• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aman deve dikeni ve demir dikenini karıştırma yalnız. benim sana daha önce tavsiye ettiğim deve dikeni zaten karaciğeri toparlıyor. demir dikeni=çoban çökerten testesteron ve dolayısıyla fsh yükseltiyor ki sizin zaten fsh sorunluydu diye hatırlıyorum.bence külliyen uzak dur.bu kadar vitamine şuna buna bir de iştah mı açıyor nedir evet benim eşim de bir kaç kilo aldı. açıkçası çok da dert etmiyorum. biz amacımıza ulaşalım da diyet yaptırır zayıflatırım. şu an o kısmını düşünecek halde değilim.

yok cnm karıştırmam inş aklıma yazdım deve dikenini...evet fsh sorunluydu ama düşürdük şükür.. valla yaaa bi hamile kalalım tek onlar kilo alsın ben razıyım...

One A Day Men´s Health Formula 60 Tablet bu buna bak bizim eczacı da bikaç şey eksik ama en yakın bu demişti proxeed'e l-carnitini kendin al artık zatn bunlardaki yeterli değil en önemlisi de l-carnitin

One A Day Men´s Health Formula baktım bizim kullandığımız eczacıbaşının multivitamin Q10 ile aynı hemen hemen içeriği cnm... heralde alcam proxeedi bide l-cartinine alırım o daha önemli zaten proxeedi ben günde 1 şase veriyorum oda akşamları... çünkü bikaç kere sanki böbreklerim ağrıyo dedi korktum bol bol su içmeye dikkat ediyo ama yinede tedbir olarak bukadar yüklenmek istemiyorum... kocama bişey olmasıııınnnn :16::16::16::16:

Son düzenleme:
kızlar yarın kuran okutuyorum.. allahım niyetimi kabul etsin inş.. :26::26:tüm dileklerim tüm isteğim mutlu huzurlu
sağlıkla yuvamıza bi bebeğimizin gelmesi..:49::49:
allahım en hayırlısından en sağlıklısından en güzel ahlaklısından bi evlat nasip etsin.:16::16::16:
tüm isteyen müslüman kardeşlerimin içinde bizlerede nasip etsin inş o duyguyu...
isimlerinizi tek tek bilemesemde sizleri kalbimden aklımdan geçerip dualarıma katmak olacak... sizlerde dua edin kızlarr... :26::26::26:

allah kabul etsinn canımm dualarınıı inanın sizlerde benim dualarımdasınız.sinem sen kaç yıllık evliydinnn

keçiboynuzu kürüne güvenin. 3 aydan sonra bizim spermleri 3e katladı. birde kabak çekirdeği yedirmiştim ben. yabancı bi sitede bulmuştum belki onunda bi faydası olmustur. birde goji berry sanırım kurt üzümü diye geçiyor ona başlayacaktık...Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah...

aminn cnm.. saolasın. 1,5 yıllık cnm .. sen?

23 temmuzda 2 yıl bitiyor canım ama gecensene nisandan bu yana bebek istiyoruzz ahh bilseydim bölee olacagını evlenir evlenirmez isterdim bebek.çünkü bu işlerle ugrasmak çok yıpratıcı yaa gerci bu ugurdaa hersey yapılırr çok istiyoorummmmm ben artıkkkk yaaaaaaa

23 temmuzda 2 yıl bitiyor canım ama gecensene nisandan bu yana bebek istiyoruzz ahh bilseydim bölee olacagını evlenir evlenirmez isterdim bebek.çünkü bu işlerle ugrasmak çok yıpratıcı yaa gerci bu ugurdaa hersey yapılırr çok istiyoorummmmm ben artıkkkk yaaaaaaa

aynıyız hemen hemen cnm 2010 da sen temmuzda ben ekimde evlenmişim aynı yılın gelinleriyiz :16::16::16:
evet cnm bizde geçen hazirandan beri istiyoruz:26::26::26::26:
ahhh ahh tabi böle şeyler olcağını bilseydim bende hemen tedaviye başlayarak devam ederdim.ama herşeyde bi hayır vardır cnm.. napalım buda bizim sınavımız...

oha 1200tl nereden fiyat aldın yahu? şu mustafa eraslanınkilere falan mı baktın? onlar fahiş fiyat hayatım. üstelik ürünlerinin içinde sadece 1 kapsülde 150 mg panax var.(ki bu düşük bir doz, en az 500mg tavsiye ediliyor, o yüzden çok sayıda kapsül içmen gerekiyor ve şişe hemen bitiyor durmadan yenisini alıyorsun ki çok ciddi yekünler tutuyor) diğer markalarda 500mg dozlu panaxı 30-40 lira arası alırsın üstelik de 60 gün kullanırsın. yok ben illa eraslanın formülünü istiyorum dersen de; eraslanın kapsülünün içinde ayrıca yulaf(ki sabahları eşine 2 kaşık müsli yedir aynı hesaba gelir, bir kutusu dia'da 2,5 lira) ve testesteron yükseltici çoban çökerten var. ki bence asıl kandırmaca burada. erkeklerde testesteron yükselmesi bildiğin gibi libidonun da yükselmesine(keza testestreron yükselmesi bir de fsh'yi tetikliyor) yol açıyor.libido yükselince, dahası fsh yükselip sperm sayısı artınca kişi bunu panaxa bağlıyor ve aaa bak nasıl da işe yaradı diyor. halbuki bu kadar düşük doz panax alırken asıl işe yarayan panax değil çoban çökerten/demir dikeni. zaten dikkat et bak o adamın tüm ürünlerinde bu çoban çökerten bitkisi var. ama koca bir paket arifoğlu marka çoban çökerten 8 lira falan. 8 liralık bir ürünü 100lerce liraya satamayacağı için içlerine eser miktarda şu bu koyup o koyduğu maddelerin ismiyle satıyor.
evet biz panax gingseng kullandık. ama o kadar çok şey kullandık ki artık ne daha fazla iyi geliyor ne gelmiyor tam olarak bilemiyorum. tek bildiğim panax güçlü bir antioksidan. her yerde sürüyle faydası anlatılıyor. günde en az 500mg kullanılması tavsiye ediliyor hatta 1000mg olursa daha iyi deniyor. ben amerikadan 4 dolara 550mg 100 tane kapsül içeren bir ürün almıştım. türkiyede maalesef kazıkçılıkta sınır olmadığı için tabi çok daha yüksek paralara satılıyor. ama sakın 30-40 liradan fazla vereyim deme. hatta geçende gitti gidiyorsa vitapol diye bir markanın panax-arı sütü karışık 100 kapsüllük ürününü gördüm. 35 lira falandı diye hatırlıyorum. vitapolün biz başka bir ürününü denemiştik memnun kalmıştık. istersen o markaya falan bak.
(yahu bu arada sen sanki eczacıbaşı vitamin mineral kullanmıyormuydun. onun içinde az da olsa panax var diye biliyorum ben)
http://www.healthbyayurveda.com/products/Y-Virilin-Capsules.htmlda

İMMO ŞU LİNKİ Bİ İNCELEYEBİLİR MİSİN? GİTTİĞİN YERE SİPARİŞ VERDİREBİLİR MİSİN ACABA?? NASL ÖĞRENECEĞİZ EĞER ÖYLE BİŞİ OLURSA SEN GİTMEDEN 2 KUTU ÜCRETİNİ YOLLAYIM TR DEYKEN SEN

http://www.healthbyayurveda.com/products/Y-Virilin-Capsules.htmlda

İMMO ŞU LİNKİ Bİ İNCELEYEBİLİR MİSİN? GİTTİĞİN YERE SİPARİŞ VERDİREBİLİR MİSİN ACABA?? NASL ÖĞRENECEĞİZ EĞER ÖYLE BİŞİ OLURSA SEN GİTMEDEN 2 KUTU ÜCRETİNİ YOLLAYIM TR DEYKEN SEN

bu sayfa bende açılmıyor hayatım. page not found yazısı çıkıyor. zaten abd'ye gitmekten vazgeçtim. kafam dağılsın diye ben tek başıma arkadaşlarımı görmeye gidecektim. eşim gitme eylül ya da ekimde birlikte gidelim dedi:(

eşinde varikosel olan bayanlar venoxen diye bir takviye var. geçen ay ben eczanelerde çok aradım ama stoklarda kalmamıştı. yeniden tedariği başladı mı bilmiyorum. bana da isviçrede yaşayan bir arkadaşım tavsiye etmişti. ona normalde bacak varisleri için vermişler. biliyorsunuz varikosel de aynı bacak varisleri gibi toplar damar rahatsızlığı. o yüzden birine iyi gelen genelde ötekine de iyi geliyor. bu takviyenin içinde varikoseli semptomatik de olsa tedavi eden tüm bitkisel takviyeler var. fiyatı da 30 lira civarı. eğer eşinizde varikosel var ama ameliyat önerilmediyse ya da ameliyat seçeneğini düşünmüyorsanız bir deneyin derim. biz içindeki etken maddeleri 4 aydır ayrı ayrı kullanıyoruz hakikaten morfoloji, sayı ve hareket olarak çok faydasını gördük. bu venoxeni bulabilseydim ayrı ayrı kullandıklarımızı tek bir hap halinde üstelik de daha ekonomik bir fiyatla kullanabilecektik ama bulamadık kısmet değilmiş. o yüzden ayrı ayrı kullanmaya devam ediyoruz. belki yeniden piyasaya çıkmıştır ya da bir yerlerde stokta kalmıştır. bulursanız 2 ay deneyin sonra spermiogram yaptırın faydası olmadıysa bırakırsınız kaybınız hepi topu 60 lira olur. ama faydasını göreceğinizden adım gibi eminim. bu maddeleri kulandığınız sürece varikoselli damar bir miktar tamir oluyor.kanlanma ve ısı yükselmesi azalıyor. spermler çok daha az ölüp, sayı, hız ve morfolojide artış oluyor. biıraktıktan bir süre sonra maalesef eskiye dönüyor ama kullandığı sürece normal yolla hamile kalmak için bir şansınız olmuş oluyor. ayrıca içindeki maddelerin tamamı son derece faydalı şeyler. basurdan, alerjiye kadar, türlü türlü hastalığı tedavi edici etkileri var. Yalnız daha çok fayda görmek için muhakkak yanında c vitamini alınıp(birbirlerinin etkisini artırıyorlar), trental, pentox gibi damar açıcı tıbbi ilaçlarla katiyen birlikte kullanılmaması gerekiyor.

kızlaarrr yaa benim adet düzenim bozuldu gitti ya düşükden sonra biliyordum düzensizleşecegini ama bu denli değil ne yapsamm acabaaa ?

kızlar dün şeytanın bacağını kırdık ve erz şifa hast gittik.çok güzel ve inanılmaz büük bi hastane ( karstan sora heryer paris ibi bize :)) )
anormal olan sonuçları yazıyorum;

SKROTAL DOPPLER
sağ epididim başında 3mm çapında anekoik kist mevcuttur.
bilateral panfiniform plexuslarda mevcut olup sağda en geniş ven çapı 2.4mm solda 2.9mm olarak ölçülmüştür.
Valsalva esasında solda reflü izlenmektedir (sağda grade I ,solda grade II Hidrosel )

SPERM SONUCUMUZ ;
HACİM : 3
SPERM SAYIMIZ: 6 mil
HAREKETLİLİK: 50
+4ileri hızlı: ....
+3hızlı: 25
+2yerinde hareketli: 25
LÖKOSİT: 4-5
TPMSS: 5
MORFOLOJİ: 1

dr muayenede dediki sağ tarafta çok hafif derece varikosel var ama çoğu dr buna yok diyebilir ameliyatlık hiçbişey değil gerek yok böle bi riske dedi.
sperm sayısı içinde diğerlerinde 0 çıkması çok anormal.. 8,5 milden 1-2 mile düşebilir ama 0 olması aklım almıyo dedi..
çok ii değil değerler ancak sıfıra bakarak çok güzel çok sevindirici dedi.. zaten spermler çok dğişiklik göster dedi şimdi 6mil çıktı 2gün sonra baktır belki 1mil çıkar dedi...
herşey spermi çok etkiler dedi..en büyük sebep bence psikoloji dedi..
bide eşim çok hastalandı orda ishal kusma ateş yani gerçekten hastalanıp gitmiş gibi olduk.. acilde serum taktılar 2şişe.. karsa geldik akşam gece yine ateşlendi
bida acile gittik tekrar serum.. buna rağmen ii sonuç verdi..dr dedi belki daha yüksek şuan.... halsiz olduğun için ve ateşin olduğundan böle çıktı belkide dedi.
iltihabımız için antibiyotik verdi 5 günlük.bide oneaday verdi.
kızlar çok mutluyum gerçekten sperm sayımız 6mil sürekli şükrediyorum allaha... okadar alıştırmıştımki sıfıra kendimi..inanamıyorum yanii..
şimdi yeni bi dönem diyorum kendi kendime baştan başlıyorum...
şimdi morfolojiyi düzeltmek için yardım istiyorum sizden...

kızlar çok uzun yazmışım yukarda okurken sıkılabilrisiniz kusura bakmayın :))
bişey sorcam bu oneaday ın bir sürü çeşidi var biz hangisini kullanıcaz acaba
kullanan varsa bi yardımcı olurmusunuz..
ynz06 sen kullanıyodun sanırsam...

Son düzenleme:
kızlar çok uzun yazmışım yukarda okurken sıkılabilrisiniz kusura bakmayın :))
bişey sorcam bu oneaday ın bir sürü çeşidi var biz hangisini kullanıcaz acaba
kullanan varsa bi yardımcı olurmusunuz..
ynz06 sen kullanıyodun sanırsam...

canım az önce sonuçlarını okudum. ben hiç bir zaman senin eşinin azo olduğuna inanmamıştım zaten. hep geçici olduğunu düşünüyordum. 6 milyon başlangıç için gayet iyi bir sonuç.ikinizi de tebrik ederim:))))) inan kendimizmiş gibi sevindim. umarım artık yüzün güler. one a day man diye özellikle erkeklere özel olan çeşidi var. tahminimce ynz06'da onu kullanıyordur. morfoloji için de ısırgan otu tohumu, deve dikeni, bal, propolis, arı sütü, folic asit, çinko gibi takviyelerden fayda göreceğinize inanıyorum, üstelik sayıya da yardımcı olacaklardır. tekrar gözün aydın ve tebrikler:nazar::nazar:

canım az önce sonuçlarını okudum. ben hiç bir zaman senin eşinin azo olduğuna inanmamıştım zaten. hep geçici olduğunu düşünüyordum. 6 milyon başlangıç için gayet iyi bir sonuç.ikinizi de tebrik ederim:))))) inan kendimizmiş gibi sevindim. umarım artık yüzün güler. one a day man diye özellikle erkeklere özel olan çeşidi var. tahminimce ynz06'da onu kullanıyordur. morfoloji için de ısırgan otu tohumu, deve dikeni, bal, propolis, arı sütü, folic asit, çinko gibi takviyelerden fayda göreceğinize inanıyorum, üstelik sayıya da yardımcı olacaklardır. tekrar gözün aydın ve tebrikler:nazar::nazar:

ayyy saol cnm bizde çokk sevindik mutluyuz... nasıl moral oldu banaaa.. verdik sipariş aslında eczacıbaşından hiçbir farkı yok oneadayın ama dr verdi işte eşim illa ondan olcak diyo :))
sipariş verdim men olandan bide maximum var o çok ağır gibi geldi bana çünkü kullanılan bütün ilaçlar bırakılsın diyo.. hayırlısı baklaım hakkımızda.. o yazdığın bitkileri en kısa zamanda alıcam inş...
bide pzt günü saraçoğluyla görüşcem o ne dicek çok merak ediyorum :30::30::30:

ayyy saol cnm bizde çokk sevindik mutluyuz... nasıl moral oldu banaaa.. verdik sipariş aslında eczacıbaşından hiçbir farkı yok oneadayın ama dr verdi işte eşim illa ondan olcak diyo :))
sipariş verdim men olandan bide maximum var o çok ağır gibi geldi bana çünkü kullanılan bütün ilaçlar bırakılsın diyo.. hayırlısı baklaım hakkımızda.. o yazdığın bitkileri en kısa zamanda alıcam inş...
bide pzt günü saraçoğluyla görüşcem o ne dicek çok merak ediyorum :30::30::30:

valla tatlım aslında eczacıbaşı içerik olarak one a day man'den daha güzel bir takviye. fakat piyasada yeni olduğu için pek tanınmıyor. ona a day eski bir marka olduğu için doktorlarca daha biliniyor tanınıyor o yüzden tavsiye ediliyor. yoksa eczacıbaşının içinde one a day'e göre fazlası var eksiği yok inan. yerli olduğu için fiyatı da az bişey daha ekonomik. siz eczacıbaşını doktora gösterdiniz mi? illa ki one a day mi dedi? deve dikeni ve ısırgan tohumunu bir büyük bardak sıcak suya 1 er tatlı kaşığı atıp soğuyunca içir her gün. emin ol bak yeni tespit edilen varikoselli damara bile etkisi olacaktır. yalnız uyarayım bu bitkiler aynı zamanda hemoroidde kullanıldığı için hafif mülayimleştiriyor. hani dokundu falan zannedip şaşırıp şüphe duymayın.

valla tatlım aslında eczacıbaşı içerik olarak one a day man'den daha güzel bir takviye. fakat piyasada yeni olduğu için pek tanınmıyor. ona a day eski bir marka olduğu için doktorlarca daha biliniyor tanınıyor o yüzden tavsiye ediliyor. yoksa eczacıbaşının içinde one a day'e göre fazlası var eksiği yok inan. yerli olduğu için fiyatı da az bişey daha ekonomik. siz eczacıbaşını doktora gösterdiniz mi? illa ki one a day mi dedi? deve dikeni ve ısırgan tohumunu bir büyük bardak sıcak suya 1 er tatlı kaşığı atıp soğuyunca içir her gün. emin ol bak yeni tespit edilen varikoselli damara bile etkisi olacaktır. yalnız uyarayım bu bitkiler aynı zamanda hemoroidde kullanıldığı için hafif mülayimleştiriyor. hani dokundu falan zannedip şaşırıp şüphe duymayın.

yaa farkındayım eczacıbaşının içinde daha fazla vit var ama gel anlat benim eşime.. dr ne kullanıyosunuz dedi yanımda götürmedim çünkü bende anlattım oda hmm falan dedi
bişey demedi oneadayı kullanın dedi onu bırakın dedi.. benimki duydu ya onu... aaaa lütfen ben prof muyum :9::9:
eczacıbaşınıda haftada 1 ben içerim sorun olmaz arada onada veririrm anlamaz eşim :46::46:
hmm tamam saol cnm söylediğin çok iii oldu bitkileri dokundu diye bırakırdım ben hemen.. aklına başka morfoloji için bişey geliyomu yada olursa söyle mutlaka olurmu..
bide sana bişey sorcam yukarda test sonuçlarındada yazdım dr sormayı unutmuşum TPMSS nedemek bakıyorum bulamıyorum yaa bilgin varmı senin...

Son düzenleme:
yaa farkındayım eczacıbaşının içinde daha fazla vit var ama gel anlat benim eşime.. dr ne kullanıyosunuz dedi yanımda götürmedim çünkü bende anlattım oda hmm falan dedi
bişey demedi oneadayı kullanın dedi onu bırakın dedi.. benimki duydu ya onu... aaaa lütfen ben prof muyum :9::9:
eczacıbaşınıda haftada 1 ben içerim sorun olmaz arada onada veririrm anlamaz eşim :46::46:
hmm tamam saol cnm söylediğin çok iii oldu bitkileri dokundu diye bırakırdım ben hemen.. aklına başka morfoloji için bişey geliyomu yada olursa söyle mutlaka olurmu..
bide sana bişey sorcam yukarda test sonuçlarındada yazdım dr sormayı unutmuşum TPMSS nedemek bakıyorum bulamıyorum yaa bilgin varmı senin...

total fonksiyonel sperm gibi bir açılımı vardı diye hatırlıyorum. milyon olarak ifade ediliyor yani sizde 5 milyon ama ne işe yarar nedir tam olarak ben de bilmiyorum. en iyisi doktora bir daha gidişinizde sorun da bize de anlatın. morfoloji için dediğim gibi bir de propolis, polen, arı sütü bal karışımları oldukça etkili.

Back
X