canım hangisine gittin umuta mı? sperm dna testine mi 400 dediler? o test özelde her yerde öyle, çok pahalı. hatta insaflı bile demişler. kaan hoca bize de yaptırın demişti zamanında, o zamanlar daha toy zamanlarımdı. laboratuarları, ivf merkezlrini pek tanımıyordum. saf saf avrupa yakasında başka bir ünlü tüp bebek merkezini aradım 725 lira fiyat vermişlerdi de şok olmuştum. söz konusu kısırlık olunca özellerin hepsi bezirgan olmuş anlayacağın. özelde 140 liraya yaptırdığım hsg rahim filmi için aldığım başka başka yerlerden fiyatları duysan şaşarsın.bazılarının istediği fiyata inan özelde doğurursun. bu arada sperm dna testini devlet hastanelerinde bedava yapıyorlarmış. para sizin için pek sorun değil biliyorum ama bilgin olsun. benim gittiğim zeynep kamil devlet hastanesinde ücretsiz sgk'yla yapılıyor mesela.balıkesirde de üniversite hastanesi vardır muhakkak orada da yapılıyordur. hatta isterseniz özelden gidip orada yaptırsanız, sonuçlarıyla buraya gelseniz daha kolay olmaz mı?
ben kadıköy moda da oturuyorum. umuta gidecekseniz koşuyolu'na yakın sayılır. ptesi mi, salı mı geleceksin belli olsun konuşuruz.