• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
total fonksiyonel sperm gibi bir açılımı vardı diye hatırlıyorum. milyon olarak ifade ediliyor yani sizde 5 milyon ama ne işe yarar nedir tam olarak ben de bilmiyorum. en iyisi doktora bir daha gidişinizde sorun da bize de anlatın. morfoloji için dediğim gibi bir de propolis, polen, arı sütü bal karışımları oldukça etkili.

yaa farkındayım eczacıbaşının içinde daha fazla vit var ama gel anlat benim eşime.. dr ne kullanıyosunuz dedi yanımda götürmedim çünkü bende anlattım oda hmm falan dedi
bişey demedi oneadayı kullanın dedi onu bırakın dedi.. benimki duydu ya onu... aaaa lütfen ben prof muyum :9::9:
eczacıbaşınıda haftada 1 ben içerim sorun olmaz arada onada veririrm anlamaz eşim :46::46:
hmm tamam saol cnm söylediğin çok iii oldu bitkileri dokundu diye bırakırdım ben hemen.. aklına başka morfoloji için bişey geliyomu yada olursa söyle mutlaka olurmu..
bide sana bişey sorcam yukarda test sonuçlarındada yazdım dr sormayı unutmuşum TPMSS nedemek bakıyorum bulamıyorum yaa bilgin varmı senin...

valla tatlım aslında eczacıbaşı içerik olarak one a day man'den daha güzel bir takviye. fakat piyasada yeni olduğu için pek tanınmıyor. ona a day eski bir marka olduğu için doktorlarca daha biliniyor tanınıyor o yüzden tavsiye ediliyor. yoksa eczacıbaşının içinde one a day'e göre fazlası var eksiği yok inan. yerli olduğu için fiyatı da az bişey daha ekonomik. siz eczacıbaşını doktora gösterdiniz mi? illa ki one a day mi dedi? deve dikeni ve ısırgan tohumunu bir büyük bardak sıcak suya 1 er tatlı kaşığı atıp soğuyunca içir her gün. emin ol bak yeni tespit edilen varikoselli damara bile etkisi olacaktır. yalnız uyarayım bu bitkiler aynı zamanda hemoroidde kullanıldığı için hafif mülayimleştiriyor. hani dokundu falan zannedip şaşırıp şüphe duymayın.

ayyy saol cnm bizde çokk sevindik mutluyuz... nasıl moral oldu banaaa.. verdik sipariş aslında eczacıbaşından hiçbir farkı yok oneadayın ama dr verdi işte eşim illa ondan olcak diyo :))
sipariş verdim men olandan bide maximum var o çok ağır gibi geldi bana çünkü kullanılan bütün ilaçlar bırakılsın diyo.. hayırlısı baklaım hakkımızda.. o yazdığın bitkileri en kısa zamanda alıcam inş...
bide pzt günü saraçoğluyla görüşcem o ne dicek çok merak ediyorum :30::30::30:

canım az önce sonuçlarını okudum. ben hiç bir zaman senin eşinin azo olduğuna inanmamıştım zaten. hep geçici olduğunu düşünüyordum. 6 milyon başlangıç için gayet iyi bir sonuç.ikinizi de tebrik ederim:))))) inan kendimizmiş gibi sevindim. umarım artık yüzün güler. one a day man diye özellikle erkeklere özel olan çeşidi var. tahminimce ynz06'da onu kullanıyordur. morfoloji için de ısırgan otu tohumu, deve dikeni, bal, propolis, arı sütü, folic asit, çinko gibi takviyelerden fayda göreceğinize inanıyorum, üstelik sayıya da yardımcı olacaklardır. tekrar gözün aydın ve tebrikler:nazar::nazar:

kızlar çok uzun yazmışım yukarda okurken sıkılabilrisiniz kusura bakmayın :))
bişey sorcam bu oneaday ın bir sürü çeşidi var biz hangisini kullanıcaz acaba
kullanan varsa bi yardımcı olurmusunuz..
ynz06 sen kullanıyodun sanırsam...

sinemcim canım hadi gözün aydın, çok mutlu oldum sonucuna. en azından bundan sonraki mücadelende daha istikrarlı ve inançlı olucaksın. immo gibi ben de inanıyordum sonucunuzun azo olmayacağına. one a day maviyi kullandım ben cnm erkek için olanı içerik l-argin max mens ile aynı hemen gemen günde 2şer tane toplam 6 en az 4 tane veriyordum. bu arada kızlar söylemesi ayıptır biraz ama ben eşimin malum olaydan sonra ne kadar çıkıyor diye bi göz kararıyla baktım geçen gün ve tahlile verdiğimizde 1 çay kaşığı gibi olan miktarın, nerdeyse yemek kaşığı kadar olduğunu gördük gözlerimize biz de inanamadık.kesinliklle proxeede dvm et yada ona day al ve günde toplam en az 4 tane ver Q10 al proxeed pahalı dersen deve dikenini mutlaka eksik etme, ve keçi boynuzu kürüne başla. hadi hayırlı olsun. ben m-sure için şuan biriyle görüşme aşamasındayım sanırım büyük olasılıkla getirticem. sayıyı 30-40 milyon civarına getirip morfoloji ve hız için m-sureye başlıcam. kendime bi yol çizdim önce sayıyı arttırcam, morf. ve hızı da ayrıca tek başına düzelticem inşallah

merhaba sinemcim..eşlerimizin problemi hemen hemen aynı benimde eşimde sperm azlığı var birde hareket problemi var..
bu ay artık aşılama denedik biz..oda olmazsa tüp bebek...

canım morfolojiyi düzeltecek bişeyler demişsin eşime ben 6 ay boyunca keçiboynuzu kürü vede pekmezi yedirdim...

morfoloji %7 idi ilk testte...6 ay sonraki tesste %14 e yükselmişti..keçiboynuzzundan kaynaklandı...

şimdi ise pekmeze devam ediyoruz ancak yanında gnc ARGİNMAX men..kullaıyor günde 3 kez buda hıza ve sayıya iyi geliyormuş bakalım hayırlısı canım..

bu arada eşinin durumunun dzelmesine sevindim daha da iyi olur inşallah...

merhaba sinemcim..eşlerimizin problemi hemen hemen aynı benimde eşimde sperm azlığı var birde hareket problemi var..

canım morfolojiyi düzeltecek bişeyler demişsin eşime ben 6 ay boyunca keçiboynuzu kürü vede pekmezi yedirdim...

morfoloji %7 idi ilk testte...6 ay sonraki tesste %14 e yükselmişti..keçiboynuzzundan kaynaklandı...

şimdi ise pekmeze devam ediyoruz ancak yanında gnc ARGİNMAX men..kullaıyor günde 3 kez buda hıza ve sayıya iyi geliyormuş bakalım hayırlısı canım..

sizin değerler nasıl ve ne kadardır düzeltmeye çalışıyorsun canım. ilk test ile son testini de bize yazar mısın?? gürganda mı aşılama yaptırcaksın?? orası çok kalite ve düzgün bi yer aygül hoca timur hoca mükemmle insanlar. sen değerlerini yaz da tartışalım burda. ben de son tüp denememi orda yaptırdım.

sizin değerler nasıl ve ne kadardır düzeltmeye çalışıyorsun canım. ilk test ile son testini de bize yazar mısın?? gürganda mı aşılama yaptırcaksın?? orası çok kalite ve düzgün bi yer aygül hoca timur hoca mükemmle insanlar. sen değerlerini yaz da tartışalım burda. ben de son tüp denememi orda yaptırdım.

canım biz 14 aydır bebek istiyoruz..10 ay önce başladım k.boynuzu kürü pekmezi vs...6 ay içti sonra kürleri bıraktım..
3-4 aydır da bişey yapmıyoruz sonra işte bu ayda arginmax başladık..pekmez yiyor ayrıca da..
1.aşılamamı yaptırdım zonguldaktayım ben..ama pek umudum yok bu aşılamadan dr hiç önemsemeden ve dikkat etmeden yaptı..

bu çarşamba test günüm testimi yaptırıp negatif sonuç alırsam hemen..haftaya p.tesi gürgana gideceğim ön görüşmemi yaptım..dilek hanım gerekli açıklamaları yaptı...ancak aklıma takılan bi şey oldu...adetten 1-2 gün önce gelmelisiniz dedi..adetten önce ilaçlara mı başlanıyorki çğırdı beni...adeten önce gitme imkanım pek yok.eşimin görevi haftaya p.tesi bitiyor...ancak ozaman gidebilirim bakalım hayırlısı...sende memnun kaldın sanırım merkezden memnun olan çok inş.bir an önce meleğimize kavuşuruz cnm..

eşimin değerleri

1.testte sayı:50 milyon ileri hız:%15 morfoloji:%7 idi...

2.testte: sayı:30 milyon ileri hız:%5 morfoloji:14 çıktı....

biri düzelirken biri düşmüş dr da artık beklemeyelim aşılama yapalım dedi işte:31::31:

Son düzenleme:
canım biz 14 aydır bebek istiyoruz..10 ay önce başladım k.boynuzu kürü pekmezi vs...6 ay içti sonra kürleri bıraktım..
3-4 aydır da bişey yapmıyoruz sonra işte bu ayda arginmax başladık..pekmez yiyor ayrıca da..
1.aşılamamı yaptırdım zonguldaktayım ben..ama pek umudum yok bu aşılamadan dr hiç önemsemeden ve dikkat etmeden yaptı..

bu çarşamba test günüm testimi yaptırıp negatif sonuç alırsam hemen..haftaya p.tesi gürgana gideceğim ön görüşmemi yaptım..dilek hanım gerekli açıklamaları yaptı...ancak aklıma takılan bi şey oldu...adetten 1-2 gün önce gelmelisiniz dedi..adetten önce ilaçlara mı başlanıyorki çğırdı beni...adeten önce gitme imkanım pek yok.eşimin görevi haftaya p.tesi bitiyor...ancak ozaman gidebilirim bakalım hayırlısı...sende memnun kaldın sanırım merkezden memnun olan çok inş.bir an önce meleğimize kavuşuruz cnm..

eşimin değerleri

biri düzelirken biri düşmüş dr da artık beklemeyelim aşılama yapalım dedi işte:31::31:

hmm tuhaf olmuş ama sen bidaha yaptır test her yaptığın test tam doğru sonucu vermez eşinin o an ki durumu psikolojisi yorgunluğu vs çok etkiler ben ayda 4-5 test yaptırdığımı bilirim

sinemcim canım hadi gözün aydın, çok mutlu oldum sonucuna. en azından bundan sonraki mücadelende daha istikrarlı ve inançlı olucaksın. immo gibi ben de inanıyordum sonucunuzun azo olmayacağına. one a day maviyi kullandım ben cnm erkek için olanı içerik l-argin max mens ile aynı hemen gemen günde 2şer tane toplam 6 en az 4 tane veriyordum. bu arada kızlar söylemesi ayıptır biraz ama ben eşimin malum olaydan sonra ne kadar çıkıyor diye bi göz kararıyla baktım geçen gün ve tahlile verdiğimizde 1 çay kaşığı gibi olan miktarın, nerdeyse yemek kaşığı kadar olduğunu gördük gözlerimize biz de inanamadık.kesinliklle proxeede dvm et yada ona day al ve günde toplam en az 4 tane ver Q10 al proxeed pahalı dersen deve dikenini mutlaka eksik etme, ve keçi boynuzu kürüne başla. hadi hayırlı olsun. ben m-sure için şuan biriyle görüşme aşamasındayım sanırım büyük olasılıkla getirticem. sayıyı 30-40 milyon civarına getirip morfoloji ve hız için m-sureye başlıcam. kendime bi yol çizdim önce sayıyı arttırcam, morf. ve hızı da ayrıca tek başına düzelticem inşallah

cnm saol valla sizler böle dedikçe ben daha daha mutlu oluorum :46::46:
cnm oneadayı aldım proxeed zaten kullanıyoruz bitmişti onuda aldım deve dikenini ve ısırgan tohumu alcam yarın inş.. böle şimdilik cnm hayırlısı hakkımızda..
topikte sigara içen kim demişsin beeenn ara ara içiyorum :25::25::25:
başka kim var acaba ?????

cnm k.boynuzu kürü ve pekmezi kullanamıyoruz biz.eşimin FSH değeri yükseliyooo bize yasak yaniii.. o yüzden bitkisel tablet vitamin falan kullanıyoruz..
proxeed, oneaday, eczacıbaşının multivitamin Q10 kullanıyoruz şimdilik...

eşimin değerleri

aysunayy, değerlerin iyi aslında keşke sayı düşmeden morfoloji 14 olsaydı diyeceğim ama buna da şükür diyelim..

Merak ettim bu 50-30 milyon olan sayı ml de mi? toplamda mı?

İnşallah aşılamanda tutmuştur canım amin. inşallah bizlerde bu sayıları bir gün görürüz.

aysunayy, değerlerin iyi aslında keşke sayı düşmeden morfoloji 14 olsaydı diyeceğim ama buna da şükür diyelim..

Merak ettim bu 50-30 milyon olan sayı ml de mi? toplamda mı?

İnşallah aşılamanda tutmuştur canım amin. inşallah bizlerde bu sayıları bir gün görürüz.

o sayılar ml deki değerler canım...aslında dediğin gibi fenasayılmaz ama işte nerdeyse 1.5 yıl olacak bebiş yok...hız azlığından olmuyo bence de:31:

artık aşılama denedik..bakalım olmazsa da tüp bebek düşünüyorum artık:31:

çok teşekkür ederim canım inşallah tutmuştur...

yaa farkındayım eczacıbaşının içinde daha fazla vit var ama gel anlat benim eşime.. dr ne kullanıyosunuz dedi yanımda götürmedim çünkü bende anlattım oda hmm falan dedi
bişey demedi oneadayı kullanın dedi onu bırakın dedi.. benimki duydu ya onu... aaaa lütfen ben prof muyum :9::9:
eczacıbaşınıda haftada 1 ben içerim sorun olmaz arada onada veririrm anlamaz eşim :46::46:
hmm tamam saol cnm söylediğin çok iii oldu bitkileri dokundu diye bırakırdım ben hemen.. aklına başka morfoloji için bişey geliyomu yada olursa söyle mutlaka olurmu..
bide sana bişey sorcam yukarda test sonuçlarındada yazdım dr sormayı unutmuşum TPMSS nedemek bakıyorum bulamıyorum yaa bilgin varmı senin...

Merhaba öncelikle sonuçlar için gözünaydın daha daha iyi olmasını dilerim. Buarfada tpmms yi bende çok merak ediyordum araştırdım toplam sayıdaki ileri hızlının yüzdesi alınıp sonra spermin hacmiyle çarpılıyor çıkan sonuç tpmms yi veriyor siz de 5 olarak belirtilmiş sonuçlarda ileri hızlı olmadığından nasıl hesapladıklarını anlayamadım doktora bi danışmakta fayda var bu toplam tüp bebek raporu almada da belirleyici oluyormuş sanırım belli değerin üstü rapor alabilir ya da alamaz gibi. ama uygulayacağınız takviyelerle ileri hız da kısa sürede artacağından bir sonraki testte daha da yüksek rakamlar göreceksiniz inşallah.

Son düzenleme:
kızlar dün şeytanın bacağını kırdık ve erz şifa hast gittik.çok güzel ve inanılmaz büük bi hastane ( karstan sora heryer paris ibi bize :)) )
anormal olan sonuçları yazıyorum;

SKROTAL DOPPLER
sağ epididim başında 3mm çapında anekoik kist mevcuttur.
bilateral panfiniform plexuslarda mevcut olup sağda en geniş ven çapı 2.4mm solda 2.9mm olarak ölçülmüştür.
Valsalva esasında solda reflü izlenmektedir (sağda grade I ,solda grade II Hidrosel )

SPERM SONUCUMUZ ;
HACİM : 3
SPERM SAYIMIZ: 6 mil
HAREKETLİLİK: 50
+4ileri hızlı: ....
+3hızlı: 25
+2yerinde hareketli: 25
LÖKOSİT: 4-5
TPMSS: 5
MORFOLOJİ: 1

dr muayenede dediki sağ tarafta çok hafif derece varikosel var ama çoğu dr buna yok diyebilir ameliyatlık hiçbişey değil gerek yok böle bi riske dedi.
sperm sayısı içinde diğerlerinde 0 çıkması çok anormal.. 8,5 milden 1-2 mile düşebilir ama 0 olması aklım almıyo dedi..
çok ii değil değerler ancak sıfıra bakarak çok güzel çok sevindirici dedi.. zaten spermler çok dğişiklik göster dedi şimdi 6mil çıktı 2gün sonra baktır belki 1mil çıkar dedi...
herşey spermi çok etkiler dedi..en büyük sebep bence psikoloji dedi..
bide eşim çok hastalandı orda ishal kusma ateş yani gerçekten hastalanıp gitmiş gibi olduk.. acilde serum taktılar 2şişe.. karsa geldik akşam gece yine ateşlendi
bida acile gittik tekrar serum.. buna rağmen ii sonuç verdi..dr dedi belki daha yüksek şuan.... halsiz olduğun için ve ateşin olduğundan böle çıktı belkide dedi.
iltihabımız için antibiyotik verdi 5 günlük.bide oneaday verdi.
kızlar çok mutluyum gerçekten sperm sayımız 6mil sürekli şükrediyorum allaha... okadar alıştırmıştımki sıfıra kendimi..inanamıyorum yanii..
şimdi yeni bi dönem diyoçokrum kendi kendime baştan başlıyorum...
şimdi morfolojiyi düzeltmek için yardım istiyorum sizden...

canımm ya inan çok sevindim bak ne güzell azo değilmiş eşin o kadar demiştik güvenme boşuna canını sıkma diyee çok sevindim inann umarımm katlayarak artar degerleriniz cnm

canımm ya inan çok sevindim bak ne güzell azo değilmiş eşin o kadar demiştik güvenme boşuna canını sıkma diyee çok sevindim inann umarımm katlayarak artar degerleriniz cnm

saol cnmmmm bizde çok sevindimm.. tekrar sıfırlamasından endişe ediyorum işte.. ama inş değerlerin daha daha iisini görmeyi nasip eder herkese allahımm...:26::26::26:

kızlarrrrr yarin büyük günn 6 aydan sonra test verecez bakalım sonucumuz nasıl cıkacak çok merak ediyorum ilaçlarıda kullanmıyordu en son mart 23 te bıraktı eşim dahada kullanmadı.umarımmm iyidir sonuçlarrrr kızlarr

kızlarrrrr yarin büyük günn 6 aydan sonra test verecez bakalım sonucumuz nasıl cıkacak çok merak ediyorum ilaçlarıda kullanmıyordu en son mart 23 te bıraktı eşim dahada kullanmadı.umarımmm iyidir sonuçlarrrr kızlarr

canım ben sıkı içiçiydim ama bir senedir ara ara içiorum :(((bu arada sende ne var ne yokk yaa ben pek giremiyorum bu araa uzak kaldımmmm yaaa

ben de son 4-5 aydır günde 1-2 tane bazn de hiç içmiyorum bebek düşündüğüm için hem bebek hem de yumoşlar sağlam olsun diye aslında. bu arada yarın biz de test vericez tekrar geçen seferki test beni büyük yıkıma uğrattı bu defa umutluyum. eşim de sigarayı çok azalttı alkolü bıraktı (sigara yı 2,5 ay oldu bırakalı) spermler anca toplamıştır kendini bakalım inaş ikimz de çok güzel sonuçlar alıp burda paylaşırız. bekletme bizleri hemen yaz olur mu?? muckss
hepinize.. bu aradabu ay ben de preseed denicem incir kürü de yapıcaktım fakat oruç girdi artık sonraki ay inş.

ben de son 4-5 aydır günde 1-2 tane bazn de hiç içmiyorum bebek düşündüğüm için hem bebek hem de yumoşlar sağlam olsun diye aslında. bu arada yarın biz de test vericez tekrar geçen seferki test beni büyük yıkıma uğrattı bu defa umutluyum. eşim de sigarayı çok azalttı alkolü bıraktı (sigara yı 2,5 ay oldu bırakalı) spermler anca toplamıştır kendini bakalım inaş ikimz de çok güzel sonuçlar alıp burda paylaşırız. bekletme bizleri hemen yaz olur mu?? muckss
hepinize.. bu aradabu ay ben de preseed denicem incir kürü de yapıcaktım fakat oruç girdi artık sonraki ay inş.

canımm yaaa ayy dua edelimmmm hormonlarınada bakılıyormu eşinin bizim fsh ve testestoron hormonunda problem vardı ikisinede bakılacakk..canımm bende presedd aldımm duruyorr kendim için günde bir incir yiyorum mutlakaa civan perçemli karışım çayı var onu içiyorum bide kan ilacı omega 3 ve folik asit yeterli değilmi sence?kalsiyum istedim ama doktor gerek görmedi kızlar bu arada kan sayımınıza dikkat edin kansızlık düşük sebeplerinden biriymiş ondan dolayı içiyorum kan ilacını zaten hamileykende doktor vermişti

Erkeklerde Sperm Sayısını Artıran Bitkisel Reçeteler :

* Bal ve polen karıştırılarak yenir.

* 100 gr bal, 10 gr çörekotu karıştırılır ve her gün yenilir.

* 1 kilo bal ile 100 gram ısırgan otu karıştırılarak yenilir.

* Keçiboynuzu pekmezi tüketilir.

* İğde ağacının polenleri ile bal ile karıştırılarak yenir.

Kadınlarda Yumurta Sayısını Artıran Bitkisel Reçeteler :

* Toksin atmak için, Kozmik Beden Temizliği muhakkak yapılmalı.

* Civanperçemi, aslanpençesi, çoban çantası ile yapılan, bitki çayları içilir.
* Soğan Kürü uygulanır. 1 litre suyun içine 1 adet soğanı kafasına vurarak kırdıktan sonra kabukları ile birlikte koyun. 1 gece suda beklettikten sonra sabahları suyunu için.

kızlar çörek otu almıştım ısırgan tohumuda çekilmemiş hakiki balımda var acaba ilaçlarla bu şeyleri kullanmak zarar verirmii

bir gazete haberini paylaşmak istiyorum:
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Dr. Mustafa Eraslan'ın “Clavis” ve “Clavis panax”, Dr. Ömer Coşkun'un ise “Klavis panax” isimli ürünle ilgili bazı televizyon ve radyo kanalları ile internet sitelerinde endikasyon belirtip, gerçeğe aykırı beyanlarda bulunarak tanıtım ve satış yaptığı yolunda şikayetler ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, Geleneksel Bitkisel Tıbbi Ürünler Danışma Komisyonu'nun dün konuyla ilgili yaptığı toplantıda konuyu değerlendirdiği ve bazı kararlar aldığı bildirildi.

Buna göre, komisyonun kararında, Dr. Mustafa Eraslan ve Dr. Ömer Coşkun isimli şahısların, “Clavis panax”, “Clavis” ve “Klavis panax” isimli ürünlerin muhtelif televizyon, radyo kanalları ve internet sitelerinde satışını yaptığı, gerçeğe aykırı beyanlarda bulunarak halkı istismar ettiği, yanılttığı, herhangi bir tedavi etkisi olmayan ürünleri para karşılığı satarak menfaat temin ettiği, ayrıca halkın sağlığını bu fiilleri ile tehlikeye düşürdüğü belirtildi.

Söz konusu ürünlerin endikasyon belirtilerek satış ve tanıtımlarının yapıldığı, bu nedenle belirtilen hususlar göz önünde bulundurulduğunda, olası sağlık problemlerinin de önlenmesi amacıyla “Clavis panax” da dahil olmak üzere “Clavis” markalı ürünlerin ve “Klavis Panax” isimli ürünün piyasadan toplanması gerektiği vurgulandı.

Back
X