selaaammm, pazar günü tatilden döndüm. izmirde ailemi gördüm, kuşadasında denize girdim, güneşlendim, bir iyi geldi ki sormayın. bu arada adetim gecikti. hep 28 günde gelen adetim havaların aniden ısınmasındanmıdır nedir 28+6 da geldi. bu durumda muhtemelen 17. gün falan yumurtlamış olmam gerekiyor. bu ay tam ovulasyon dönemine gelen günlerde sırtım tutulmuştu. oturup kalkmakta bile zorlanıyordum. o yüzden de 15. gün denemeyi kesmiştik. avuç avuç da ağrı kesici ve kas gevşetici kulandım aynı günlerde. belki de onlar geciktirdi bilmiyorum artık. yani anlayacağınız muhtemelen yumurtlama günümü kaçırmışız. neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)
hepinize moral vermek üzere şarj oldum. dün ovülasyon testi aldım. preseed'im de var. durmak yok yola devam!:))))
hoşgeldin immoo.. hayırlısı olsun bu ay olmaz önümüzdeki ay olur. yaa benim de canım sıkkın dün semen yaptırdık ileri hız:0 hareketli:20 çıkmış sayı da 10,000,000 hadı sayı neyse de morfoloji:3 çıkmış. walla eşimle de konuştum şu m-sure için hindistana gidelim mi dedim burdakiler sahteymiş ya. morfoloji ve hıza çok etkiliymiş. anlamadığım kaan hocaya gittiğimizde morf:0 hız:25 çıkmıştı bu mudur yaa??? hangisine neye göre inanıcaz anlamadım