• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm yaaa ayy dua edelimmmm hormonlarınada bakılıyormu eşinin bizim fsh ve testestoron hormonunda problem vardı ikisinede bakılacakk..canımm bende presedd aldımm duruyorr kendim için günde bir incir yiyorum mutlakaa civan perçemli karışım çayı var onu içiyorum bide kan ilacı omega 3 ve folik asit yeterli değilmi sence?kalsiyum istedim ama doktor gerek görmedi kızlar bu arada kan sayımınıza dikkat edin kansızlık düşük sebeplerinden biriymiş ondan dolayı içiyorum kan ilacını zaten hamileykende doktor vermişti

hormonlar da kontrol altında bizim. ya dün kötü bişi oldu biz test vermeye gidemedik eşim çok hasta yatıyor kürleri de içmiyor 2 gündür en çok da keçiboy. kürünü içmediğine üzülüyorum offf yaaa.. siz naptınız dün gidicektiniz gittiniz mi?? sonuçlarınızı merakla bekliyorum hemen yaz..

bir gazete haberini paylaşmak istiyorum:
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Dr. Mustafa Eraslan'ın “Clavis” ve “Clavis panax”, Dr. Ömer Coşkun'un ise “Klavis panax” isimli ürünle ilgili bazı televizyon ve radyo kanalları ile internet sitelerinde endikasyon belirtip, gerçeğe aykırı beyanlarda bulunarak tanıtım ve satış yaptığı yolunda şikayetler ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürünler Danışma Komisyonu'nun dün konuyla ilgili yaptığı toplantıda konuyu değerlendirdiği ve bazı kararlar aldığı bildirildi.

Buna göre, komisyonun kararında, Dr. Mustafa Eraslan ve Dr. Ömer Coşkun isimli şahısların, “Clavis panax”, “Clavis” ve “Klavis panax” isimli ürünlerin muhtelif televizyon, radyo kanalları ve internet sitelerinde satışını yaptığı, gerçeğe aykırı beyanlarda bulunarak halkı istismar ettiği, yanılttığı, herhangi bir tedavi etkisi olmayan ürünleri para karşılığı satarak menfaat temin ettiği, ayrıca halkın sağlığını bu fiilleri ile tehlikeye düşürdüğü belirtildi.

Söz konusu ürünlerin endikasyon belirtilerek satış ve tanıtımlarının yapıldığı, bu nedenle belirtilen hususlar göz önünde bulundurulduğunda, olası sağlık problemlerinin de önlenmesi amacıyla “Clavis panax” da dahil olmak üzere “Clavis” markalı ürünlerin ve “Klavis Panax” isimli ürünün piyasadan toplanması gerektiği vurgulandı.

allahımmmm.. iiki almamışım.. şerefsizler yaa bide nasıl anlattılar bana.. 3 ays osnra herşey çok güzel olcak falan... 1,300 tl fiyat çıkardılar.. allah beter etsin onları..
bu kadar insanın duygularıyla oynuyolar...
kızlar bugün annemler geldi ankaradan.. fazla giremeyebilirim... iyi haberleriinizi bekliyorumm inşş..

Son düzenleme:
allahımmmm.. iiki almamışım.. şerefsizler yaa bide nasıl anlattılar bana.. 3 ays osnra herşey çok güzel olcak falan... 1,300 tl fiyat çıkardılar.. allah beter etsin onları..
bu kadar insanın duygularıyla oynuyolar...
kızlar bugün annemler geldi ankaradan.. fazla giremeyebilirim... iyi haberleriinizi bekliyorumm inşş..

aynı şekilde ben de almadım ama ben inandırıcı bulamadığımdan ötürü olmadım çünkü çok iddialı konuşuyorlardı, hiç bişey için %100 garantiye inanmam ben.

aynı şekilde ben de almadım ama ben inandırıcı bulamadığımdan ötürü olmadım çünkü çok iddialı konuşuyorlardı, hiç bişey için %100 garantiye inanmam ben.

kesinlikle katılıyorum.... ah keşke herkes senin kadar bilinçli olsa. ama burada o kadar çok alıp kullanan da var ki:( aynı ürün herkese aynı etkiyi gösteremez her şeyden önce. hele erkek infertilitesinin sebepleri çeşit çeşit. nasıl olur da bir ürünün herkese %100 iyi geleceğini iddia ederler, garantiler verirler anlamam. üstelik de içeriğine baktığında kendinin bile hazırlayabileceğin bir şeyi böylesine fahiş fiyatlara satmaları zaten yeterince mide bulandırıcı. hiç mi yazık günah diye düşünmezler anlamam.

kesinlikle katılıyorum.... ah keşke herkes senin kadar bilinçli olsa. ama burada o kadar çok alıp kullanan da var ki:( aynı ürün herkese aynı etkiyi gösteremez her şeyden önce. hele erkek infertilitesinin sebepleri çeşit çeşit. nasıl olur da bir ürünün herkese %100 iyi geleceğini iddia ederler, garantiler verirler anlamam. üstelik de içeriğine baktığında kendinin bile hazırlayabileceğin bir şeyi böylesine fahiş fiyatlara satmaları zaten yeterince mide bulandırıcı. hiç mi yazık günah diye düşünmezler anlamam.

insanların umutlarını bazıları kazanç fırsatına çevirmekten hiiçç utanmaz arlanmazlar. ben yaklaşık 1 sene önce nette bi mucit aktar diye adından söz ettiren bi dolandırıcının hikayesine takıldım bu dolandırıcı yüzünden çoğu kişi tıp tekniklerini arka plana atıp kendilerine tavsiye ettikleri otları bötü böcekleri arayıp bulup kullanmışlar ve hepsinin sonu da hazin. en sonunda bu şekilde şikayetler çoğalınca adamı yaptığı işten men etmişler. sonucu ne olabilir tabii ki, aniden ölmüŞ kendisi de. hala internette sitesi duruyor hakkında hala kötü yorumlar yapılıyor.. hiçç üzülmedim iyi olmuş da demek istemiyorum TAKTİRİ İLAHİ İŞTE.. ne acımasızlık yaaa,, çoğu kişiye de mersinde yol kenarlarında çıkan bitkileri kaynatıp 300,000-5,000,000 gibi rakamlara vermiş.. şimdi toprak altında o canından ettiği insanlarla HESAPLAŞIYORDUR UMARIM..

Son düzenleme:
insanların umutlarını bazıları kazanç fırsatına çevirmekten hiiçç utanmaz arlanmazlar. ben yaklaşık 1 sene önce nette bi mucit aktar diye adından söz ettiren bi dolandırıcının hikayesine takıldım bu dolandırıcı yüzünden çoğu kişi tıp tekniklerini arka plana atıp kendilerine tavsiye ettikleri otları bötü böcekleri arayıp bulup kullanmışlar ve hepsinin sonu da hazin. en sonunda bu şekilde şikayetler çoğalınca adamı yaptığı işten men etmişler. sonucu ne olabilir tabii ki, aniden ölmüŞ kendisi de. hala internette sitesi duruyor hakkında hala kötü yorumlar yapılıyor.. hiçç üzülmedim iyi olmuş da demek istemiyorum TAKTİRİ İLAHİ İŞTE.. ne acımasızlık yaaa,, çoğu kişiye de mersinde yol kenarlarında çıkan bitkileri kaynatıp 300,000-5,000,000 gibi rakamlara vermiş.. şimdi toprak altında o canından ettiği insanlarla HESAPLAŞIYORDUR UMARIM..

3,000 -5,000(milyar) demek istedim

3,000 -5,000(milyar) demek istedim

ah ah işte insanlar da bir ümit sorup soruşturmadan ne bulsa alıyor:(( anlattığın kişiyi hayretle okudum. kesinlikle katılıyorum takdiri ilahi ama inan ölüm ona az bile. bence daha tehlikelisi gayet yasal elle tutulur görünen şirketler bile iyice sömürüye başlamış artık. bugün açılan başka bir konuda spermax diye bir ürün dikkatimi çekti. HHS diye meşhur bir şirket var zayıflama kapsülleri falan satıyor onlar sitelerine koymuş. Ürünün 1 kutu fiyatı 280 lira!!!! Ağzım bir karış açık kaldı. İçindekiler de öyle matah şeyler de değil. yani en azından 280 lira etmezler.Yahu bu paraya bunu kullanacağına proxeed alırsın kullanırsın, arginmax kullanırsın, hiç olmazsa bilimsel olarak etkisi kanıtlanmış ürünler. ama işte birileri düşünmeden bir ümit alıyor ve bir takım münafıkların da cebi doluyor. linkini de koydum aşağıya görün.
HHS Bitkisel » HEKMZADE SPERMAX tantm, yorumlar, online bitkisel alveri.

Son düzenleme:
selam millet nasılsınız ben kötüyümmmm hemde çokk:((((sonuçlarımızı aldık çok kötü yaa.hormonlar yerlerle bir olmuş bizim sorunumuz fsh düşüklüğü idi bakalım klomene tekrar devam 25 gün içip 5 gün ara verecekmiş.bazen hiç umud edemiyorum hayal bile kuramıyorummmm ben yaa..
sonuçlarımız
hacim 2
konsantrasyon 4 milyon
total sperm sayısı 8 milyon
toplam motilite %15
hızlı doğrusa ---
yavaş doğrusal 10
yerinde 5
hareketsiz 85
yuvarlak hücre 2 milyon
morfoloji %1

not:büyükbaş sperm hücresi görüldü %60 %70 kızlar bu ne pek anlayamadım doktoru pek önemsememiş proweed kullan gecer demişş

hormonlarda fsh 1.32 en son 4,5 ben hamile kalmıştım:(
lh 4,5
testestorun 1,99

kızlar bu günlerde birbirimize bol bol dua edelimmmmmm inş düzelirrr

kızlarr eşim 2gün önce ürtiker oldu acile gittik.o kadar korktumki heryeri kabardı fosur fosur.acilde serum takıldı 100cc bittikten sonra yarım saat geçmesini beklediler sönmedi kabartılar
sonra dr riske atmayalım dedi dilinin şişmesinden korktu 500cc daha taktılar çok şükür düzeldi..ertesi gün dermatolojiye gitti kan testi yaptı hemogram ve tsh karaciğere böbreklere falan baktılar
tsh düşük çıktı. kan değerlerinde bazı anormallikler var bugün dahiliyeye gitti kullandığı herşeyi söylemiş ve dr 1hafta kullanma bakalım demiş herşeyden olabilir demiş hava stres şampuan bile.. şimdi hiçbişey kullanmıyo ama dün ve bugün biraz kabarır gibi oldu kaşımayınca kendiliğinden geçti..
çok korktumm yaaa .. karaciğer testi normal çıktı şükürr.. napcamı şaşırdım.. bakalım hayırlsı hakkmızda.. tam düzelme varken böle oldu.. tekrar sıfırlarmı sperm bilgisi olan varmı...

kızlarr eşim 2gün önce ürtiker oldu acile gittik.o kadar korktumki heryeri kabardı fosur fosur.acilde serum takıldı 100cc bittikten sonra yarım saat geçmesini beklediler sönmedi kabartılar
sonra dr riske atmayalım dedi dilinin şişmesinden korktu 500cc daha taktılar çok şükür düzeldi..ertesi gün dermatolojiye gitti kan testi yaptı hemogram ve tsh karaciğere böbreklere falan baktılar
tsh düşük çıktı. kan değerlerinde bazı anormallikler var bugün dahiliyeye gitti kullandığı herşeyi söylemiş ve dr 1hafta kullanma bakalım demiş herşeyden olabilir demiş hava stres şampuan bile.. şimdi hiçbişey kullanmıyo ama dün ve bugün biraz kabarır gibi oldu kaşımayınca kendiliğinden geçti..
çok korktumm yaaa .. karaciğer testi normal çıktı şükürr.. napcamı şaşırdım.. bakalım hayırlsı hakkmızda.. tam düzelme varken böle oldu.. tekrar sıfırlarmı sperm bilgisi olan varmı...

hayatım öncelikle çok geçmiş olsun. ürtiker %99 psikolojik sebepli oluyor. acaba bir şeye mi sıkıldı? hani bu hamilelik mevzuları, testler falan kendini sıktı sıktı, şimdi mi dışa vurdu nedir? sen merak etme 1 haftayla bir şey olmaz. önemli olan düzelsin. bu arada da aman hiç bir şeye canını sıkmasın. sen de sıkma. karaciğerinde de bir şey yokmuş düzelir merak etmeyin.

kaç gündür eşim hastaydı dün de çok afedersiniz bir kova dolusu kan kustu çok korktum hast. zor yetiştirdik pankreatit ve mide kanaması geçiriyormuş. ahh şu alkolizm mahvetmiş herşeyi. mide kanaması çok değil de pankreatit beni çook korkutuyor.doktor bu değerlerle biz yaşama ihtimali olasılığını vermiyoruz kan hiç yok denecek kadar az dedi..şuna bakkk yaaaaaa 3 ünite kan verildi.hala hastanedeyiz. Allahtan tam teşekküllü ve techizatlı bi hastane ve içim biraz rahat. ölüm vakası %40lara kadar çıkabiliyormuş. bi de dün eşimi ben zorla getirdim gelmiyordu yaa eğer gelmeseydik şuan benimle beraber olma ihtimali bile yookkk resmen erken müdahale ve benim zorumla. allahım kimseye zamansız acı vermesin.morfoloji sayı hız hiiiççç umurumda değillllll..dua edin eşime. onu kaybetmek istemiyorum. onsuz yaşıyamammmmmmmm

kaç gündür eşim hastaydı dün de çok afedersiniz bir kova dolusu kan kustu çok korktum hast. zor yetiştirdik pankreatit ve mide kanaması geçiriyormuş. ahh şu alkolizm mahvetmiş herşeyi. mide kanaması çok değil de pankreatit beni çook korkutuyor.doktor bu değerlerle biz yaşama ihtimali olasılığını vermiyoruz kan hiç yok denecek kadar az dedi..şuna bakkk yaaaaaa 3 ünite kan verildi.hala hastanedeyiz. Allahtan tam teşekküllü ve techizatlı bi hastane ve içim biraz rahat. ölüm vakası %40lara kadar çıkabiliyormuş. bi de dün eşimi ben zorla getirdim gelmiyordu yaa eğer gelmeseydik şuan benimle beraber olma ihtimali bile yookkk resmen erken müdahale ve benim zorumla. allahım kimseye zamansız acı vermesin.morfoloji sayı hız hiiiççç umurumda değillllll..dua edin eşime. onu kaybetmek istemiyorum. onsuz yaşıyamammmmmmmm

çok geçmiş olsunnn. eşin tez zamanda iyileşir inşallah.dua edeceğim senin için.. her şeyin başı sağlık.insan ne yazık ki böyle şeylerle karşılaşınca anlıyor bunu.sen moralini bozma.eşin iyileşecektir.bak doktorlar da başında zaten.. çook geçmilş olsun tekrardan.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin ..

geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun canımm

çokk geçmiş olsun canım acil şifalarr

Geçmiş olsun,Rabbim şifa nasip etsin inşaallah

çok çok geçmiş olsun cnm.. allahım bu mübarek günlerde tüm şifa bekleyen içinde bizlerede şifalar versin inşş..:26::26:

hayatım öncelikle çok geçmiş olsun. ürtiker %99 psikolojik sebepli oluyor. acaba bir şeye mi sıkıldı? hani bu hamilelik mevzuları, testler falan kendini sıktı sıktı, şimdi mi dışa vurdu nedir? sen merak etme 1 haftayla bir şey olmaz. önemli olan düzelsin. bu arada da aman hiç bir şeye canını sıkmasın. sen de sıkma. karaciğerinde de bir şey yokmuş düzelir merak etmeyin.

cnm öle tabi ürtiker çok kapsamlı bulmak çok zor.. son zamanlarda bi sıkıntısını görmedim gerçi sıkıntılı zamanda değilde rahata erdiğin zaman çıkar ortaya ürtiker..
bakalım hayırlısı yaaa.. ama hiç bişey kullanmıyo şuanda üzülüyorum bende...

Back
X