- Konu Sahibi Beatrice00
-
insallah hemen yine hamile kalrsiniz saglikla.ben de temmuzda dusuk yapmistm ama kurtajla alinmisti2 haftadır lekelenme ile başlayan kanamam vardı ama bebek iyiydi eşi aşağıda demişti doktorum hatta bu kanamanın dusurecegini düşünmüyorum demişti ama bi anda wc gittiğimde oldu aklımdan çıkaramıyorum bi an önce yine bebeğim olsun istiyorum içimde ki o boşluk çok kötü çünkü
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar çok istiyorum ki tekrar hamileligi aklimdan çıkaramıyorum o aniinsallah hemen yine hamile kalrsiniz saglikla.ben de temmuzda dusuk yapmistm ama kurtajla alinmistikendimi psikolojik olarak toplamam 4 ayimi aldi.bu ay yine hamileyim.hayirlisi artik surekli korku icersindeyim
Hayır hiç sorun yok herşeyin normal dedi anlamadım biri üç ay sonra kal dedi biri altı ay ama ben bekleyemiyoeum hep aklımda bebeğimin olmasıCanım doktor rahim yetmezliği dedimi sana bende kaybettim 5 aylık bana öyle dediler sonrasında genetik testte yaptrdım pıhtılaşma da cıktı temmuzda kaybetmiştim şimdi yeniden gebeydim bu sefer rahme dikiş atılacaktı ama 7 haftada kaybettim evde düşürdüm o yuzden iyice arastır canım çok zor bişey kaybetmek
Ne zaman düşük oldu senin kaç haftayken olduHayır hiç sorun yok herşeyin normal dedi anlamadım biri üç ay sonra kal dedi biri altı ay ama ben bekleyemiyoeum hep aklımda bebeğimin olması
Basın sağolsun canım bende pazar günü 13.5 haftalikken düşük yaptım tuvalette elime düştü hemde sonra p.tesi kürtaj oldum kalan parça varsa diye cuma kontrole gidicem ama beklemeyi düşünmüyorum ben zaten zor hamile kalıyorum kafamdan atmak istiyorum stres te etkiliyor biliyorum ama heran kafamda20 haftalık doğıum yaptın kasım 22 sinde
Sen korunuyomusun şuan peki
[/QUOTYok korunmadım ama korkuyorum drlar birşey der diye aklımda da gep onların soruları var ben zor doğum yaptım normal doğum yaptığım için çok zorlandım 36 saat sancı çektim sadece
Dusukten sonra 45 güne kadar adet olmayaniliyomus hatta 60 günü bulanlar varmış diye okumuştum doktora kontrole gittim pekiAmin rabbim kimsenin elini boş bırakmasın ilişki sonrası kanamam oldu kafam o kadarkarıştı anlamadım regl mi oldum ama o kadar kanama. Olmadı doğumdan sonra regl olmadım çnkü kırkım yeni çıktı
bi sikayetiniz varmiydi yada bebegin gelisiminde bo sorun varmiydi? aniden mi oldu.bende 5.haftada agriyla kaybetmistim simdi tekrar hamileyim 7 haftalik tekrar olucak die endiseliyimBasın sağolsun canım bende pazar günü 13.5 haftalikken düşük yaptım tuvalette elime düştü hemde sonra p.tesi kürtaj oldum kalan parça varsa diye cuma kontrole gidicem ama beklemeyi düşünmüyorum ben zaten zor hamile kalıyorum kafamdan atmak istiyorum stres te etkiliyor biliyorum ama heran kafamda
On gün önce idrar yapmaya başladım altıma dr gittim hiçbirşey yok bebek baskı yapıyı dedi duramadım tekrargttim yine yok dedi o gün hiçbir sancım yokdu bebeği görmek istedim yada rabbim gönderdi gttim ki suyum komple bitmiştibi sikayetiniz varmiydi yada bebegin gelisiminde bo sorun varmiydi? aniden mi oldu.bende 5.haftada agriyla kaybetmistim simdi tekrar hamileyim 7 haftalik tekrar olucak die endiseliyim
Bebeğin eşi asagidaydi o sebep oldu sanırım amaa zaten 12 gündür kanama vardı ama kalp atışları vardı bebeğin sonra bi anda oldu zatenbi sikayetiniz varmiydi yada bebegin gelisiminde bo sorun varmiydi? aniden mi oldu.bende 5.haftada agriyla kaybetmistim simdi tekrar hamileyim 7 haftalik tekrar olucak die endiseliyim
5 aylık düşüktü 3 ay korundum sonra ilk ay gebe kaldım bebek buyuk olunca en az 3 ay diyo doktorlar ama küçükse değişiyor bende şimdi ilk adetimle gidecem doktor bakalım ne der rahmin durumuna bağlıHayır hiç sorun yok herşeyin normal dedi anlamadım biri üç ay sonra kal dedi biri altı ay ama ben bekleyemiyoeum hep aklımda bebeğimin olması
5 aylık dusukten sonra gebe kaldın sonra yine düşük mu oldu simdi ilk adetimle gidicem demissin5 aylık düşüktü 3 ay korundum sonra ilk ay gebe kaldım bebek buyuk olunca en az 3 ay diyo doktorlar ama küçükse değişiyor bende şimdi ilk adetimle gidecem doktor bakalım ne der rahmin durumuna bağlı
Evt canım 2 hafta önce tekrar düşük oldu ama bu daha 2 aylıktı5 aylık dusukten sonra gebe kaldın sonra yine düşük mu oldu simdi ilk adetimle gidicem demissin
Sebep neydi peki arka arkaya olmasininEvt canım 2 hafta önce tekrar düşük oldu ama bu daha 2 aylıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?