total fonksiyonel sperm gibi bir açılımı vardı diye hatırlıyorum. milyon olarak ifade ediliyor yani sizde 5 milyon ama ne işe yarar nedir tam olarak ben de bilmiyorum. en iyisi doktora bir daha gidişinizde sorun da bize de anlatın. morfoloji için dediğim gibi bir de propolis, polen, arı sütü bal karışımları oldukça etkili.
yaa farkındayım eczacıbaşının içinde daha fazla vit var ama gel anlat benim eşime.. dr ne kullanıyosunuz dedi yanımda götürmedim çünkü bende anlattım oda hmm falan dedi
bişey demedi oneadayı kullanın dedi onu bırakın dedi.. benimki duydu ya onu... aaaa lütfen ben prof muyum
eczacıbaşınıda haftada 1 ben içerim sorun olmaz arada onada veririrm anlamaz eşim
hmm tamam saol cnm söylediğin çok iii oldu bitkileri dokundu diye bırakırdım ben hemen.. aklına başka morfoloji için bişey geliyomu yada olursa söyle mutlaka olurmu..
bide sana bişey sorcam yukarda test sonuçlarındada yazdım dr sormayı unutmuşum TPMSS nedemek bakıyorum bulamıyorum yaa bilgin varmı senin...
valla tatlım aslında eczacıbaşı içerik olarak one a day man'den daha güzel bir takviye. fakat piyasada yeni olduğu için pek tanınmıyor. ona a day eski bir marka olduğu için doktorlarca daha biliniyor tanınıyor o yüzden tavsiye ediliyor. yoksa eczacıbaşının içinde one a day'e göre fazlası var eksiği yok inan. yerli olduğu için fiyatı da az bişey daha ekonomik. siz eczacıbaşını doktora gösterdiniz mi? illa ki one a day mi dedi? deve dikeni ve ısırgan tohumunu bir büyük bardak sıcak suya 1 er tatlı kaşığı atıp soğuyunca içir her gün. emin ol bak yeni tespit edilen varikoselli damara bile etkisi olacaktır. yalnız uyarayım bu bitkiler aynı zamanda hemoroidde kullanıldığı için hafif mülayimleştiriyor. hani dokundu falan zannedip şaşırıp şüphe duymayın.
ayyy saol cnm bizde çokk sevindik mutluyuz... nasıl moral oldu banaaa.. verdik sipariş aslında eczacıbaşından hiçbir farkı yok oneadayın ama dr verdi işte eşim illa ondan olcak diyo :))
sipariş verdim men olandan bide maximum var o çok ağır gibi geldi bana çünkü kullanılan bütün ilaçlar bırakılsın diyo.. hayırlısı baklaım hakkımızda.. o yazdığın bitkileri en kısa zamanda alıcam inş...
bide pzt günü saraçoğluyla görüşcem o ne dicek çok merak ediyorum![]()
canım az önce sonuçlarını okudum. ben hiç bir zaman senin eşinin azo olduğuna inanmamıştım zaten. hep geçici olduğunu düşünüyordum. 6 milyon başlangıç için gayet iyi bir sonuç.ikinizi de tebrik ederim:))))) inan kendimizmiş gibi sevindim. umarım artık yüzün güler. one a day man diye özellikle erkeklere özel olan çeşidi var. tahminimce ynz06'da onu kullanıyordur. morfoloji için de ısırgan otu tohumu, deve dikeni, bal, propolis, arı sütü, folic asit, çinko gibi takviyelerden fayda göreceğinize inanıyorum, üstelik sayıya da yardımcı olacaklardır. tekrar gözün aydın ve tebrikler![]()
kızlar çok uzun yazmışım yukarda okurken sıkılabilrisiniz kusura bakmayın :))
bişey sorcam bu oneaday ın bir sürü çeşidi var biz hangisini kullanıcaz acaba
kullanan varsa bi yardımcı olurmusunuz..
ynz06 sen kullanıyodun sanırsam...
sinemcim canım hadi gözün aydın, çok mutlu oldum sonucuna. en azından bundan sonraki mücadelende daha istikrarlı ve inançlı olucaksın. immo gibi ben de inanıyordum sonucunuzun azo olmayacağına. one a day maviyi kullandım ben cnm erkek için olanı içerik l-argin max mens ile aynı hemen gemen günde 2şer tane toplam 6 en az 4 tane veriyordum. bu arada kızlar söylemesi ayıptır biraz ama ben eşimin malum olaydan sonra ne kadar çıkıyor diye bi göz kararıyla baktım geçen gün ve tahlile verdiğimizde 1 çay kaşığı gibi olan miktarın, nerdeyse yemek kaşığı kadar olduğunu gördük gözlerimize biz de inanamadık.kesinliklle proxeede dvm et yada ona day al ve günde toplam en az 4 tane ver Q10 al proxeed pahalı dersen deve dikenini mutlaka eksik etme, ve keçi boynuzu kürüne başla. hadi hayırlı olsun. ben m-sure için şuan biriyle görüşme aşamasındayım sanırım büyük olasılıkla getirticem. sayıyı 30-40 milyon civarına getirip morfoloji ve hız için m-sureye başlıcam. kendime bi yol çizdim önce sayıyı arttırcam, morf. ve hızı da ayrıca tek başına düzelticem inşallah