Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah hemen yine hamile kalrsiniz saglikla.ben de temmuzda dusuk yapmistm ama kurtajla alinmisti kendimi psikolojik olarak toplamam 4 ayimi aldi.bu ay yine hamileyim.hayirlisi artik surekli korku icersindeyim

insallah hemen yine hamile kalrsiniz saglikla.ben de temmuzda dusuk yapmistm ama kurtajla alinmisti kendimi psikolojik olarak toplamam 4 ayimi aldi.bu ay yine hamileyim.hayirlisi artik surekli korku icersindeyim
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar çok istiyorum ki tekrar hamileligi aklimdan çıkaramıyorum o ani

3 gün önce ben de kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim kalbi durdu bir hafta boyunca ara ara kanamalar oldu ilk bebeğimdi çok üzülüyorum, Allahım ınşallah en kısa sürede bir daha nasip eder sağlıklı şekilde çok güzel bir duyguydu, isteyen herkese nasip etsin

Hayır hiç sorun yok herşeyin normal dedi anlamadım biri üç ay sonra kal dedi biri altı ay ama ben bekleyemiyoeum hep aklımda bebeğimin olması

20 haftalık doğıum yaptın kasım 22 sinde
Basın sağolsun canım bende pazar günü 13.5 haftalikken düşük yaptım tuvalette elime düştü hemde sonra p.tesi kürtaj oldum kalan parça varsa diye cuma kontrole gidicem ama beklemeyi düşünmüyorum ben zaten zor hamile kalıyorum kafamdan atmak istiyorum stres te etkiliyor biliyorum ama heran kafamda

Amin rabbim kimsenin elini boş bırakmasın ilişki sonrası kanamam oldu kafam o kadarkarıştı anlamadım regl mi oldum ama o kadar kanama. Olmadı doğumdan sonra regl olmadım çnkü kırkım yeni çıktı

Amin rabbim kimsenin elini boş bırakmasın ilişki sonrası kanamam oldu kafam o kadarkarıştı anlamadım regl mi oldum ama o kadar kanama. Olmadı doğumdan sonra regl olmadım çnkü kırkım yeni çıktı
Dusukten sonra 45 güne kadar adet olmayaniliyomus hatta 60 günü bulanlar varmış diye okumuştum doktora kontrole gittim peki

Gitmedim bugün oldu geçen pazar beta yaptırdım çıkmadı 2 çıktı yada çok takıyorum anlamadım gitti

bi sikayetiniz varmiydi yada bebegin gelisiminde bo sorun varmiydi? aniden mi oldu.bende 5.haftada agriyla kaybetmistim simdi tekrar hamileyim 7 haftalik tekrar olucak die endiseliyim

bi sikayetiniz varmiydi yada bebegin gelisiminde bo sorun varmiydi? aniden mi oldu.bende 5.haftada agriyla kaybetmistim simdi tekrar hamileyim 7 haftalik tekrar olucak die endiseliyim
On gün önce idrar yapmaya başladım altıma dr gittim hiçbirşey yok bebek baskı yapıyı dedi duramadım tekrargttim yine yok dedi o gün hiçbir sancım yokdu bebeği görmek istedim yada rabbim gönderdi gttim ki suyum komple bitmişti

Bebeğin eşi asagidaydi o sebep oldu sanırım amaa zaten 12 gündür kanama vardı ama kalp atışları vardı bebeğin sonra bi anda oldu zaten

Hayır hiç sorun yok herşeyin normal dedi anlamadım biri üç ay sonra kal dedi biri altı ay ama ben bekleyemiyoeum hep aklımda bebeğimin olması
5 aylık düşüktü 3 ay korundum sonra ilk ay gebe kaldım bebek buyuk olunca en az 3 ay diyo doktorlar ama küçükse değişiyor bende şimdi ilk adetimle gidecem doktor bakalım ne der rahmin durumuna bağlı

5 aylık düşüktü 3 ay korundum sonra ilk ay gebe kaldım bebek buyuk olunca en az 3 ay diyo doktorlar ama küçükse değişiyor bende şimdi ilk adetimle gidecem doktor bakalım ne der rahmin durumuna bağlı
5 aylık dusukten sonra gebe kaldın sonra yine düşük mu oldu simdi ilk adetimle gidicem demissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…