• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aa canım inşallaa hamilesindir normalde bu kadar geçermiydii?benimde bu ay gecikmiştii test yapmıştım ama negatiftii sabah aç karna ilk idrarla yap cnm bizide haberdar et şeker hayırlı haberlerle inşalllaaaaaaa

yok cnm hiç böle olmamıştı.. bugün 37. gün oldu olmadım.. inş olmamda :26::26::26: annemle konuştum bana hamileyken oda öle olmuş 10 gün belli olmamış kanda bile.. 11. gün belli olmuş,
inş kızlarr dua edin nolurrr.. pzt kadar olmassam kan vericem...

kızlarr vallaa bende sohbetlerinize katılmakk araştırmalarınıza ortak olmak istiyorum ama iş evv bide haftaya sınavım var hepsi üstüstee ahhhh vakit bulamıyorum ama haftaya bomba gibiiii gelcemmmmmm.bu arada sinem taktiğini uyguluyorumm benim kocaya ilaçlardan hiç bahsetmiyorummm ama onda tıkk yok yaaa kullanmayacak bu adam benim ömrümü yiyecekkkk zannımca:)

devam et cnm bahsetme bişey deme olumlu şeyler anlat ona...kullanır cnm senin gibi oda çok üzülmüştür olanlara izin verin birbirinize biraz bişey olmaz merak etme cnm ..
böbrekleri dinlensin adamın bu arada :46::46::46::46:

yok cnm hiç böle olmamıştı.. bugün 37. gün oldu olmadım.. inş olmamda :26::26::26: annemle konuştum bana hamileyken oda öle olmuş 10 gün belli olmamış kanda bile.. 11. gün belli olmuş,
inş kızlarr dua edin nolurrr.. pzt kadar olmassam kan vericem...

ayy canım inşalla yaa evet bazılarında hemen çıkıyorr bazılarında ise geç çıkıyor kanda bakalım pazartesi bekleyelimmmm inşşş hamilesin sennn yaa

devam et cnm bahsetme bişey deme olumlu şeyler anlat ona...kullanır cnm senin gibi oda çok üzülmüştür olanlara izin verin birbirinize biraz bişey olmaz merak etme cnm ..
böbrekleri dinlensin adamın bu arada :46::46::46::46:

hahaha :)))ziyadesiyle dinlendiki şekerimmm yarin bir gün ramazan başlayacakkk o zaman tamamenn kullanamayacakk yaww:)

ayyyy içindeki sesi öğrenmek bile çok mutlu etti beni, bana da sen sinem ve immo çok ümit verio. inş öyle bişi olur da tek tek özelden hepinize yazarım.bebğimmm saol ALLAH gönlümüzdekini tezz zamnda verdin. bu arada meryem suresine başlasak yaa okuyanların çoğu mutlu sona ermiş, yer gök dua ile, gerçi sen çalışıosun biz sein yerine okuruz

cnm bzim sperm 0 nasıl ümit olur... tabii allah verir o çok başka... immo'nun bekliyoruz hayırlı haberlerini... herkese rabbim bu özel ve muhteşem duyguyu hissettirir inşş..
kızlar çok dua edin gece teheccüd namazına kalkın.. bide esma-ül hüsna aldım, orda diyoki ;

*çocuğu olmayanlar 4 cuma üstü üste YA EVVEL ismi şerifini 1000 kere okurlarsa, Allah dilerse onları bu ism-i şerif hürmetine isteklerine kavuşturur..
*707 kere YA VARİS ismini okuyan, cocuğu olmayan kimse, hayırlı bir evlat sahibi olabilir.. :26::26::26::26:

cnm bzim sperm 0 nasıl ümit olur... tabii allah verir o çok başka... immo'nun bekliyoruz hayırlı haberlerini... herkese rabbim bu özel ve muhteşem duyguyu hissettirir inşş..
kızlar çok dua edin gece teheccüd namazına kalkın.. bide esma-ül hüsna aldım, orda diyoki ;

*çocuğu olmayanlar 4 cuma üstü üste YA EVVEL ismi şerifini 1000 kere okurlarsa, Allah dilerse onları bu ism-i şerif hürmetine isteklerine kavuşturur..
*707 kere YA VARİS ismini okuyan, cocuğu olmayan kimse, hayırlı bir evlat sahibi olabilir.. :26::26::26::26:

bu cuma başlayacam ya evvel e bide salavatı tefriciye 4444 defa okunursa duan kabul olurmuş onada başlayacammm bennnn 707 ya varis hergün mü okunacak

hahaha :)))ziyadesiyle dinlendiki şekerimmm yarin bir gün ramazan başlayacakkk o zaman tamamenn kullanamayacakk yaww:)

ayyy cnm yaaa anlıyorum seni gerçekten.. ozaman eşinin çok dinlediği kırmadığı sözlerine itimat ettiği biri varsa ondan yardım all. erkeklerin böle saçma şeyleri vardır ya
bizde aynısını deriz ama onlar söyleyince kıymetli ve doğru olur.. sanki biz onların kötülüğünü istiyoruz :52::52::52::52:
öle bi yol izleyebilirsinn...:26::26::26:

cnm bzim sperm 0 nasıl ümit olur... Tabii allah verir o çok başka... Immo'nun bekliyoruz hayırlı haberlerini... Herkese rabbim bu özel ve muhteşem duyguyu hissettirir inşş..
Kızlar çok dua edin gece teheccüd namazına kalkın.. Bide esma-ül hüsna aldım, orda diyoki ;

*çocuğu olmayanlar 4 cuma üstü üste ya evvel ismi şerifini 1000 kere okurlarsa, allah dilerse onları bu ism-i şerif hürmetine isteklerine kavuşturur..
*707 kere ya varis ismini okuyan, cocuğu olmayan kimse, hayırlı bir evlat sahibi olabilir.. :26::26::26::26:

walla bilmiyorum sonradan azo olduğunz için belki de,ama sanki orda yapılan testte de bi yanlışlık var..amannnn ben karslılara antipati duymaya başladım zaten son zamanlarda olan şeyler yüzünden bi de senin kji hoooppp iice sinir oldum.merak etme ben senin orda verdiğin testin yanlış olduğuna inanıyorum, eşin daha çok genç üstelik sonradan sonradan olunan azonun tedavisi mümkün

walla bilmiyorum sonradan azo olduğunz için belki de,ama sanki orda yapılan testte de bi yanlışlık var..amannnn ben karslılara antipati duymaya başladım zaten son zamanlarda olan şeyler yüzünden bi de senin kji hoooppp iice sinir oldum.merak etme ben senin orda verdiğin testin yanlış olduğuna inanıyorum, eşin daha çok genç üstelik sonradan sonradan olunan azonun tedavisi mümkün

Ayrıca neden öyle diyorsun yaa, bizim dna hasarı var sayı da biraz da olsa az morf2 idi en son ama ümitliyim hala bu ay özellikle. ama ben de karamsarlığa düşüyorum bazn tüple 2 defa denedm olmadı normal nasl olcak diye. bilmiyorum ama ümidim daha ağor basıyor belki istediğim için. meryem de oku bu arada

Ayrıca neden öyle diyorsun yaa, bizim dna hasarı var sayı da biraz da olsa az morf2 idi en son ama ümitliyim hala bu ay özellikle. ama ben de karamsarlığa düşüyorum bazn tüple 2 defa denedm olmadı normal nasl olcak diye. bilmiyorum ama ümidim daha ağor basıyor belki istediğim için. meryem de oku bu arada

tabii cnm doğruu söylüysun allahım ol dedikten sonra yoktan var eder... oo ümitler olmasa nasıl toparlanır insanki.. allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin bebişlerimize
kavuştuğumuz günü göstersin inş... :26::26::26::26:

tabii cnm doğruu söylüysun allahım ol dedikten sonra yoktan var eder... oo ümitler olmasa nasıl toparlanır insanki.. allahım hepimize sabırlar versin dayanma gücü versin bebişlerimize
kavuştuğumuz günü göstersin inş... :26::26::26::26:

veeeee :49::49::49::49::49: olmaktan patlayalım sıcaklarda uyuyamıyalım,2merdiven çıkyığımızda yorulalım.. razıyım yaaa razıyım tek gelsin mis kokulu memekler..ağzında emziği olsun, boş gözlerle etrafa baksın,altına çiş yapsın sabaha kadar ağlasın(ağlamasın tabi kıyamam ama ağlasa da hiç of demem),aşısıydı-dişiydi bütün günlerimi elimden alsın yeterki :49::49::49:böyle olalıımmmm ama hep beraber aynı anda :P birimiz severken diğerimiz hala aynı hasreti çekmesin.

veeeee :49::49::49::49::49: olmaktan patlayalım sıcaklarda uyuyamıyalım,2merdiven çıkyığımızda yorulalım.. razıyım yaaa razıyım tek gelsin mis kokulu memekler..ağzında emziği olsun, boş gözlerle etrafa baksın,altına çiş yapsın sabaha kadar ağlasın(ağlamasın tabi kıyamam ama ağlasa da hiç of demem),aşısıydı-dişiydi bütün günlerimi elimden alsın yeterki :49::49::49:böyle olalıımmmm ama hep beraber aynı anda :P birimiz severken diğerimiz hala aynı hasreti çekmesin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nede güzel yazmışsınn bugün misafirim geldi benden sonra evlendiler ve 5 ,5 aylık kızları var nede güzel ilgileniolar bebişlee baktımm şöle bir iç çektimmm allahım sen bilirsin dogru zamanı yarabbim bizede nasip ett die o kadar cok dua ettim kiii anlatamamm allahım bizede nasip eder kızlar inş

ayyy cnm yaaa anlıyorum seni gerçekten.. ozaman eşinin çok dinlediği kırmadığı sözlerine itimat ettiği biri varsa ondan yardım all. erkeklerin böle saçma şeyleri vardır ya
bizde aynısını deriz ama onlar söyleyince kıymetli ve doğru olur.. sanki biz onların kötülüğünü istiyoruz :52::52::52::52:
öle bi yol izleyebilirsinn...:26::26::26:

evet bide klasik modelleri biz söleyince önemsenmez başkası söleyince olurr hayret bişey ben herseyi göze alıyorum kendi ilaç içmiyor.bana dese doktor hiç aksatmam varya

yarın semen testi vereceğiz bakalım morfolojiyi çok merak ediyorum. belki sayıda da yine artış olmuştur. 3gündür keçi boynuzu kürüne de başladım. tozunu da günde 1 kaşık alıyor en fazla. ya bu arı sütü ballı karışım günde 1 defa olur mu biliyor musunuz?? aç-tok farkeder mi acaba?? dua edin yaa nnolur

evet bide klasik modelleri biz söleyince önemsenmez başkası söleyince olurr hayret bişey ben herseyi göze alıyorum kendi ilaç içmiyor.bana dese doktor hiç aksatmam varya

canım ben de proseedn kullancam önümüzdeki ay, sence bize de etkili olabilir mi?? sayı ve morf. bozukluğu var ya.

yarın semen testi vereceğiz bakalım morfolojiyi çok merak ediyorum. belki sayıda da yine artış olmuştur. 3gündür keçi boynuzu kürüne de başladım. tozunu da günde 1 kaşık alıyor en fazla. ya bu arı sütü ballı karışım günde 1 defa olur mu biliyor musunuz?? aç-tok farkeder mi acaba?? dua edin yaa nnolur

merhaba,arı sütü ballı karışımı bize günde iki kez aç karnına 1tatlı kaşığı yememizi söylediler.bir de tahta ya da plastik kaşık gerekiyor.metal değmeyecek.ayrıca ben içine propolis kapsülünü de açıp ekliyorum.inşallah testiniz iyi sonuçlanır.bol şans:))

merhaba,arı sütü ballı karışımı bize günde iki kez aç karnına 1tatlı kaşığı yememizi söylediler.bir de tahta ya da plastik kaşık gerekiyor.metal değmeyecek.ayrıca ben içine propolis kapsülünü de açıp ekliyorum.inşallah testiniz iyi sonuçlanır.bol şans:))

saol cnm. daha sonuçlar çıkmadı, doppler yapıldı sorun yok şükür, bakalım sayı ve morf. ne durumda kalbim güm güm atıooo

canım ben de proseedn kullancam önümüzdeki ay, sence bize de etkili olabilir mi?? sayı ve morf. bozukluğu var ya.

bence işe yarar canım çünküü önümüzdeki aya kadar degerler dahada artacakk bende aldım ama henüz kullanmadım bende önümüzdeki aya deneyecemm:)inşşş

kızlarr hala adet olmadım bugün 40.günüm heralde. kan testi yaptırdık bugün negatif çıktı :43::43::43::43:
çok üzgünüm bu kadar zaman olmayınca belki diyodum. kolum kanadım kırılmış gibi oldumm yine şükür ediyorum allahım bu acıyı unutturcak dert
vermesin:26::26: dr farlutal verdi ama ne bi usg çekti ne bi muayene yaptı.. nasip olursa cuma günü erzuruma gitcez ozaman diyorum bende
muayene oluyum ilacı kullanmıcam ozamana kadar.. sizce nasıl olur kızlar..

selaaammm, pazar günü tatilden döndüm. izmirde ailemi gördüm, kuşadasında denize girdim, güneşlendim, bir iyi geldi ki sormayın. bu arada adetim gecikti. hep 28 günde gelen adetim havaların aniden ısınmasındanmıdır nedir 28+6 da geldi. bu durumda muhtemelen 17. gün falan yumurtlamış olmam gerekiyor. bu ay tam ovulasyon dönemine gelen günlerde sırtım tutulmuştu. oturup kalkmakta bile zorlanıyordum. o yüzden de 15. gün denemeyi kesmiştik. avuç avuç da ağrı kesici ve kas gevşetici kulandım aynı günlerde. belki de onlar geciktirdi bilmiyorum artık. yani anlayacağınız muhtemelen yumurtlama günümü kaçırmışız. neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)
hepinize moral vermek üzere şarj oldum. dün ovülasyon testi aldım. preseed'im de var. durmak yok yola devam!:))))

Son düzenleme:
Back
X