maaşallah sen hakikaten yol haritanı belirlemişsin. oldukça da akla yatkın görünüyor. bence istanbuldakilerden brükselle de muhakkak görüş. brüksel'in özellikle 30+ yaştaki insanlarda hatta 40lı yaşlarda başarısını duyuyorum devamlı. etrafımızda orada deneyen herkes tek bir kerede başarılı olmuş. o yüzden yücel karaman özellikle hiç olmayacak insanları çocuk sahibi yapmasıyla iyice nam saldı. benim eşim bile duyduklarından o kadar etkilenmiş ki inatla oraya gidelim diyor. çünkü 20li yaşlarda her şey daha kolay, ama 30larda hatta 40larda bu başarıyı yakalamak büyük bir şey. o yüzden senin bu planını sanki o uygular gibi geliyor bana.
ben brüksel, duyuyorum ama bahçeci adından daha fazla söz ettiriyor yaa şuan tam karar vermiş değilim ama yol haritam dediğin gibi çizildi rota belli :) inşallah fora olmaz bu defa. daha sağlam daha emin ve daha güçlüyüm kendim için de kullanacağım şeyler var. yaa immo benim teyzem 17 sene bebek sahibi olamadı servet harcadılar mübalağasız olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı bak sorun da kendisindeydi, bi ilaç var burda da kullnanalr var geçmişten okudum ilacın ismini hatırlıyamıyorum şuan ama söylerim, yumurta sayısını arttırıyor rezervi güçlendiriyor galiba rahim duvarınını da kalınlaştırıyor çünkü teyzemin normal şartlarda bebeği olsa da düşürme olasılığı garantiydi 1 defa düşük yaptı o ilaçtan sonra iki tane nur topu bebişi oldu. ben de kullancam senin de kullan söylerim sana. senin eşi de normal değerlere çıktı sayılır