• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende 13 kasımda düşük yaptım 7 gün sürdü kanamam daha sonra aralık-18 de regle oldum hiçbir ilaç kullanmadım ki pcos hastasıydım ilk gebeliğim ilaç tedavisi ile olmuştu düşükten sonra hiçbirşey kullanmadım regle den sonra yumurta takibi yaptım şükür Allah ıma şuan 7 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlere naçizane bir önerim kabul eden olursa dost tavsiyesi olsun stresten uzak durun 1 defa olduysa yine olucaktır Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin 🌸
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de aralıkta kürtaj oldum ve bu ay deneyecez inşallah benimki de hemen tutar hayırlısıyla🌼

Merhaba ben de benzer durumdayim, nisanda yumurta takibi yapmak istiyorum, takibi testle mi yaptiniz yoksa doktorunuz mu yapti? Testse hangi marka kullandiniz
Testle yaptım canım laboquick markası. Bence takip et ama ederken de kendini kasma çatladı çatlamadı diye

Maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de aralıkta kürtaj oldum ve bu ay deneyecez inşallah benimki de hemen tutar hayırlısıyla🌼
Inşallah Rabbim sende dahil isteyenin kucağını boş koymasın kimsenin de gözüne baktırmasın zor çünkü

1. de yapilmiyo dediler.simdi araştırılıcak
Onu devlet hastaneleri söyler ama sen kulak asma. Her düşüğün bir sebebi vardır. Araştırma hastanesine git 3 düşük yaptım de. Kan ve genetik testi yapacaklat. 2-3 ayda sonucu çıkıyo. Tedavini olmadan gebe kalma daha.

Onu devlet hastaneleri söyler ama sen kulak asma. Her düşüğün bir sebebi vardır. Araştırma hastanesine git 3 düşük yaptım de. Kan ve genetik testi yapacaklat. 2-3 ayda sonucu çıkıyo. Tedavini olmadan gebe kalma daha.
evet oyle yapicam 2 dusuk sonrasi nedenini ogrenmeden asla dusunmuyorum 😔

evet oyle yapicam 2 dusuk sonrasi nedenini ogrenmeden asla dusunmuyorum 😔
Benim ablam da öyle oldu.ilk düştü kimse onu uyarmadı tekrar hamile kaldı yine düştü. Şimdi araştırıyo. Benim de onunla aynı anda düşünce ilk gebeliğimde hemen araştırma yoluna girdim. Allahın izniyle inşallah tedavilerimizi olur sağlıklı hamileleikler yaşıcaz🙏

Kızlar kurtajdan sonra işk adetimi yogun sekilde yasadım şimdi bu ay kahve leke geldi gerisi yok acaba yapışıklık olabilir mi o yuzdenmi olamadım adet

Kızlar kurtajdan sonra işk adetimi yogun sekilde yasadım şimdi bu ay kahve leke geldi gerisi yok acaba yapışıklık olabilir mi o yuzdenmi olamadım adet
vakumlu kürtaj değil mi?Artık yapışıklık çok çok nadiren görülüyormuş..Kaç haftalıktı

Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar çok istiyorum ki tekrar hamileligi aklimdan çıkaramıyorum o ani
Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 3nisanda bende 16 haftalık dusuk yaptım bu arka arkaya 2.dusuk oldu aynı haftada hala adet olmadım siz kac günde adet oldunuz? Tekrar kacincibayda hamile kaldınız benim kızında çok istiyor yaşım da 39 hemen tekrar olsun istiyorum.

Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 3nisanda bende 16 haftalık dusuk yaptım bu arka arkaya 2.dusuk oldu aynı haftada hala adet olmadım siz kac günde adet oldunuz? Tekrar kacincibayda hamile kaldınız benim kızında çok istiyor yaşım da 39 hemen tekrar olsun istiyorum.
Şuan hamileyim canım 😊 11+3 günlüğüm şuan inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bu sefer haftaya ikili teste gidicem inşallah 🤲

45 gün sonra 1 kere adet gördüm Sonra hamile olduğumu öğrendim

Hadi inşallah darısı başına dicem ama önceki düştüğünden sonra 3.5 yıl olmamıştı tam aşılama düşünürken sürpriz gelmişti inşallah bende hemen tekrar hamile kalırım.

Back