• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 senedır beklıyoruz umuttaydım zaten bugun agustosda yaptryrz kısmetse ılaca devam 15 gndr kullndgı ılac vardı dr onu kllnmaya devam etsın dedı..siz herhangı bı tedavı uyguladınımzı

proxeedle klomen 4 ay olucak kullanmaya başlayalı, kürlerden bu kadar kısa zamanda mucize beklemedim ama proxeedin sonucunu artık bekledim gerçi en sondan öncekiler 4,000,000-7,000,000 arasındaydı ocak ayında ama..hızımız düzelmişti yaa 25 falandı.şimdi yine koca bir 0 0 0 0 0 nefret ediyorum bu rakamdan. kürlere başlayalı 1 ay olucak,ya enson 12,000,000 hız da35 di yaa,sigarayı bıraktı içkiyi bıraktı, acaba alkolü bıraktırmak için bi ilaç kullanıyordum onun mu etkileşimi böyle yaptı?

ynz06 hakikaten içirdiğin ilaç sorumlusu olabilir. kürlere de başlayalı 1 ay oldu diyorsun lütfen bak sakin ol. bak o kadar para harcamışınız, o kadar şeyler denemişiniz, seni anlıyorum, çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşıyorsun. ama sakinleş otur mantığınla düşün çünkü elden gelen başka bir şey yok. verdiğin şeyleri gözden geçir. bazılarını değiştir mesela istersen. ayrıca tekrar tekrar söylüyorum bak, hız illa ki düzeliyor.

3 senedır beklıyoruz umuttaydım zaten bugun agustosda yaptryrz kısmetse ılaca devam 15 gndr kullndgı ılac vardı dr onu kllnmaya devam etsın dedı..siz herhangı bı tedavı uyguladınımzı

hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah transfer sonrası burada müjdeli haberlerini okuruz. benim eşimde varikosel kaynaklı oligospermi vardı. sayıları, hızı, her şeyi dipteydi. ben yurtdışından sürüyle vitamin mineral ve bitkisel takviye getirttim. bir kaç tane de klasik keçi boynuzu, ısırgan otu gibi formülleri ekledim. 3 ayda sayı 50 milyon, hızlı ileri %36, morfoloji de %51 oldu. yani doğal yolla hamile kalınabilecek rakamlara çıktı. şimdi oturduk 2 aydır hamile kalabilmeyi bekliyorum. eylüle kadar olmazsa biz de aşılama, o da olmadı umutta tüp deneyeceğiz. sayılarımız düşükken ben de tüp bebek merkezlerini çok araştırdım. anladığım kadarıyla bu iş laboratuarda bitiyot ve 2 yerin çok çok başarılı olduğunu tespit ettim. biri umut, biri de memorial. bu arada umutta sizin tercihiniz kim oldu bilmiyorum. herkes ulun beyi tercih ediyor ama bizzat bu alanda doktor bir arkadaşım "ben kendim yaptıracak olsam süleyman tosuna yaptırırım" demişti bilgin olsun.

ınş.canım umarım sende guzel haberlerını verırsın bende ulun beyın ısmını cok duydugmdan dolayı onu dusunyrm ama suleyman bey ıcınde ıyı dıolar ulun bey belkıde docent yaa o benı bıraz karar vermemde etkılı oldu sanırım

proxeedle klomen 4 ay olucak kullanmaya başlayalı, kürlerden bu kadar kısa zamanda mucize beklemedim ama proxeedin sonucunu artık bekledim gerçi en sondan öncekiler 4,000,000-7,000,000 arasındaydı ocak ayında ama..hızımız düzelmişti yaa 25 falandı.şimdi yine koca bir 0 0 0 0 0 nefret ediyorum bu rakamdan. kürlere başlayalı 1 ay olucak,ya enson 12,000,000 hız da35 di yaa,sigarayı bıraktı içkiyi bıraktı, acaba alkolü bıraktırmak için bi ilaç kullanıyordum onun mu etkileşimi böyle yaptı?[/

evet canım muhtemelen sebep odur istersen kaan hocaya bir mail at en sağlıklı bilgiyi o verir ona göre olmadı ilacı bırakırsınız

sayı:10,000,000
ileri hız:0
hareketli:20
morf:3
bittiğim annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! deli olucam yaaa, sigarayı içkiyi bıraktı sonuç nasıl değişmez ne bunun sebebi niye bilemiolar herşeye çare var ney neden dolayı oluo buluolar bunu nie araştırmıolar

cnm bu kadar dert etme moralini bozma lütfen.. belki vucüt bişeye tepki veriyodur.. biliyosun bu tür değişikliler hemen olmayı bikaç ay daha bekleyin.. ben sana hız ve hareket için
havuç suyu öneriyorum cnm araştır bak çok etkili olduğnu göreceksin...

Son düzenleme:
bu cuma başlayacam ya evvel e bide salavatı tefriciye 4444 defa okunursa duan kabul olurmuş onada başlayacammm bennnn 707 ya varis hergün mü okunacak

cnm inş allah kabul eder.. ama ya evvel i eşinde okusun cumadan sonraları.. ya varis te okuyabildiğin gün kadar oku illa hergün diye bişey yoktur yanii....

cnm bu kadar dert etme moralini bozma lütfen.. belki vucüt bişeye tepki veriyodur.. biliyosun bu tür değişikliler hemen olmayı bikaç ay daha bekleyin.. ben sana hız ve hareket için
havuç suyu öneriyorum cnm araştır bak çok etkili olduğnu göreceksin...

bu mevsimde de taze havuç nerden bulucam keşke kışın yapsaydım. şu nohut kürünü mü denesem acaba?? duyan var mı??

herkesin Berat kandili mübarek olsun.. bol bol dua edelim. dua ettikten sonra bir birimiz için de dua edelim. Allah kabul etsin.

herkesin Berat kandili mübarek olsun.. bol bol dua edelim. dua ettikten sonra bir birimiz için de dua edelim. Allah kabul etsin.

sana da hayırlı kandiller. havuç kürünün faydası içinde bol beta karoten(A vitamini) ve meyve şekeri olması. siz zaten proxeedle meyve şekerini, one a day ve ayrı a vitaminiyle beta karoteni fazlasıyla alıyorsunuz. havuç kürü yapacaksan ayrı a verdiğin vitaminini kes bence. çünkü burada forumlarda daha önce bir araştırma yazmıştım, fazla a vitamini vücutta e vitaminini emiyormuş. e vitamini de biliyorsun spermler için en en önemli vitaminlerden biri. zaten verdiğin a vitamini artık birikme de yapmıştır kesip yerine evikap e vitamini versen daha isabetli de olur sanki. 1 hafta evikap verip sonra bir gün a vitamini/havuç kürü bir gün evikap verebilirsin istersen.

sana da hayırlı kandiller. havuç kürünün faydası içinde bol beta karoten(A vitamini) ve meyve şekeri olması. siz zaten proxeedle meyve şekerini, one a day ve ayrı a vitaminiyle beta karoteni fazlasıyla alıyorsunuz. havuç kürü yapacaksan ayrı a verdiğin vitaminini kes bence. çünkü burada forumlarda daha önce bir araştırma yazmıştım, fazla a vitamini vücutta e vitaminini emiyormuş. e vitamini de biliyorsun spermler için en en önemli vitaminlerden biri. zaten verdiğin a vitamini artık birikme de yapmıştır kesip yerine evikap e vitamini versen daha isabetli de olur sanki. 1 hafta evikap verip sonra bir gün a vitamini/havuç kürü bir gün evikap verebilirsin istersen.

evet yaa canım zaten havuç şuan mevsimi değil, ekim mart arası mevsimi oluyor. evicapım var evde hiç açılmamış ikisi aynı anda olmaz mı ki??

evet yaa canım zaten havuç şuan mevsimi değil, ekim mart arası mevsimi oluyor. evicapım var evde hiç açılmamış ikisi aynı anda olmaz mı ki??

elbette olabilir ama zaten one a dayin içinde a vitamini var sen bir de extradan veriyorsun. bunca zamandır vücutta da birikmiştir. o extra verdiğini önce kesip sonra da evikapla dönüşümlü falan versen daha bir dengeli olur sanki.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarrrrr dualarımız kabulll olsunnnn inşallaaahhhhhh dün gecee bebeğimin oldugunu gördüm gene rüyamdaaa emziriyodumm onuu allahım doyamadımmm ben yaa sabah hiç uyanmak istemedimmmmm devam etsin rüyam dieee ...inşallaa rabbim hepimize yaşatırr yaaa

herkesin kandili mübarek olsun allahım bugünümüzde elimizi boş çevirmesin inş dualarımz kabul olsun....

kızlar bişey sorcam.. benim adetlerim azalıyo bazen oluyorum ama az az oluyorum bende araştırdım biraz ve adet kanamasının azalması
yumurtlamanın azalmasının habercisiymiş.. yani ne kadar az adet olursak o kadar az yumurtalarımız oluyomuş o ay..
bununlada alakalı hamile kalmak zorlaşıyomuş ve tüp bebek yaptırmak isteyenlerde o ay erteleniyomuş...
siz hiç böle bişey okudunuzmu veya duydunuz mu ? yumurtalarımızı çoğaltmak için kür falan araştırıyorum bulursam eklerim kızlar...

herkesin kandili mübarek olsun allahım bugünümüzde elimizi boş çevirmesin inş dualarımz kabul olsun....

kızlar bişey sorcam.. benim adetlerim azalıyo bazen oluyorum ama az az oluyorum bende araştırdım biraz ve adet kanamasının azalması
yumurtlamanın azalmasının habercisiymiş.. yani ne kadar az adet olursak o kadar az yumurtalarımız oluyomuş o ay..
bununlada alakalı hamile kalmak zorlaşıyomuş ve tüp bebek yaptırmak isteyenlerde o ay erteleniyomuş...
siz hiç böle bişey okudunuzmu veya duydunuz mu ? yumurtalarımızı çoğaltmak için kür falan araştırıyorum bulursam eklerim kızlar...

hayatım adetin az kanamalı geçmesi arada uzun sürelerde gelmesi her zaman yumurtlamanın azaldığına delalet değil. biliyorsun her adette bir miktar kan kaybediyoruz. vücut bazen kansız kalıyor ve kendini korumaya alıyor. o ay az kanama gelebiliyor ya da 28 değil de 45 günde adet görebiliyorsun mesela. o yüzden mesela çoğu anemik kadın adet düzensizlikleri yaşar. yumurta rezervini adet kanamandan ziyade fsh hormonun belirliyor.

hayatım adetin az kanamalı geçmesi arada uzun sürelerde gelmesi her zaman yumurtlamanın azaldığına delalet değil. biliyorsun her adette bir miktar kan kaybediyoruz. vücut bazen kansız kalıyor ve kendini korumaya alıyor. o ay az kanama gelebiliyor ya da 28 değil de 45 günde adet görebiliyorsun mesela. o yüzden mesela çoğu anemik kadın adet düzensizlikleri yaşar. yumurta rezervini adet kanamandan ziyade fsh hormonun belirliyor.

hmmm tabi doğrudur.. tabii illa herzy yumurta azalıyodur demiyodur ama bununda etkisi olduğu söyleniyo...

hmmm tabi doğrudur.. tabii illa herzy yumurta azalıyodur demiyodur ama bununda etkisi olduğu söyleniyo...

ben senin niyetini biliyorum:)))) bu ay 41 günde adet oldun ya endişelenecek bir şey var mı diye soruşturuyorsun bunları:))))))) allahın aşkına kendini karartma. böyle şeylerle de moralini bozma.hep ne diyoruz moral moral moral! burada kaç kere yazdım, embriyolog bir arkadaşım var o anlatmıştı, tüp yaptıranlarda bile ne kadar aşırı endişelenen insan var genelde başarısız oluyormuş. ne kadar ücra köylerden gelen hiç bir şeyden haberi olmayan, embriyo koyulduğu anda zaten kendinin %100 hamile olduğunu sanan kadınlar var onların hemen 1.de tutuyormuş.
yumurta kalitemizi de en çok bozan şey stres. lütfen moralini yüksek tut böyle iç karartıcı şeyler düşünme!

Son düzenleme:

bununlada alakalı hamidle kalmak zorlaşıyomuş ve tüp bebek yaptırmak isteyenlerde o ay erteleniyomuş...

canım doktora gidecektin ya zaten sen doktor en dogru bilgiyi verir ama bazen bayanlarda olabiliyor böle azalmalar benimde son adetimde normalde 29 gün mutlak olmadım baya geç oldu biz strese giriyoruz onun etkisi olabilirr bencee.ben günde bir tane kuru incir yiyorum ve civan percemi çayı günlük bir fincan içmeye çalışıyorum omega 3 ve folik asit kullanıyorum bide çok şükür herhangi bir sorun yok ama yarin bir gün hamile kaldımda vücudum dirençli olur diye düşünüyorum.biz hep kocalarımız için araştırma yapıyoruz ama bizde önemliyizz çünkü o bebeği 9 ay taşıyacazz dimiii ammaa bebeğimizn sağlığı için herseye deger:)

Back
X