- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ben senin niyetini biliyorum:)))) bu ay 41 günde adet oldun ya endişelenecek bir şey var mı diye soruşturuyorsun bunları:))))))) allahın aşkına kendini karartma. böyle şeylerle de moralini bozma.hep ne diyoruz moral moral moral! burada kaç kere yazdım, embriyolog bir arkadaşım var o anlatmıştı, tüp yaptıranlarda bile ne kadar aşırı endişelenen insan var genelde başarısız oluyormuş. ne kadar ücra köylerden gelen hiç bir şeyden haberi olmayan, embriyo koyulduğu anda zaten kendinin %100 hamile olduğunu sanan kadınlar var onların hemen 1.de tutuyormuş.
yumurta kalitemizi de en çok bozan şey stres. lütfen moralini yüksek tut böyle iç karartıcı şeyler düşünme!
bencede canım tüp bebekde en önemli şey morel.. canlı örneği komşum 5 yılda 2 tüp bebek yaptırdı ilkinde tutmadı çok umutsuzdum diyoo ilk yapıldıgı zaman ikincide çok mutlu olacagı bi kaç haber almış tam tedavi sırasında çok mutluydum o ara dio ve tuttu şimdi 6 aylık bebeğiii ve ananass yemişşş o ara çokk ananas bebeğin tutunmasını saglarmışş.normaldede morel çok önemli canım psikolojik olarak olmayan insanlarda var