Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maşallahhhh... immo sen yakın zamanda yurtdışına gidicem demiştin, nereye amerikaya gidersen benim ilacı sen alır mısın?? orda y virilin olarak satılıomuş. benim ing. pek iyi değildir yvirilin olarak bi bakabilir misn senin gideceğin yerlerle ilgisi var mı?? tr ye gönderim yapılmıyormuş amerikadan.

hayatım ben sana ilk teklif ettiğimde baktım. ama amerikada bu tip şeyler satan sitelerde yvirilin ya da m-sure diye bir takviye bulamadım. hatta orada yanına gittiğim arkadaşım bir hastanede baş hemşire. hayatında hiç böyle bir takviye ismi duymamış. yvirilin sitesinde de hindistandan yolladıkları yazıyor. ben 1 hafta 10 gün arası kalacağım. o sürede gelirmi, gelmezmi, bir de tabi amerikada fda(federal ilaç dairesi) kuralları var, gümrüğe takılırmı falan bilemediğimden amerikada gideceğim yere getirtmek doğru gelmedi. ama başka bizzat oradan satın alınacak muadil bir şey varsa alayım getireyim.

immo senin bu kullandıkların (kendin için olanlar) hepsini kapsül şeklindemi alıyosun .ben folic asit kullanıyorum omega 3-6-9 almyı düşünüyorum arada bi eşimede vereyim diyorum
bunlar benim için yeterli olmazmı sence ,,, yeşil çayı kendim demleyip içiyorum.. şu arı sütünü nasıl kullanıyosun..

Son düzenleme:

hayatım ben bunların hepsini tablet ya da kapsül olarak kullanıyorum. ama inan ki mecbur olduğumdan. bir kere yeşil çayın demlenmiş halimden resmen midem bulanıyor. hani bulaşık suyunu verseler iç deseler benim için bir.neler neler denedim, limonlusunu aldım, yaseminlisini, nanelisini yok yok içemiyorum. o yüzden en son gidip kapsülünü aldım 2- 3 senedir öyle aklıma geldikçe içerim. şu son 6 aydır daha düzenli gün aşırı içmeye başladım.ama sen ne güzel çayını içiyormuşsun. aman içmeye devam et, yeşil çay çok çok faydalı ve östrojeni çok güzel düzenliyor.hatta menapoz dönemindeki kadınların ateş basmalarını azaltmak için bile tavsiye ediliyor.
arı sütü de içtiğim q10 kapsülünün içinde birlikte var. zaten aynı takviyeden her gün ben bir tane eşim 2 tane içiyor:))) yani ayrı ayrı almıyorum. ama bu q10 bitince ikisini ayrı ayrı alıp, q10 i yine kapsül, arı sütününde hakikisini kaşık kaşık tüketmeyi düşünüyorum. omega da kapsül şeklinde. zaten çok balık yerim ama böyle düzenli olarak hariçten alınca işini şansa bırakmamış oluyorsun ve hakikaten hormonlara iyi geliyor.hatta ben genelde adet dönemim yaklaştıkça böyle bir sinirli olurum. vücudum da davul gibi şişer onlara bile iyi geldi, azalttı düzenli kullanmam. bunu da her gün eşim 1 ben 1 içiyoruz.bir de omega zaten q10in vücutta %100 emilmesi için şart deniyor o yüzden ister istemez q10le birlikte yutuyoruz. l-argininei de aynı şekilde hem eşim hem ben kullanıyoruz. eskiden türkiyede bulunmayan bir markanın 500mg kapsülünü kullanıyorduk o bitince şimdi gnc den 1000mg tabletlerini aldık. her gün eşim 1 tane ben yarım içiyorum.kadında yumurta, erkekte sperm kalitesini artırdığı söyleniyor. folic asiti daha önce dediğim gibi her gün her gün uzun süre kullanma derim.hamilelikde çok elzem bir vitamin ama hamile değilken uzun dönem kullanmak(5-6 ayı geçkin süreler) hamile kalmana negatif etki ediyormuş.ben de o yüzden 2-3 günde bir içiyorum.hani vücut ne eksik kalsın ne de aşırı yüklensin...

alkolle ilgili sıkıntısı olan bırakamayan eşiniz dostunuz olursa antabus adlı ilacı tavsiye edin. belki biliosunuzdur eşim alkolik boyutundaydı çok sıkıntı yaşadım şimdi 2 haftadır bu ilaç sayesinde içmio aklına bile gelmio. hergün 70lik deviren adamdı

Bu ilacı doktormu verdi canım? yan etkileri felan varmı

kızlar bişey sorcam.. proxeed bitti tekrar alcam ancak araştırırken tekrar rastgeldm aklıma takıldı..
proxeede alternatif detoxil olabilirmi... bi bakarmısınız... napsam bilemedim..

Bu ilacı doktormu verdi canım? yan etkileri felan varmı

biz hiç riskli yan etkisi görmedik zaten yok da, sadece mide bulantısı ve halsizlik oldu 1hafta ona da razıydık zaten. ama şuna da dikkat edin, bu ilacı kullanan kişi drajeyi içtikten sonra alkol almak istersde aradan 12 saat geçmesi şart. ben ilk başta eşime güvenemediğimden sabah kalkar kalmaz ilacı veriodum tekrar alkol tüketmek isterse akşama kadar oyalayabilirim diye. fakat ilk 2 gün 12 saati doldurmadan alkol aldı ama şükür bi sorun olmadı

kızlar bişey sorcam.. proxeed bitti tekrar alcam ancak araştırırken tekrar rastgeldm aklıma takıldı..
proxeede alternatif detoxil olabilirmi... bi bakarmısınız... napsam bilemedim..

sinemms sen y virilin i bi araştır kaan hoca önceleri azolara bunu vermiş ve çıkış yaşayanlar olmuş şimdi tavsiye etmiomuş çünkü tr dekiler sahteymiş. ben hindistandan getirmek için çaba harcıyorum. başka sitelerde de(
erkek sitesi) kullananların yorumlarına baktım ben 2008 yılında ama. onlara da kaan hoca ve bi bayan hoca tavsiye etmiş o zamanlar.

kızlar 5 gün önce eşimin üvey annesi ve cici mi cici mukadder mi mukadder babası geldi. babayı çooookkk seviyorum canım benim yaa, melek gibi maşallah, allah başımızdan eksik etmesin ömrü uzun olsun inşallah.. ama bi de eşi var ki cadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.. boşa mı demişler her iyiye bi kötü diye.. her şeye muhalefet, eşimle konuştuğuma,yediğime içtiğime,söylediğime ayyyyyhhhhhhhhhhhhhh walla sinir oldum yaaa.. bayan bilmiş o kadar bilmişsinde niye kendini bööule küçük düşürüyorsun.. geçen artık tak etti, pat pat laflarına cvp verdim. zaten anne demiyorum adını söylüyorum, iyiki dememişim anne ayrıca. yaa sadece ben olsam yine neyse, baba bişey dese veya geçmişten bahsetse hemen hazır asker adamın lafını ağzına tıkıyor, yaa insan biraz olsun yorulur yaaa tilki gibi kulağı havada biri konuşsa diye beklio.. ama şunu farkettim çok iki yüzlü eşim varken başka yokken daha bi başka oluo, mesela eşimin yanında beni bozmaya çalışıo her lafıma zıplıo ya, yine eşim varken babaya normal davranıo, yapamayor korkuyor. yazık yaa bu deliyle ömür geçer mi?? kayınpedere acıyorum, valla bu daha benim yanımda böyle benn yokken yalnızlarken kimbilir adama daha neler yapıyordur gerizekalı. ama baba yardıma muhtaç olursa(inşallah olmaz) onun eline bırakmam valla, alırım evime bakarım ben paşa gibi, kusura bakmasın onu da alamam otursun evinde, ona da kendi çocukları baksin. ayyyy beceriksiz pis pasaklı kendini de adam sayıyor. çok sinirliyim kızlarrrrrrr yardımmm

immo sana bişey sorcam panax kullanmışsınız siz.. etkisi oldumu size araştırdım biraz herkes bişi diyo
bide bir sürü çeşidi var... ben onlarla görüştüm bana 1.300tl fiyat çıkarmışlardı 20gün önce falan... az da değil fiyatı 150tl yanii...

aman diyeyim antabusu kendi kendinize kullanmaya kalkışmayın. doktor bilgisi dahilinde ve hastanın işbirliğiyle kullanılmalı. tansiyon ve kalp damar sorunları olanda falan kullanılmaması gerek diye biliyorum. benim dayım da bir ara aşırı içiyordu. yengem nereden duymuşsa, alkolü bıraksın diye bu ilacı alıp kendi kendine gizlice dayıma vermiş. tabi dayımın da haberi yok.adamcağız bir kaç saat sonra işyerinde birden fenalaşmış. tansiyonu 23lere fırlamış. ambulans falan gelmiş müdahale etmiş. biraz daha devam etse beyin kanaması geçirebilirmiş.yengem tabi büyük bir pişmanlıkla yaptığını itiraf ettiğinde dayım az kalsın yengemi boşuyordu.

oha 1200tl nereden fiyat aldın yahu? şu mustafa eraslanınkilere falan mı baktın? onlar fahiş fiyat hayatım. üstelik ürünlerinin içinde sadece 1 kapsülde 150 mg panax var.(ki bu düşük bir doz, en az 500mg tavsiye ediliyor, o yüzden çok sayıda kapsül içmen gerekiyor ve şişe hemen bitiyor durmadan yenisini alıyorsun ki çok ciddi yekünler tutuyor) diğer markalarda 500mg dozlu panaxı 30-40 lira arası alırsın üstelik de 60 gün kullanırsın. yok ben illa eraslanın formülünü istiyorum dersen de; eraslanın kapsülünün içinde ayrıca yulaf(ki sabahları eşine 2 kaşık müsli yedir aynı hesaba gelir, bir kutusu dia'da 2,5 lira) ve testesteron yükseltici çoban çökerten var. ki bence asıl kandırmaca burada. erkeklerde testesteron yükselmesi bildiğin gibi libidonun da yükselmesine(keza testestreron yükselmesi bir de fsh'yi tetikliyor) yol açıyor.libido yükselince, dahası fsh yükselip sperm sayısı artınca kişi bunu panaxa bağlıyor ve aaa bak nasıl da işe yaradı diyor. halbuki bu kadar düşük doz panax alırken asıl işe yarayan panax değil çoban çökerten/demir dikeni. zaten dikkat et bak o adamın tüm ürünlerinde bu çoban çökerten bitkisi var. ama koca bir paket arifoğlu marka çoban çökerten 8 lira falan. 8 liralık bir ürünü 100lerce liraya satamayacağı için içlerine eser miktarda şu bu koyup o koyduğu maddelerin ismiyle satıyor.
evet biz panax gingseng kullandık. ama o kadar çok şey kullandık ki artık ne daha fazla iyi geliyor ne gelmiyor tam olarak bilemiyorum. tek bildiğim panax güçlü bir antioksidan. her yerde sürüyle faydası anlatılıyor. günde en az 500mg kullanılması tavsiye ediliyor hatta 1000mg olursa daha iyi deniyor. ben amerikadan 4 dolara 550mg 100 tane kapsül içeren bir ürün almıştım. türkiyede maalesef kazıkçılıkta sınır olmadığı için tabi çok daha yüksek paralara satılıyor. ama sakın 30-40 liradan fazla vereyim deme. hatta geçende gitti gidiyorsa vitapol diye bir markanın panax-arı sütü karışık 100 kapsüllük ürününü gördüm. 35 lira falandı diye hatırlıyorum. vitapolün biz başka bir ürününü denemiştik memnun kalmıştık. istersen o markaya falan bak.
(yahu bu arada sen sanki eczacıbaşı vitamin mineral kullanmıyormuydun. onun içinde az da olsa panax da var diye biliyorum ben)

Son düzenleme:

evet cnm mustafa eraslanınkilerdi.. banada çok geldi fiyatı .. benimde çok dikkatimi çekti ürünlerinin miktarı kapsülleri az az.. tabii herkes bişekilde para kazanmaya çalışıyo..
deve dikenini alcam daha almadım.. bide karaciğerini beslemek için bişey almak istiyorum senin kullandığın bişey varmı bunun için.. bianda bukadar vitamin ağır geliyo çünkü
zaten kiloda almaya başladı evet eczacıbaşını kullanıyoruz panax onun içinde düşük 1,667 gösteriyo...

yok canım reçetesiz satılan bir ilaç bu antabus ben çok araştırdım uzun zamandır da aklımda eczacı arkadaşa da sordum dünyada bu ilaç yüzünden ölüm vakası yok tek dikkat edilmesi gerekn şey var o da ilaç alındıktan en az 12 saat sonra alkol alınmalı, ilaç içmeden de en az 12 saat önce alkol alınmalı. bizde de biraz tansiyon çıktı ama 12-13 falan oldu bu da zaten yediğğin içtiğin şeylerle bile olur.belki akraban ilacı içtikten sonra alkol almıştır.

aman deve dikeni ve demir dikenini karıştırma yalnız. benim sana daha önce tavsiye ettiğim deve dikeni zaten karaciğeri toparlıyor. demir dikeni=çoban çökerten testesteron ve dolayısıyla fsh yükseltiyor ki sizin zaten fsh sorunluydu diye hatırlıyorum.bence külliyen uzak dur.bu kadar vitamine şuna buna bir de iştah mı açıyor nedir evet benim eşim de bir kaç kilo aldı. açıkçası çok da dert etmiyorum. biz amacımıza ulaşalım da diyet yaptırır zayıflatırım. şu an o kısmını düşünecek halde değilim.

One A Day Men´s Health Formula 60 Tablet bu buna bak bizim eczacı da bikaç şey eksik ama en yakın bu demişti proxeed'e l-carnitini kendin al artık zatn bunlardaki yeterli değil en önemlisi de l-carnitin

ynz06 türkiye zaten reçetesiz ilaç cenneti. ona bakarsan kan incelticiler, tansiyon hapları, statin grubu kolesterol ilaçları da reçetesiz satılıyor. ama reçetesiz satılması, herkesin içebileceği ve tamamen zararsız olduğu anlamına gelmiyor! antabusun istersen prospektüsüne bak.
"Kontrendikasyonları:

Ciddi miyokard hastalığı, koroner arter hastalığı, hipertansiyon, disülfiram ve diğer tiuram türevlerine aşırı duyarlığı olanlarda ve psikozlarda kullanılmamalıdır." yazıyor.
Uyarılar:

Hastaların ilaç-alkol reaksiyonunun sonucunu bilmeleri gerekmektedir. Hasta ilacı kullanması sırasında alkol almaması için ikaz edilmelidir. Hastanın aynı zamanda soslar, öksürük şurupları, traş losyonları gibi alkol içeren herşeyden sakınması gerekmektedir. Alkol ile ilacın oluşturduğu reaksiyonlar 14 gün sonra bile ortaya çıkabilir. Alkol miktarı az da olsa birlikte alınırsa vücutta cilt döküntüleri, çarpıntı, baş ağrısı, nefes darlığı, mide bulantısı, kusma, terleme, susama, göğüs ağrısı, hayal görme gibi belirtiler ortaya çıkabilir. İlaca, ortaya çıkan reaksiyonlara rağmen devam edilmesi halinde kardiyovasküler kollaps, aritmiler, miyokardiyal enfarktüs, akut kalp rahatsızlıkları ve aşırıya kaçıldığında ölüm vakaları ortaya çıkabilir. Tedavinin başlangıcında ve daha sonra periyodik olarak transaminaz testleri ve 6 ayda bir tam kan sayımları yapılmalıdır. Böbrek yetmezliği, hepatik veya renal hastalık, diabetes mellitus ve epilepsi hallerinde dikkatle kullanılmalıdır. Gebelerde özellikle ilk trimesterde ve emzirenlerde kullanımı uygun değildir.
ANTABUS (Tablet)

doktor gerekli tetkikleri yapmadan çala kalem yazdığı için ben yasmin diye sıradan bir doğum kontrol hapıyla bile az kalsın ölüyordum. o yüzden kişinin sağlık geçmişini bilmeden, doktora danışmadan, gerekiyorsa tetkikleri yapılmadan kimseye tıbbi ilaçlar tavsiye etmeyelim ve kulaktan duyma bilgilerle ilaç kullanmayalım.

Son düzenleme:

hayatım bu saydıkların zaten en basit antidepresanlarda bile oluyor, her ilacın yan etkisi vardır, benim eşiminde bi sürü rahatsızlıkları var,kullandığımız her ilacın açılamasında neredeyse bunlar yazıyor(uzun süre kullanımlarda diye) tabiki biz bilemeyiz kim ne durumda veya değil tabii herkes önce kendi araştırmalı katılıyorum sana ama zaten alkolik boyutunda bi adam da çoooooookkkkk iyi bilinir ki, ne kalkp kalır ne tansiyon kalır ne akciğer kalır say say bitmez, en basitinden ALKOL GİZLİ KALP sebebidir ki; ben babamı 1 sene önce bu lanet hastalıktan kaybettim. kişi kalbi olduğunu bile anlamazzzzz malesef. 2günde etkisini gösteren bir ilaç, sanıldığı gibi korkulacak bi ilaç olmadığını bildiğim için(yaşadığım ve duyduklarımdan ötürü) burda söyledim. biliyorum ki herkes ameteme gitme yanlısı değil,hatta çoğu kimse değil..dikkatli kullanıldıktan sonra bilgim dahilinde olan şey yan etkisi sadece baş dönmesi halsizlik, ayrıca alkola alımından 12 saat sonra ve ilaç kullanımından 12 saat sonra olursa zamanlama hiçbir riski kalmıyor. zaten bilinir ki alkolizm hastalarında genelede yüksek tansiyon,kalp,şeker vardır.champix sigara bıraktırma ilacı(ölüm vakası görüldüğü kanıtlanan bir ilaç) bunu bile kullandık. sigarayı da bu sayede bıraktık ikimiz de. kişi irade gücünü kullanamadığında, içinde bulunduğu durum da vahim ise kendi adıma konuşayım ki, risk almalı. alkolizm yüzünden çoookk hayatını kaybeden var,gece uyuyup uyanamayan hatta nedense şu da dikkatimi çeker hep, alkol almayanla alan arasındaki fark, hastaneye yetiştirilse bile benim gördüğüm alkollik olan kurtulamıyor.çok üzücü.

kesinlikle sana katılıyorum hayatım. benim eşim de alkolik derecesinde olmasa da ilk evlendiğimiz seneler çok alkol kullanırdı. bıraktırıncaya kadar inan akla karayı seçtim. aynı zamanda yakın bir arkadaşımın eşi üstelik de doktor olmasına rağmen yıllardır bu hastalığın pençesinde. insanın yuvasını nasıl da yıkan, bezdiren, dirlik düzen bırakmayan bir şey olduğunu iyi bilirim.dediğin gibi tansiyona, kalbe,şekere, böbreklere, her şeye verdiği zarar da herkesçe biliniyor. ama aman olur olur burada birileri bir cahillik yapar, bu ilacı araştırmadan soruşturmadan kendi kendine kullanmaya kalkışır ve olur olur başına bir şey gelir, uyarmak lazım. iş işten geçtikten sonra kaş yapayım derken göz çıkardım diye üzülmenin faydası yok. zira kimde ne rahatsızlık var bilmiyoruz ki biliyorsun ki kalp damar hastalıkları zaten sinsi hastalıklardır. insanlar kendini turp gibi sanıyor da bir doktora gidiyor orasında burasında damarları tıkalı çıkıyor. ya da ancak kalp krizi geçirdiğinde tansiyon ve damar rahatsızlıklarının farkına varıyor. sen de burada zaten birlikte alkol kullanılmamalı demişsin ama yeniden vurgulayalım, beraberinde alkol kullanılmaması gerektiği için muhakkak hastanın bilgisi dahilinde kullanılması gereken bir ilaç. kişi bilmeden ilacı kullanırken alkol kullanırsa çok ciddi sağlık sorunları yaşayabilir. o yüzden en iyisi herkes önce güzel güzel doktora gitsin, tahlilini, tetkikini yaptırsın, doktor onaylarsa bu ilacı kullansın....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…