Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin immoo.. hayırlısı olsun bu ay olmaz önümüzdeki ay olur. yaa benim de canım sıkkın dün semen yaptırdık ileri hız:0 hareketli:20 çıkmış sayı da 10,000,000 hadı sayı neyse de morfoloji:3 çıkmış. walla eşimle de konuştum şu m-sure için hindistana gidelim mi dedim burdakiler sahteymiş ya. morfoloji ve hıza çok etkiliymiş. anlamadığım kaan hocaya gittiğimizde morf:0 hız:25 çıkmıştı bu mudur yaa??? hangisine neye göre inanıcaz anlamadım varikosal mı var acaba dedeim doppler yaptırdık o da sorunsuz çıktı (

sayı:10,000,000
ileri hız:0
hareketli:20
morf:3
bittiğim annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! deli olucam yaaa, sigarayı içkiyi bıraktı sonuç nasıl değişmez ne bunun sebebi niye bilemiolar herşeye çare var ney neden dolayı oluo buluolar bunu nie araştırmıolar

sağolasın tatlım. sizin 2 test arasında ne kadar süre vardı? siz bir sürü şey kullanıyordunuz diye hatırlıyorum, şunların listesini bana bir kere daha yazsana... hız için coq10'e yüklenin bence. her gün toplam 400mg ver bak gör tutamazsın. m-sure un içeriğinde neler vardı görebileceğim bir internet sayfası var mı? ben belki bu ay sonu yurtdışına çıkacağım, oralardan en azından muadil bir şeyler bakarım sana.

Son düzenleme:

sabah akşam proxeed,omega3,Q10(100mg),arı poleni, asrı sütü,deve dikeni,american ginseng, a vitamini, propolis,arı sütü bal polen karışımı(günde 1),1tane de 1day die bi multi viramin. keçi boy. tozu, ısırgan tohumu tozu,keçiboynuzu kürü, saha ne olsun yaa, en son testi 1 ay önce verdik ama a400mglık Q10 var mıd ki bi bakıyım olmazsa ondan alıyım, m-sure için muadili olduğunu düşünmüyorum, yvirilin diye google den arayınca çıkıo. ingilizce yazılar var sitede benim ing. ileri seviyede olmadığı için uğraşamadım. sen bi bakar mısın?? morfoloji için ondan başka bi çözüm yok hızımız normale dönse bile morf almamız lazm. valla hiç umurumda değil gerekirse giserim hindistana zaten 2tüp 10,000,000i geçti,histereskopi rahim filmi rahim güçlendirici ilaçlar 1,5 milyar, eşime kullanadıklarımız zaten aylık 400,000i çok rahat buluo,şuana kadar 7 ayda 15,000,000i harcamışızdır en az

rakamlara şaşkınlık içindeyim. allah kolaylık versin!!! q10'in 400mg olanı yok. mustafa nevzat marka 200mg var 1 sabah 1 akşam vereceksin.bir dahaki alışınızda american gingseng yerine panax(korean) gingseng tercih edin tatlım. keçi boynuzu tozu için de saracoğlu işe yaramıyor diyor. sadece kürünü yapın diyor. gerçi artık neye kime inanacağımızı şaşırdık hepimiz.
yvriline baktım. tam içerik hiç bir yerde yazmıyor ama içinde
ashwaganda,
Vidarikand
Shatavari
Vata
Palash beej
Babul

diye hayatımda hiç duymadığım bitkiler varmış. fakat ben m-sure'un içeriğine daha önce baktığımı hatırlıyorum. sanki başka başka şeyler vardı. tribulus terestris falan vardı diye aklımda kalmış. bir de bir ürünün ithalatı ve satışı durdurulduysa vardır bir hikmeti. bu kadar takma bence bu ürüne.bir de daha 1 ay olmuş.bu kadar kısa sürede aşırı bir ilerleme bekleme bence. bak morfoloji sıfırmış şimdi düzelme göstermiş. bu da bir şeydir.

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bugun eşımın sonucunu almaya gıttım
1 senedır tahlıl yapılmıyordu bızde hrkt sorunu wardı sayı gecen sene 100 kusurdu ama 1 senedır ılacı brkmıstık ve baya bı dustugunu grdum
sayı 40 mılyn
hareket 30
morfoloji3

sayıyı nasıl artrbılrım marketten gelırken cevız badem fıstık ıcı muz bıde kuru kayısı aldım ılacta kullnıck sımdı agustosta tup denemem var nolur yardımcı olun=(((((((((((

bu değerle nasıl hamile kalamıosun ki?? geçen sene de 100,000,000muş ayrıca şaşırdım geçen sene de mi kalamadın?? ille de yapcam dersen kendine kesinlikle incir kürü uygula eşine bişey uygulamana gerek yok bence 30,000,000 içinden sağlıklı sperm mutlaka bulunur.. tüp için de tavsiye edebileceğim yer kesinlikle gürgan klinik, ankaraqda gebelik aşısı diye bi töntem uyguluyorlar ve buda gömülmeyi ve tutunmayı %40 daha arttırıo,%40 ne demek yaaa..benimle beraber giden herkes şuan hamile ve herkesin 2 transfer ve ikisi birden tuttu, muzdarip olan tek kişi her konuda olduğu gibi yine benim..farklı sebeplerden dolayı ama. hatta benim de aslında tutmuştu silik çizgiyi her yaptığım testte görmüştüm ama en son gördüğüm gün talihsiz bi olay yaşadım ve akşamında kıl gibi kan pıhtısı geldi..

canım benim ilaçları kullanmaya başlayalı ne kadar oldukii biliyosun 3 ayı buluyor spermlerin kendisini yenilemesi o yüzden yaptıklarının boşa gittiği duygusuna kapılmaa 3 aya anca etkisini gösterecek

immo yaa ben de o yüzden çok sinir oldum o kadar küre karşı nasıl bu sonuç olur?? 45gün sonra tekrar yaptırcam bakalım eğer o zaman da böyle saçma bi sonuç olursa hepsini çöpe atıcam gerçekten bunu yapıcam yeter yaa 10,ayıma girdim 3,000,000dan 10,000,000na çıkmış.yine tüp denerim napıyım yaa. ayrıca morf. çözebilmiş değilim ki, bazn 2 bazn 3 bazn de 0 çıkıo. acaba bu spermlerin tamamına bakılmadığı ve rastgele 100tane seçilen spermden bakıldığı için mi olanlar veya hiç olmayanlar tesadüf olarak böyle oluyor. bide morfolojiyi rastgele mi yoksa hareketlilerdeki spermlerden mi bakıolar onu araştırcam.

hoşgeldin canımm tatilinin güzel geçmesine sevindimmm morel çok önemlii çünküü ovülasyon testi bende almayı düşünüyorum amaa hiç kullanmadım önümüzdeki ay presed ve ovülasyon testini denicemm bakalım düşükden sonra artık toparlanmıştır diye düşünüyorum rahmim

canım benimm yaa başta olsaymışsın eger geçikme yaşasaydın şimdiye toplamıştın kendiniii..ilacı neden kullanmıyorsunn kii bence kullan cum günü gittiğinde hormon testi yaptırırsın kendinede hormonlarına bir bakılır bide muayene olursun için rahat eder belki stress yaptın kendine o yüzden geç kalmıştır adetin

bu degerlerle derken bana cok az geldı degerler=(
canım benım yaaa gecen senede hamıle kalamdım asılama yptrdım tutmadı sonuclar ıyımıkı ben neden mutsuzum o zmn yaa agldım doktrn yanında bızım hareket sorunu vardı sayı 120 mılyndu gecen sene sımdı harket 30 olmus sayı 40 mılyna dusmus..canım bn istnbuldym kısemtse umut tüp bebekte baslıcm tedavıye

canım benim ilaçları kullanmaya başlayalı ne kadar oldukii biliyosun 3 ayı buluyor spermlerin kendisini yenilemesi o yüzden yaptıklarının boşa gittiği duygusuna kapılmaa 3 aya anca etkisini gösterecek

proxeedle klomen 4 ay olucak kullanmaya başlayalı, kürlerden bu kadar kısa zamanda mucize beklemedim ama proxeedin sonucunu artık bekledim gerçi en sondan öncekiler 4,000,000-7,000,000 arasındaydı ocak ayında ama..hızımız düzelmişti yaa 25 falandı.şimdi yine koca bir 0 0 0 0 0 nefret ediyorum bu rakamdan. kürlere başlayalı 1 ay olucak,ya enson 12,000,000 hız da35 di yaa,sigarayı bıraktı içkiyi bıraktı, acaba alkolü bıraktırmak için bi ilaç kullanıyordum onun mu etkileşimi böyle yaptı?

ama sorun bende degılkı esımde bnm butun hersyım temız cıktı esımi 1 ay sıkı bı kampa sokmam lazım yukselmesı ıcın tecrubelerınızı paylrsınız cok sevınırım

ileri hız mı30 morfolaji 3 sayı 40,000,000 bizler burda bu değerin yasınını yakalasak göbek atacağız. sen hiç canını sıkma sizin sayınız en az olması gerekenin 2 katı üstünde hızınız da iyi en az 25 olmalı diye hatırlıyorum,, kendin için dediğim incir kürünü araştır 21+21 olanı,peki sen rahim filmi falan çektirdin mi? tüpler falan ne durumda diye, aşılamada yumurtalar nasıldı?? morfoloji3 demişsin kuyruk,baş anomolisi falan olması gerekiyor onlar nasıl?? benim sana tavsiyem bu değerle normal yolla hamile kalamıosan mutlaka bi sorun var ve o sorunu aşmadan tüple de spontan da gebe kalamzsın.

ama sorun bende degılkı esımde bnm butun hersyım temız cıktı esımi 1 ay sıkı bı kampa sokmam lazım yukselmesı ıcın tecrubelerınızı paylrsınız cok sevınırım

1 ay değil en az 2,5 ay. geçensene sen kendin mi 100milyona yükseltmiştin yoksa kendi değeri mi öyleydi, sperm dna sına da baktırın derim sayı ne kadar tavanlarda olursa olsun dna hasarı varsa normal gebelik olmuo tüple de olmuo.

canım ben rahım filmı falan cektrdım temız cıktı tupler acık yanı ben sole anlatım sana canım bız 3 senelık evlıyızz ve evlndgımızden berı korunmuyrz bende bısey cıkmayınc esıme tahlıller yıpldı hareket 0 cıktı sonra bız medıpole gettık 3 ay ılac kullandı ileri hareket 11cıktı bugun harektın 30 mılyon cıkması mucıze oldu bızım ıcın hep 11lerdeydı haraket doktorlarda buna bagldı daha sonra ben bı ılac buldum yurtdısından getırtık onu kullandı kullanmasına ama bız gene tahlıl ypılmadık ılerı hız bugun 30du ve sok oldum herhalde o ılacın etkısı oldu dıe dusundum..yok ben yukseltemdım zaten yuksektı dusmesıne sasırdım işte..

baş 14

boyun8
kuyruk8
kafam karıstı anlcgn

Son düzenleme:
yok cnm dnasına falan bakılmadı doktor bısey demedı bu degrlerle tup yptrbılrsınız dedi ultrson temız cıktı varıkosel cıkmadı hormon tahlıllerıde ıyı cıktı bı harekettı sorun..bıde sayı cıktı aslında ıyı ama 100lerden 40a dusmesı moralımı bozdu

arkadaşım, test yaptırmayalı koskoca 1 sene olmuş. artı bu sperm değerleri 3 ay öncesinin spermlerinin. arada bir ateşli hastalık, vucutta oluşan bir iltihap, baslenme şu bu gibi faktörler sayıları oynatmış da olabilir. 40 milyon da düşük bir sayı değil. bununla da hamile kalabilirsin. artı başlangıç sayın iyi olduğu için yükseltmek de kolay. istersen eşine biraz keçi boynuzu takviyesi, multivitamin, q10 gibi takviyeler kullandırıp son bir dene. istersen yok benim sabrım kalmadı dersen git tüp dene. umut bence de doğru seçim. ben de çok araştırdım hakikaten iyiler. ama tabi bu işin garantisi de yok.artık karı koca siz karar vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…