selaaammm, pazar günü tatilden döndüm. izmirde ailemi gördüm, kuşadasında denize girdim, güneşlendim, bir iyi geldi ki sormayın. bu arada adetim gecikti. hep 28 günde gelen adetim havaların aniden ısınmasındanmıdır nedir 28+6 da geldi. bu durumda muhtemelen 17. gün falan yumurtlamış olmam gerekiyor. bu ay tam ovulasyon dönemine gelen günlerde sırtım tutulmuştu. oturup kalkmakta bile zorlanıyordum. o yüzden de 15. gün denemeyi kesmiştik. avuç avuç da ağrı kesici ve kas gevşetici kulandım aynı günlerde. belki de onlar geciktirdi bilmiyorum artık. yani anlayacağınız muhtemelen yumurtlama günümü kaçırmışız. neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)
hepinize moral vermek üzere şarj oldum. dün ovülasyon testi aldım. preseed'im de var. durmak yok yola devam!:))))
hoşgeldin immoo.. hayırlısı olsun bu ay olmaz önümüzdeki ay olur. yaa benim de canım sıkkın dün semen yaptırdık ileri hız:0 hareketli:20 çıkmış sayı da 10,000,000 hadı sayı neyse de morfoloji:3 çıkmış. walla eşimle de konuştum şu m-sure için hindistana gidelim mi dedim burdakiler sahteymiş ya. morfoloji ve hıza çok etkiliymiş. anlamadığım kaan hocaya gittiğimizde morf:0 hız:25 çıkmıştı bu mudur yaa??? hangisine neye göre inanıcaz anlamadımvarikosal mı var acaba dedeim doppler yaptırdık o da sorunsuz çıktı (
sağolasın tatlım. sizin 2 test arasında ne kadar süre vardı? siz bir sürü şey kullanıyordunuz diye hatırlıyorum, şunların listesini bana bir kere daha yazsana... hız için coq10'e yüklenin bence. her gün toplam 400mg ver bak gör tutamazsın. m-sure un içeriğinde neler vardı görebileceğim bir internet sayfası var mı? ben belki bu ay sonu yurtdışına çıkacağım, oralardan en azından muadil bir şeyler bakarım sana.
sabah akşam proxeed,omega3,Q10(100mg),arı poleni, asrı sütü,deve dikeni,american ginseng, a vitamini, propolis,arı sütü bal polen karışımı(günde 1),1tane de 1day die bi multi viramin. keçi boy. tozu, ısırgan tohumu tozu,keçiboynuzu kürü, saha ne olsun yaa, en son testi 1 ay önce verdik ama a400mglık Q10 var mıd ki bi bakıyım olmazsa ondan alıyım, m-sure için muadili olduğunu düşünmüyorum, yvirilin diye google den arayınca çıkıo. ingilizce yazılar var sitede benim ing. ileri seviyede olmadığı için uğraşamadım. sen bi bakar mısın?? morfoloji için ondan başka bi çözüm yok hızımız normale dönse bile morf almamız lazm. valla hiç umurumda değil gerekirse giserim hindistana zaten 2tüp 10,000,000i geçti,histereskopi rahim filmi rahim güçlendirici ilaçlar 1,5 milyar, eşime kullanadıklarımız zaten aylık 400,000i çok rahat buluo,şuana kadar 7 ayda 15,000,000i harcamışızdır en az
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bugun eşımın sonucunu almaya gıttım
1 senedır tahlıl yapılmıyordu bızde hrkt sorunu wardı sayı gecen sene 100 kusurdu ama 1 senedır ılacı brkmıstık ve baya bı dustugunu grdum
sayı 40 mılyn
hareket 30
morfoloji3
sayıyı nasıl artrbılrım marketten gelırken cevız badem fıstık ıcı muz bıde kuru kayısı aldım ılacta kullnıck sımdı agustosta tup denemem var nolur yardımcı olun=((((((((((([/QUO
neden bu kadar telaşa kapıldınki sayı 40 milyon çok iyi zaten 20 milyon olması gerekiyor hareket eger ileri hareket 30 sa oda iyiii amaa tam olareak sonuç ne
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var bugun eşımın sonucunu almaya gıttım
1 senedır tahlıl yapılmıyordu bızde hrkt sorunu wardı sayı gecen sene 100 kusurdu ama 1 senedır ılacı brkmıstık ve baya bı dustugunu grdum
sayı 40 mılyn
hareket 30
morfoloji3
sayıyı nasıl artrbılrım marketten gelırken cevız badem fıstık ıcı muz bıde kuru kayısı aldım ılacta kullnıck sımdı agustosta tup denemem var nolur yardımcı olun=(((((((((((
sayı:10,000,000
ileri hız:0
hareketli:20
morf:3
bittiğim annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! deli olucam yaaa, sigarayı içkiyi bıraktı sonuç nasıl değişmez ne bunun sebebi niye bilemiolar herşeye çare var ney neden dolayı oluo buluolar bunu nie araştırmıolar
rakamlara şaşkınlık içindeyim. allah kolaylık versin!!! q10'in 400mg olanı yok. mustafa nevzat marka 200mg var 1 sabah 1 akşam vereceksin.bir dahaki alışınızda american gingseng yerine panax(korean) gingseng tercih edin tatlım. keçi boynuzu tozu için de saracoğlu işe yaramıyor diyor. sadece kürünü yapın diyor. gerçi artık neye kime inanacağımızı şaşırdık hepimiz.
yvriline baktım. tam içerik hiç bir yerde yazmıyor ama içinde
ashwaganda,
Vidarikand
Shatavari
Vata
Palash beej
Babul
diye hayatımda hiç duymadığım bitkiler varmış. fakat ben m-sure'un içeriğine daha önce baktığımı hatırlıyorum. sanki başka başka şeyler vardı. tribulus terestris falan vardı diye aklımda kalmış. bir de bir ürünün ithalatı ve satışı durdurulduysa vardır bir hikmeti. bu kadar takma bence bu ürüne.bir de daha 1 ay olmuş.bu kadar kısa sürede aşırı bir ilerleme bekleme bence. bak morfoloji sıfırmış şimdi düzelme göstermiş. bu da bir şeydir.
selaaammm, pazar günü tatilden döndüm. izmirde ailemi gördüm, kuşadasında denize girdim, güneşlendim, bir iyi geldi ki sormayın. bu arada adetim gecikti. hep 28 günde gelen adetim havaların aniden ısınmasındanmıdır nedir 28+6 da geldi. bu durumda muhtemelen 17. gün falan yumurtlamış olmam gerekiyor. bu ay tam ovulasyon dönemine gelen günlerde sırtım tutulmuştu. oturup kalkmakta bile zorlanıyordum. o yüzden de 15. gün denemeyi kesmiştik. avuç avuç da ağrı kesici ve kas gevşetici kulandım aynı günlerde. belki de onlar geciktirdi bilmiyorum artık. yani anlayacağınız muhtemelen yumurtlama günümü kaçırmışız. neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)
hepinize moral vermek üzere şarj oldum. dün ovülasyon testi aldım. preseed'im de var. durmak yok yola devam!:))))
kızlarr hala adet olmadım bugün 40.günüm heralde. kan testi yaptırdık bugün negatif çıktı
çok üzgünüm bu kadar zaman olmayınca belki diyodum. kolum kanadım kırılmış gibi oldumm yine şükür ediyorum allahım bu acıyı unutturcak dert
vermesin:26::26: dr farlutal verdi ama ne bi usg çekti ne bi muayene yaptı.. nasip olursa cuma günü erzuruma gitcez ozaman diyorum bende
muayene oluyum ilacı kullanmıcam ozamana kadar.. sizce nasıl olur kızlar..
canım benim ilaçları kullanmaya başlayalı ne kadar oldukii biliyosun 3 ayı buluyor spermlerin kendisini yenilemesi o yüzden yaptıklarının boşa gittiği duygusuna kapılmaa 3 aya anca etkisini gösterecek
bu degerlerle derken bana cok az geldı degerler=(
canım benım yaaa gecen senede hamıle kalamdım asılama yptrdım tutmadı sonuclar ıyımıkı ben neden mutsuzum o zmn yaa agldım doktrn yanında bızım hareket sorunu vardı sayı 120 mılyndu gecen sene sımdı harket 30 olmus sayı 40 mılyna dusmus..canım bn istnbuldym kısemtse umut tüp bebekte baslıcm tedavıye
ama sorun bende degılkı esımde bnm butun hersyım temız cıktı esımi 1 ay sıkı bı kampa sokmam lazım yukselmesı ıcın tecrubelerınızı paylrsınız cok sevınırım
arkadaşım, test yaptırmayalı koskoca 1 sene olmuş. artı bu sperm değerleri 3 ay öncesinin spermlerinin. arada bir ateşli hastalık, vucutta oluşan bir iltihap, baslenme şu bu gibi faktörler sayıları oynatmış da olabilir. 40 milyon da düşük bir sayı değil. bununla da hamile kalabilirsin. artı başlangıç sayın iyi olduğu için yükseltmek de kolay. istersen eşine biraz keçi boynuzu takviyesi, multivitamin, q10 gibi takviyeler kullandırıp son bir dene. istersen yok benim sabrım kalmadı dersen git tüp dene. umut bence de doğru seçim. ben de çok araştırdım hakikaten iyiler. ama tabi bu işin garantisi de yok.artık karı koca siz karar vereceksiniz.yok cnm dnasına falan bakılmadı doktor bısey demedı bu degrlerle tup yptrbılrsınız dedi ultrson temız cıktı varıkosel cıkmadı hormon tahlıllerıde ıyı cıktı bı harekettı sorun..bıde sayı cıktı aslında ıyı ama 100lerden 40a dusmesı moralımı bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?