• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım elim kolum baglanıyo bulunduğum şehirde iyi bi doktor malesef yok başka bi şehire gitmek ise izinler problem en azından bu yıl tükettik senelik izinlerimizi..ayy nebilim yaa inşşş tez zamanda bu sorundan kurtuluruzz yalnız anlamadım vitaminler nereye gitti hiç işe yaramamışş bölee:(((senin dediğin pekmez mi canım o var keçiboynuzu pekmezi

hmmm cnm zamanla yavaş yavaş oluyoo bu işler bizi biliyosun 1 yıldır uğraşıyoruz bak anca 5-6 milyondayız daha napalım nasip... bak bitane aktardan bahsediyolar ynz de kullanıyomuş karışımlarını çoğu kişi hamile şuanda adam fethiyedeymiş sonuçları mail olarak istiyomuş eşli olarak karışım ve çay hazırlıyomuşş.. ynz kullanıyo bikaçgüne sperm verceklermiş onun sonucuna göre bende düşüncem gerçi eşim tepki gösteriyo artık bana :(( ama telde falan görüş bi bence ....

özelden yazamadım tamam cnm o zaman arginine yi yolluyorum günde 1 diye biliyorum 1000mg. bikaçtane kullandık ama bıraktık max alınca onun içinde zaten var diye. adresi yolla bebişim.sen de bu arada soğan kürüne başla arkasında incir kürü yap boş durma soğan kürü tembel yumurtayı bile şaha kaldırıyormuş ben unuttum valla çok yakın bi arkadaşım eşinin sperm sorunu almasına rağmen soğan kürü yaptığı ay hamile kaldı. kii eşinin ilk evliliğinden hiç çocuğu olmamış 17 yıl evli kalmışlar, kızla evlenir evlenmez hamile kaldı. corasprinde sperme mıknatıs etkisi yapıyormuş eşimin cerrah tanıdığı bana söylemişti hiç bişi yapma sadece corasprin kullan elinde sonunda olur dedi.

Bu coraspırınle ilgili bilgi verebilir misin canım? kim kullanacak? nasıl kullanacak?yan etkisi var mıdır?

Bu coraspırınle ilgili bilgi verebilir misin canım? kim kullanacak? nasıl kullanacak?yan etkisi var mıdır?

corasprini bayan kullanıcak eğer sorun spermlerle alakalı ise ama çok uzun zamanlar da kullanım gerektirebilir dr.un bize ısrarla söylediği elinde sonunda olur sen devam et bırakma dedi. günde 1 adet 100mg mide sorunu var ise tok karnına

hmmm cnm zamanla yavaş yavaş oluyoo bu işler bizi biliyosun 1 yıldır uğraşıyoruz bak anca 5-6 milyondayız daha napalım nasip... bak bitane aktardan bahsediyolar ynz de kullanıyomuş karışımlarını çoğu kişi hamile şuanda adam fethiyedeymiş sonuçları mail olarak istiyomuş eşli olarak karışım ve çay hazırlıyomuşş.. ynz kullanıyo bikaçgüne sperm verceklermiş onun sonucuna göre bende düşüncem gerçi eşim tepki gösteriyo artık bana :(( ama telde falan görüş bi bence ....

ya şöyle söyliyim biz o karşımı kullanırken 1 ay sonra falan volümde inanılmaz bi artış oldu ben bunu farkettiğimde kesin 100,000,000 lara fırlamış olmalı dedim çünkü normalde çok az olurdu(sperm) daha sonra yine bizim hasta durumları oldu falan ara vermek durumunda kaldık doğal olarak ama benim içimde bi heyecan bi heyecan tamam dedim tavan yaptı spermler ama sonra sayım yaptırdık (bir ara kullanamayışımızdan sonra) sayı 4,000,000 deli oldum ve tamam kendimi yırtmama gerek yop hemennnnnn tüpe başlıyorum dedim. ama biz hala o artışın cevat beyin gönderdikleri ile alakalı olduğunu düşünmüyorduk halen daha düşünmüyoruz bakalım bugünlerde test yaptırcaz gideceğimiz yer uzak olduğu için ha demeye gidemiyoruz. bakalm inş sonuç almışızdır. bu aktar aslında dr muş istifa edip alternatif tıpla ilgilenmeye başlamış aynı kişi mi?? numarasını bana özelden bi yazn da kontrol edeyim bana da bişiler yapmış göndermiş fiyat da çok makul ayrıca toplam 500 000 ikimiznki ama sadece prox. a biz 250 veriyoruz aylık yanında onlarca şey daha var.

ya şöyle söyliyim biz o karşımı kullanırken 1 ay sonra falan volümde inanılmaz bi artış oldu ben bunu farkettiğimde kesin 100,000,000 lara fırlamış olmalı dedim çünkü normalde çok az olurdu(sperm) daha sonra yine bizim hasta durumları oldu falan ara vermek durumunda kaldık doğal olarak ama benim içimde bi heyecan bi heyecan tamam dedim tavan yaptı spermler ama sonra sayım yaptırdık (bir ara kullanamayışımızdan sonra) sayı 4,000,000 deli oldum ve tamam kendimi yırtmama gerek yop hemennnnnn tüpe başlıyorum dedim. ama biz hala o artışın cevat beyin gönderdikleri ile alakalı olduğunu düşünmüyorduk halen daha düşünmüyoruz bakalım bugünlerde test yaptırcaz gideceğimiz yer uzak olduğu için ha demeye gidemiyoruz. bakalm inş sonuç almışızdır. bu aktar aslında dr muş istifa edip alternatif tıpla ilgilenmeye başlamış aynı kişi mi?? numarasını bana özelden bi yazn da kontrol edeyim bana da bişiler yapmış göndermiş fiyat da çok makul ayrıca toplam 500 000 ikimiznki ama sadece prox. a biz 250 veriyoruz aylık yanında onlarca şey daha var.

canım ya o aktar hangi şehirde telefonunu bana da yazabilirmisin? açık adresini ve adını da yazarsan sevinirim..

cnm ondanmı bilmiyorum ama ben proxeed olduğunu düşünüyorum ndense :44::44:
çörekotunu nasıl yapcam hepsini karıştırıpmı yicemmm??
bide cnm başka bi topikte bi tane aktardan bahsediyolar bütün sperm sorunu olanlar kullananlar hamile.. herkes telde görüşüyo hazırlayıp gönderiyo adam
ismine bakıp söyleyip msj attım arkadaşa bilgi veririmisin diye bakalım cvp gelin yazarım buraya aktar fethiyedeymiş...
ben kararsızım çünkü eşim kullanmaz yeter yaaa diyo sürekli ...diğer ilaçlarıda bırakcak diye tedirginim... ama şansımı denemek istiyorum yinede

canım o aktarın adını adresini ve telefonunu bana da yazabilirmisin...

canım ya o aktar hangi şehirde telefonunu bana da yazabilirmisin? açık adresini ve adını da yazarsan sevinirim..

Canim tabiki yazarim ama diyorum ya tam emin degilim bu gunlerde tekrar test yaptircaz eger artis varsa o zaman o karisim sayesinde oldugundan emin olurum ve bilgilerini veririm simdi yanlis yonlendirip vebal altina girmek istemiyorum. Ben sana bilgi vericem sen bana ozelden bu konuyla ilgili hatirlatici bi msj yaz da unutmayim

Kizlaaaaaaaarrr nerdesiniz valla dayanamicm soylicem bugun cok guzel bi haber aldim sperm testi vermistik umutsuzca bekliodum hatta sonuclar 2 de cikacskti ben 5 te aradim masallah diyin veeereeeeeee soyluyorum sayi 1 cc 45000.000 kirbes milyon diyede yaziyim cinku tel actigimda esinz sonuclari aldi diyip bana sonucu soylememisti esim gelince sonuc ne dedim o da bakmamis diger sonuclara bakmis ben kagidi aldim 45.000.000 yaziyor ama ben 1 sifir fazla okuyorum dogru degil diyorum esime bi bak dedim bakti o da aynidini dedi coookkk mutluyum. Hiz %40 morf. 3 olmus.

Yaklasik 2 ay onceki testimizde sayi:4000.000 hiz galiba 1 di yada 0. 1.5 aydir duzenli kullandiklarimiz
Sabahlari aktardan aldigimiz( fethiyeli dr burda onun hastalari varmis herkes memnun) toz karisim ac karnina 1tatli kasigi
Sabah-aksam proxeed
Sabah aksam gnc arginine max mens 2 ser adet
Sabah ac karnina yarim klomen
Sabah aksam evicap 400 unite
Ara sira selenyum
Arasira panax
Arkadaslar bunlarin hepsini ayni anda kullanirsaniz sizinde abartisiz sayiniz artacaktir. Darisi herkeseeeeeeeee

ahh kuzum eşimde bide mide rahatsızlığı çıktı ilaçlar midesini agrıtıyo doğal olarak fazla bişe kullanmak istemio

evet kullanalım biz klomen 1 tane
proweed plus 2 tane
keçi boynuzu
incir
fındık ceviz fıstık
arada çakşır çayı veriorum
havuç salatası yapmaya çalışıyorum ay nebilimm
bana kalsa çok şey yediririm içiririm de yemiyo anacağımm:((

bunları yedirirsem adam düz duvara tırmanır

cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aryola-birlikte-cikalim-688.html#post27301015
bu link teki arkaşlardan bazıları kullandılar.. sekreterinin telini bilmiyorum bana sabit bi numara verdiler cnm... 0252 613 diye devam ediyo numara..

Ewet cnm bende bu no da var 0252 613 diye devam ediyor simdi daha cok emin oldum adamin donderdigi karisim sayesinde oldu cunku diger yazdiklarimi biz zaten kullaniyorduk bu ara tam 6 ay kullandik. Allahim buyuk ikramiye ciksa bu kadar mutlu olamazdin hala inanamiyorum

Kizlaaaaaaaarrr nerdesiniz valla dayanamicm soylicem bugun cok guzel bi haber aldim sperm testi vermistik umutsuzca bekliodum hatta sonuclar 2 de cikacskti ben 5 te aradim masallah diyin veeereeeeeee soyluyorum sayi 1 cc 45000.000 kirbes milyon diyede yaziyim cinku tel actigimda esinz sonuclari aldi diyip bana sonucu soylememisti esim gelince sonuc ne dedim o da bakmamis diger sonuclara bakmis ben kagidi aldim 45.000.000 yaziyor ama ben 1 sifir fazla okuyorum dogru degil diyorum esime bi bak dedim bakti o da aynidini dedi coookkk mutluyum. Hiz %40 morf. 3 olmus.

yaaaaa çok sevindimmmm vallaha bizim olmuş kadar hemde... siz bu adamın karışımını ne zamandır kullanıyosunuz...

Back
X