• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bıldıgım kadarıyla cay gıbı demlenmesı gerekıyor bana gelelı baya oldu fakat esım 1 kere ıctı dıger takvıyelerı kullanıyoruz dıye bende cok ustunde durmadım ama faydasını gorenler var tekrardan baslamak ıstıyorum farklı bır sekılde kullanan varmı bılmıyorum ama ben kokunden ve otundan demlemıstım canım...

ben de tozunu kullanmıştım aynı anda da şuyunu kaynatıodum ama bilmiyorum pek bi fayda görmedim sanırım belki de gerçeği değildir. o ara ben saf artı sütü de veriyordum. pekmeze tozunu koyuyordum küçük su petlerine pekmezi koyuyordum çakşırı da içine 2 yemek kaşığı falan koyuyordum tadı berbattı.
kaynatmak için de kök şeklindeydi bizimki, bikaçtane baş kök alıyordum yine göz kararı suda ama 1,5 lt en fazla kaynatıyordum her akşam 1 su bardağı veriyordum.. aylarım bunlarla geçti önceki kış sonuçta topu topu 3mlyondan 7milyona çıktı göbeğim çatladı. sonra bıktım ve bıraktım keçiboy. suyuna ve aynı anda yarım klomen ve proxeede başladım 3 ay gibi kısa zamnda 4 milyona düşen sayı 12,000,000na çıkmıştı. bıraktık o zaman en son yine 4,000,000na düşmüştü.

muuucckkss bebeğimsin. ben sana telden msj atıcam ölçü olarak da kafana göre bak. benim elimde l-arginie var 1000mg istersen ben de sana onu gönderiyim gnc nin. ama max men's le karıştırma sakın. bu da çok iyi çinki kullanıo eşim dedin ya günde 1 tane de bundan ver max mens e tamamlamış olursun.

tmm cnm adresı gonder sen bana ben dayıdan ıstıcem bu yarın esım arıyacak gonderırler onlar bende sana kargo yaparım mx kullanmıyo benım esım omega 3 ve cınko kullanıyo eger olursa l-arginie de kullanır sen gonderırsen... adreslerı telden verırız cnm mucxx

Merhaba doktorumuz sperm testi istedi ama hangi polikliniğe başvuruluyor bilgi verebilir misiniz?

tmm cnm adresı gonder sen bana ben dayıdan ıstıcem bu yarın esım arıyacak gonderırler onlar bende sana kargo yaparım mx kullanmıyo benım esım omega 3 ve cınko kullanıyo eger olursa l-arginie de kullanır sen gonderırsen... adreslerı telden verırız cnm mucxx

özelden yazamadım tamam cnm o zaman arginine yi yolluyorum günde 1 diye biliyorum 1000mg. bikaçtane kullandık ama bıraktık max alınca onun içinde zaten var diye. adresi yolla bebişim.sen de bu arada soğan kürüne başla arkasında incir kürü yap boş durma soğan kürü tembel yumurtayı bile şaha kaldırıyormuş ben unuttum valla çok yakın bi arkadaşım eşinin sperm sorunu almasına rağmen soğan kürü yaptığı ay hamile kaldı. kii eşinin ilk evliliğinden hiç çocuğu olmamış 17 yıl evli kalmışlar, kızla evlenir evlenmez hamile kaldı. corasprinde sperme mıknatıs etkisi yapıyormuş eşimin cerrah tanıdığı bana söylemişti hiç bişi yapma sadece corasprin kullan elinde sonunda olur dedi.

Merhaba doktorumuz sperm testi istedi ama hangi polikliniğe başvuruluyor bilgi verebilir misiniz?

ssk hastanelerinde, özel hastanelerin tümünde, büyük polikliniklerde ve büyük kadın doğum kliniklerinde ayrıca tüp bebek merkezlerinde. ssk da üzretsiz özel hastanelerde 60-80 tl arasında tüp bebek merkezlerinde 200 tlyi buluyor.

ssk hastanelerinde, özel hastanelerin tümünde, büyük polikliniklerde ve büyük kadın doğum kliniklerinde ayrıca tüp bebek merkezlerinde. ssk da üzretsiz özel hastanelerde 60-80 tl arasında tüp bebek merkezlerinde 200 tlyi buluyor.

Cevap için teşekkür ederim ama öğrenmek istediğim gittiğimiz hastanede ürolojiye mi nereye başvurmamız gerekiyo?

Cevap için teşekkür ederim ama öğrenmek istediğim gittiğimiz hastanede ürolojiye mi nereye başvurmamız gerekiyo?

evet ürolojiden randevu alıp dr. unuzun istediğini söylemelisiniz. ama eşinizin rahat olması gerekiyor kasarsa kendini sonuç olması gerekenden düşük olabiliyor. eşimde öyle bi sıkıntı olduğu için ben evden götürüyordum hastaneden aldığı steril kabla birlikte ama 20 dk içinde laboratuvara bırakmanız gerekiyor. özel hast. falan var mı yakınınızda

Çok çok teşekkür ederim :)
Özel hastane var yakınımızda eşim işinden izin alamadığı için bir türlü yaptıramadık hangi bölüme başvuracağımızı da bilmiyorduk peki kaç gün ilişki olmaması lazım hemen yapıyorlar mı testi gider gitmez?

özelden yazamadım tamam cnm o zaman arginine yi yolluyorum günde 1 diye biliyorum 1000mg. bikaçtane kullandık ama bıraktık max alınca onun içinde zaten var diye. adresi yolla bebişim.sen de bu arada soğan kürüne başla arkasında incir kürü yap boş durma soğan kürü tembel yumurtayı bile şaha kaldırıyormuş ben unuttum valla çok yakın bi arkadaşım eşinin sperm sorunu almasına rağmen soğan kürü yaptığı ay hamile kaldı. kii eşinin ilk evliliğinden hiç çocuğu olmamış 17 yıl evli kalmışlar, kızla evlenir evlenmez hamile kaldı. corasprinde sperme mıknatıs etkisi yapıyormuş eşimin cerrah tanıdığı bana söylemişti hiç bişi yapma sadece corasprin kullan elinde sonunda olur dedi.

kuzum ben sana ozelden mesaj atamıyorumm telıne atayımmı adresı

Çok çok teşekkür ederim :)
Özel hastane var yakınımızda eşim işinden izin alamadığı için bir türlü yaptıramadık hangi bölüme başvuracağımızı da bilmiyorduk peki kaç gün ilişki olmaması lazım hemen yapıyorlar mı testi gider gitmez?
3-5 gunluk perhizle gitmelisinz gittiginiz gun testi verirsiniz sabah giderseniz ogleden sonra alirsiniz sonucu
kuzum ben sana ozelden mesaj atamıyorumm telıne atayımmı adresı

Bebegm adres geldi bana aldim disari ciktigim gun yollicam ins

3-5 gunluk perhizle gitmelisinz gittiginiz gun testi verirsiniz sabah giderseniz ogleden sonra alirsiniz sonucu

Bebegm adres geldi bana aldim disari ciktigim gun yollicam ins

tmm kuzumm bende gonderılemedı dedı ondan dedım optum senı musaıt olunca telden goruselım cnm caldır benı donerım :)

valla bebeğim 3 ayı aşkın düzenli olarak omega-3, b12folik acid komplex,dha25 mg, aklıma geldikçe arsütü bal polen karışımı tablet, her sabah civanpercemi toz karışım, her adetin 2. gününden 12.gününe kadar çörekotu bal tarçın. ama cnm son ay bu kadar arttı yani ilk 2 ay yanılmıyorsam sayı aynıydı zaten yumurtalar da kendini 45 günde yenilermiş. ben en çok dha25mg dan umutluydum diğerlerini kaliteli yumurta oluşumu için kullanıyorum

cnm bende omega3 folik asit 4lü bal kullanıyorum ama ara sıra içiyorum aradada eşimin multivitamininden kullanıyorum hergün kullanmıyorum yanii....
incir kürüne başlıcam tekrar.. eylülde muayene olduğumda 7-8 folikülüm vardı sonra noldu bilmiyorum bu ay adetimde tekrar gidicem nasipse baklım artık...
bizim hızımız %60 oldu cnm... siz ne durumdasınız??

buraya yazmayıı gercekten özledim ve yeniden hareketliğini görmek sevindirdi benii..ynz hoşgeldin şekerimmm güzell haberlerin var sanırım yumurta sayını nasıl geliştirdin canım ilaç felanmı kullandınn yoksa bitkisel şeylermi..
İnceki sayida yazdi cnm kullandiklarimi en onemlisi dha25 mg hemen basla tupe karar verdiysen
bizde durumlar kötüü doktor direk tüpe geçin dioo kısmet bakalım:(yaa ilaçlar hiç işe yaramamışş aklım almıyoo ama yaramamış nereye gitti o kadar vitaminn ilaçç anlamadım gitti:(

Uzulme olmayinca olmuyor bende 1yildan fazla ugrastim elde var 0

cnm bende omega3 folik asit 4lü bal kullanıyorum ama ara sıra içiyorum aradada eşimin multivitamininden kullanıyorum hergün kullanmıyorum yanii....
incir kürüne başlıcam tekrar.. eylülde muayene olduğumda 7-8 folikülüm vardı sonra noldu bilmiyorum bu ay adetimde tekrar gidicem nasipse baklım artık...
bizim hızımız %60 oldu cnm... siz ne durumdasınız??

Super %60 su siparis hattini bende siparis etcem 4luden. Sen dha ya mutlaka basla bence senin de az benimde onceki tup deneyimlerimde 7-8 di hep. Birde adetin 2.gunu corekotu bal tarcina basla sabahlari ac karnina 12.gunu birak

Uzulme olmayinca olmuyor bende 1yildan fazla ugrastim elde var 0

cnm mrb uzun zamandır seninle sohbet edemedik ne var ne yok nasılsın?bende durumlar fena vallaa çok üzülüyorumm ynz ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum.az daha beklemek istiyorum sanırım en az 3 ay.çünkü eşim kaan aydosa gitmeye karar verdi bakalım ne dicek.bana gelince gecen ay doktora gittim hormonlara bi baktirim dedim doktor normal dio ama netten baktığım kadarıyla anormal çünkü lh fsh dan yüksek çıktı:)doktorda ısrarla bişe yok dioo anlamadım canımcım ben bu hormon işlerinden anlayacağın

cnm mrb uzun zamandır seninle sohbet edemedik ne var ne yok nasılsın?bende durumlar fena vallaa çok üzülüyorumm ynz ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum.az daha beklemek istiyorum sanırım en az 3 ay.çünkü eşim kaan aydosa gitmeye karar verdi bakalım ne dicek.bana gelince gecen ay doktora gittim hormonlara bi baktirim dedim doktor normal dio ama netten baktığım kadarıyla anormal çünkü lh fsh dan yüksek çıktı:)doktorda ısrarla bişe yok dioo anlamadım canımcım ben bu hormon işlerinden anlayacağın

Yoktum cnm evime yeni geldm ank. Daydim su biZm sinemin 4lu baldan alsana. Sen ne kullaniodun bu sure zarfinda esine dogru kullanim cokonemli. Walla sakin ol sitres yapma sakin dr kafani karistirdiysa baska dr a git. Kaan aydostan once saracoglunu ara kaan hoca cunku proxeed ve klomen verio bende 4lu bal aliyim diyorum. Tup bebek asamasina basliyorum bidahaki adette ama yine de kurleri birakmicam hicbisey garanti olmadigi icin

Super %60 su siparis hattini bende siparis etcem 4luden. Sen dha ya mutlaka basla bence senin de az benimde onceki tup deneyimlerimde 7-8 di hep. Birde adetin 2.gunu corekotu bal tarcina basla sabahlari ac karnina 12.gunu birak

çörek otuyla bal ne için ve miktar nedir

cnm üzülme kendini bırakma bu kadar lütfen seni çok çok ii anlıyoruz ama olucak emin ol.. sizde fsh düşüktü dimi..
bak saraçoğlunun sitesinde k.boynuzu pekmezi soğuk pres var onu kullanın bence.. fsh çok yükseltiyo.. biz 2şişe kullanmıştık tabi bilmiyoduk bizim yüksek olduğunu
tavan yaptı fsh.. bide onu deneyin çok pahalıda değil 17 lira gibi bi fiyat günde 1 yemek kaşığı falan kullanıyo zaten oda epey gidiyo.. sen 2y.k verirsin..
ama sakın pes etme lütfennn ...

cnm ondanmı bilmiyorum ama ben proxeed olduğunu düşünüyorum ndense :44::44:
çörekotunu nasıl yapcam hepsini karıştırıpmı yicemmm??
bide cnm başka bi topikte bi tane aktardan bahsediyolar bütün sperm sorunu olanlar kullananlar hamile.. herkes telde görüşüyo hazırlayıp gönderiyo adam
ismine bakıp söyleyip msj attım arkadaşa bilgi veririmisin diye bakalım cvp gelin yazarım buraya aktar fethiyedeymiş...
ben kararsızım çünkü eşim kullanmaz yeter yaaa diyo sürekli ...diğer ilaçlarıda bırakcak diye tedirginim... ama şansımı denemek istiyorum yinede

Son düzenleme:
cnm üzülme kendini bırakma bu kadar lütfen seni çok çok ii anlıyoruz ama olucak emin ol.. sizde fsh düşüktü dimi..
bak saraçoğlunun sitesinde k.boynuzu pekmezi soğuk pres var onu kullanın bence.. fsh çok yükseltiyo.. biz 2şişe kullanmıştık tabi bilmiyoduk bizim yüksek olduğunu
tavan yaptı fsh.. bide onu deneyin çok pahalıda değil 17 lira gibi bi fiyat günde 1 yemek kaşığı falan kullanıyo zaten oda epey gidiyo.. sen 2y.k verirsin..
ama sakın pes etme lütfennn ...

canım elim kolum baglanıyo bulunduğum şehirde iyi bi doktor malesef yok başka bi şehire gitmek ise izinler problem en azından bu yıl tükettik senelik izinlerimizi..ayy nebilim yaa inşşş tez zamanda bu sorundan kurtuluruzz yalnız anlamadım vitaminler nereye gitti hiç işe yaramamışş bölee:(((senin dediğin pekmez mi canım o var keçiboynuzu pekmezi

Back
X