evrimcim ve diğer arkadaşlarım beni merak etmeyin iyiyim. psikolojim nasıl olabilirse öyle en az hasarla atlatmaya çalışıyorum. ama Rabbimin gücüyle kimse yarışamaaaaaaaaaaazzzzzzzzz... iki gün önce evlatları beni kapıya atan adam aynı şahıslarıyla (oğullarıyla) bir birine girmişler.. bugün telefonuma msj gelmiş o adamdan aynen şu''hiç mi özlemedin!'' bu kadar olur yaaa... tabi cvpyazmadım ama içimden de geçenler, eziyeti hakareti yada itilip kakılmayı kim özler brader!!! :)) kadın sığınma evinde 1 gün kaldım inanın kalıncak gibi değil kendimi bırakıp ordakiler için ağlamaya başladım artık ne kadar hassaslaşmışsamALLAH BÜTÜN KADINLARA YARDIM ETSİNNNNNNN..
evrimcim ve diğer arkadaşlarım beni merak etmeyin iyiyim. psikolojim nasıl olabilirse öyle en az hasarla atlatmaya çalışıyorum. ama Rabbimin gücüyle kimse yarışamaaaaaaaaaaazzzzzzzzz... iki gün önce evlatları beni kapıya atan adam aynı şahıslarıyla (oğullarıyla) bir birine girmişler.. bugün telefonuma msj gelmiş o adamdan aynen şu''hiç mi özlemedin!'' bu kadar olur yaaa... tabi cvpyazmadım ama içimden de geçenler, eziyeti hakareti yada itilip kakılmayı kim özler brader!!! :)) kadın sığınma evinde 1 gün kaldım inanın kalıncak gibi değil kendimi bırakıp ordakiler için ağlamaya başladım artık ne kadar hassaslaşmışsamALLAH BÜTÜN KADINLARA YARDIM ETSİNNNNNNN..
Canım çok mutlu oldu, oh be bir bebişimiz daha yolda inşallah desene)
canım inşalla sorunsuz kazasız belasızz gelirrrr..bakalım şu kalp atışlarımızı bir duyalım hayırlısıylaa
Amin canım, peki şimdi nerdesin, annenin yanında mı? Anneden anlattın mı?
kocamann ve en derindenn bir aminnnnn diyorumm canım düşmez kalkmaz bir allah elbette yapılanların bedeli olacak gerek bu dünyada gerekse ahirette.sen şuan nerde kalıyosun peki umarım rahatta bir yerdesindirr kendine dikkat et bizi habersiz bırakma
Ayyyy ruyamda ne gordum biliyor musun? Uzerime nur yagmis annem diyor ki kizim ustune nur yagdi diyor ruyamda hic sucum yok yaa tartisma bile yasamadik o gun kapiya atildim saka gibi ama bekarligimdaki gibiyim kizlar aci ustune aci dayanilmaz hal almisti simdi evde el bebek gul bebek oldum beeeennnn hepinizi coookk opuyorum canlarim allah muradinizi tez zamanda versin
Ayyyy ruyamda ne gordum biliyor musun? Uzerime nur yagmis annem diyor ki kizim ustune nur yagdi diyor ruyamda hic sucum yok yaa tartisma bile yasamadik o gun kapiya atildim saka gibi ama bekarligimdaki gibiyim kizlar aci ustune aci dayanilmaz hal almisti simdi evde el bebek gul bebek oldum beeeennnn hepinizi coookk opuyorum canlarim allah muradinizi tez zamanda versin
cnm senin adına çok sevindimm.hiç üzülme herşeyin hayırlısı bence şükreet öle bi insandan kurtulduğun için.. içki olan yerde bereket olurmu hayır olurmu cnm....
sen kendine zaman ayır annenle gzel vakit geçirip kafanı dağıt geçmiş geçmişte kaldı.. artık önüne bak hayata kaldığın yerden en güzel şekilde devam et ....
kızlarrr ne yapıyorsunuzz nerdesinizzz
Canım evdeyim ben, bugün koçişin kursu vardı, oaraya gitti. Reglime 2 gün var o kadar heyecanlıyım ki...
Senden ne haber çiçeği burnunda anne, bebişi hissediyor musun ilk aylarda?
ay canım hadi inşalla bu ay olmazsınnn bol bol dua et tatlım inan dua çok önemliiymişş bir kez daha anladımm.henüz hissedemiyorumm canımm inşallaa o günlerde geelecekkk.:)9 ay nasıl bekleyecem gecermi acabaa diyorummm..
arkadaşlar bugün benim moralim çok bozuk. tüp bebek raporu için doktordaydık. doktora "biz bu rapor için 3 aydır gidip geliyoruz bu arada eşime düşük sperm sayısından dolayı ne bir ilaç ne bir tedavi tavsiye edildi.bu böyle mi devam edecek" diye sordum. adam açtı ağzını yumdu gözünü. "internetten okuyup okuyup geliyorsunuz, sanki bizden çok biliyorsunuz, evet tedavisi var da biz yapmıyoruz" dedi. ne olduğumu bilemedim."ama bir sürü takviyeler var, en azından biraz fayda görürüz belki" diyecek oldum. bana "onlar spermlerde anlık dalgalanma yaratır, dikkate alınacak rakamlar da olmaz. sizin de yaşınız 36 olmuş, yumurta rezerviniz düşmeye başlamış, ne yaparsam yapayım yaşınızı bir gün geri getiremem" dedi kesti attı.hani resmen boşuna uğraşmayına getirdi. ya burada okuyorum insanlar var, ne kadar düşük sayılardan nerelere gelmişler hepsi yalan mı?tamam ben de aynı mucizeyi beklemiyorum ama belki sayısı, ne bileyim kalitesi biraz artar, tüp bebekte şansımız yükselir diye uğraşıyorum.hiç bir şey yapmayıp oturayımmı şimdi.
arkadaşlar bugün benim moralim çok bozuk. tüp bebek raporu için doktordaydık. doktora "biz bu rapor için 3 aydır gidip geliyoruz bu arada eşime düşük sperm sayısından dolayı ne bir ilaç ne bir tedavi tavsiye edildi.bu böyle mi devam edecek" diye sordum. adam açtı ağzını yumdu gözünü. "internetten okuyup okuyup geliyorsunuz, sanki bizden çok biliyorsunuz, evet tedavisi var da biz yapmıyoruz" dedi. ne olduğumu bilemedim."ama bir sürü takviyeler var, en azından biraz fayda görürüz belki" diyecek oldum. bana "onlar spermlerde anlık dalgalanma yaratır, dikkate alınacak rakamlar da olmaz. sizin de yaşınız 36 olmuş, yumurta rezerviniz düşmeye başlamış, ne yaparsam yapayım yaşınızı bir gün geri getiremem" dedi kesti attı.hani resmen boşuna uğraşmayına getirdi. ya burada okuyorum insanlar var, ne kadar düşük sayılardan nerelere gelmişler hepsi yalan mı?tamam ben de aynı mucizeyi beklemiyorum ama belki sayısı, ne bileyim kalitesi biraz artar, tüp bebekte şansımız yükselir diye uğraşıyorum.hiç bir şey yapmayıp oturayımmı şimdi.
cnm sen drlara bakma onlar içinde moralini bozma..bizede aynı şeyi yaptılar.. ama herşein bi tedavisi var onlar moral bozmaktan ve para peşinde koşmaktan
bazı şeylerle uğraşmak istemiyolar cnm.üzülme sen.. tam olarak sizin sorunu bilmiyorum ama bitkisel şeylerle takviye yapsanız yapıyosunuzdur mutlaka.
sonuçta alternatif tıp diye bişey var cnm...
Merhaba daha önce de yazışmıştık burda seninle Coq10'la ilgili konuşmuştuk. Sizin değerler o kadar kötü değil ki hatta hız baya bi artmış görünüyo. doktorlar sinir bozma konusunda ustalar yani görmüyo mu iki sonuç arasındaki farkı? hiçte hafif dalgalanma değil bence. Tüp bebek mikroenjeksiyonda zaten sağlıklı sperm alınıp yumurtaya yerleştiriliyo bu değerlerle zaten son çare sonuç alırsınız yani tüp bebek için değerlerin daha fazla yükselmesi gerekmez ki 1 taneyle bile yapıyolar bu işi. ama senin benim hepimizin derdi tüpe gerek kalmadan değerleri yükseltip doğal yoldan hamile kalmak. bence hiç moralini bozma tüpte her şekilde şansın çok çok fazla bence.
sorma canım ya. hatırlarsın seninle yazışırken belirtmiştim. doktorlar inatla benim eşime ilaç vermiyor diye. hata ettim ki, doktora neden bunun böyle olduğunu sordum, ağzımın payını aldım. yumurtayı 1 tek sperm döllüyor. yani sperm kaç tane olursa olsun bir tek spermin yumurtama ulaşıp döllemesi yeterli. tabii ki ileri hareketli spermin ne kadar çoksa şansın da o kadar fazla ama olacak olduktan sonra 5 milyonla hamile kalanları da gördüm. bu bir nevi piyango gibi. tabii 10 tane biletin varsa ikramiye çıkma şansın daha yüksek ama çıkacaksa tek bir bilet alana da çıkar. ama illa ki bilet alman lazım. biz de bilet aldık şans belki bize de güler diye bekliyoruz. bunda ne kötülük var anlamadım. doktora kalsa hiç bir şey yapmayacakmışız. öyle oturup tüp bebeği bekleyecekmişiz.
sağolun kızlar. burada sizin yazdıklarınız gerçekten moral oluyor. içinden geçtiğimiz bu süreç zaten öyle tek başına geçilecek bir süreç değil. burada okuduklarım olmasa inanın çoktan depresyona girmiştim. doktor ne derse desin zaten kürleri kullanmaya devam edeceğim. her şeyden önce kaybedeceğimiz hiç bir şeyimiz yok. bugün rapor için dahiliye bana sigarayı bırakalı 1 ay olmadı diye onay vermedi. yani tüp bebeğe başlama sürecimiz en az 1 ay daha attı, Mayıs'da kurula girebileceğim. en az 2 kere daha yumurtlama günüm geçecek bu arada. belki bu allah'ın takdiridir. doğal yollardan denemek için biraz daha zaman tanımamıza vesiledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?