bıldıgım kadarıyla cay gıbı demlenmesı gerekıyor bana gelelı baya oldu fakat esım 1 kere ıctı dıger takvıyelerı kullanıyoruz dıye bende cok ustunde durmadım ama faydasını gorenler var tekrardan baslamak ıstıyorum farklı bır sekılde kullanan varmı bılmıyorum ama ben kokunden ve otundan demlemıstım canım...
ben de tozunu kullanmıştım aynı anda da şuyunu kaynatıodum ama bilmiyorum pek bi fayda görmedim sanırım belki de gerçeği değildir. o ara ben saf artı sütü de veriyordum. pekmeze tozunu koyuyordum küçük su petlerine pekmezi koyuyordum çakşırı da içine 2 yemek kaşığı falan koyuyordum tadı berbattı.
kaynatmak için de kök şeklindeydi bizimki, bikaçtane baş kök alıyordum yine göz kararı suda ama 1,5 lt en fazla kaynatıyordum her akşam 1 su bardağı veriyordum.. aylarım bunlarla geçti önceki kış sonuçta topu topu 3mlyondan 7milyona çıktı göbeğim çatladı. sonra bıktım ve bıraktım keçiboy. suyuna ve aynı anda yarım klomen ve proxeede başladım 3 ay gibi kısa zamnda 4 milyona düşen sayı 12,000,000na çıkmıştı. bıraktık o zaman en son yine 4,000,000na düşmüştü.