- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi Beatrice00
-
Doktorum kurtaj sonrasi beklememe gerek olmadigini. Beklenmesi gerektigini onceki yillarda onerdiklerini soyledi. Kurtaj sonrasi gebe kalma ilhtimalinin ara verildikten sonra ki ihtimalden daha yuksek oldugunu soyledi bende duzenimi bileyim diye ilk adeti bekledim sonra devanarkadaşlar konulara baktım ama hep dağınık aynı durumda olan arkadaşları bir araya toplamak istedim... ben 1 kasımda düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum sizlerin süreci nasıl ilerliyor?
Bende Tsh'ın buna sebep olabileceğini bu gün öğrendim ve çok üzgünüm, sinirliyim... Yani şaka gibi, tüm kan tetkiklerime bakmalarını rica ettiğim, ısrar ettiğim halde bakmadılar.Cok ilginc normalde gebelik ogrenilince hemen rutin gebelik kontrolleri yapiliyor ... tsh yuksek oldugu icin de bu durumu yasamis olabilirsiniz tabi Allahin takdiri bu da
aynen dr bana da böyle söyledi adeti bekledim sonra devam aynenDoktorum kurtaj sonrasi beklememe gerek olmadigini. Beklenmesi gerektigini onceki yillarda onerdiklerini soyledi. Kurtaj sonrasi gebe kalma ilhtimalinin ara verildikten sonra ki ihtimalden daha yuksek oldugunu soyledi bende duzenimi bileyim diye ilk adeti bekledim sonra devan
Dr hiçbir neden yok dediservikal yetmezlik olabilir mi acaba sizinki
Canım doktor rahim yetmezliği dedimi sana bende kaybettim 5 aylık bana öyle dediler sonrasında genetik testte yaptrdım pıhtılaşma da cıktı temmuzda kaybetmiştim şimdi yeniden gebeydim bu sefer rahme dikiş atılacaktı ama 7 haftada kaybettim evde düşürdüm o yuzden iyice arastır canım çok zor bişey kaybetmekBen 20 haftalık doğum yaptım suyum geldi ve hiçbir neden bulunmadı patolojimde temiz geldi ben bebeğimi aşılama ile kalmıştım benim gibi olupta kendiliğğnden hamile kalan varmı
Kaçtı tsh canım rutin olarak yapılan bi test bu sana yapılmadı bende de troit vardı gebe kalınca ani yukseliyor doktor ilaçın mg yukseltmiştiBende Tsh'ın buna sebep olabileceğini bu gün öğrendim ve çok üzgünüm, sinirliyim... Yani şaka gibi, tüm kan tetkiklerime bakmalarını rica ettiğim, ısrar ettiğim halde bakmadılar.
Tsh 6 küsür çıktı Reglin 5. Günü, 7. Günü 3 küsür çıktı. Aynı hastanede yapıldı tetkikler. Ve evet gebeyken beta hcg hariç hiç bir şeye bakılmadı.Kaçtı tsh canım rutin olarak yapılan bi test bu sana yapılmadı bende de troit vardı gebe kalınca ani yukseliyor doktor ilaçın mg yukseltmişti
Canım bi daha sen hatrlat gercekten önemsemiyo bazı doktrolar ama benim hep bakıldı rutin olarak hem betaya hem onaTsh 6 küsür çıktı Reglin 5. Günü, 7. Günü 3 küsür çıktı. Aynı hastanede yapıldı tetkikler. Ve evet gebeyken beta hcg hariç hiç bir şeye bakılmadı.
Ben ısrarla istedim ama bakmadılar, aile hekimim, acil doktoru ve düşük sırasında gittiğim kadın doğum doktorum. Hepsi bizim için şuan beta önemli diyip durdular.Canım bi daha sen hatrlat gercekten önemsemiyo bazı doktrolar ama benim hep bakıldı rutin olarak hem betaya hem ona
Amin canımBen ısrarla istedim ama bakmadılar, aile hekimim, acil doktoru ve düşük sırasında gittiğim kadın doğum doktorum. Hepsi bizim için şuan beta önemli diyip durdular.olan oldu artık Rabbim bir daha yaşayacağım gebelikleri sağlıklı ve hayırlı eylesin. Ve tabi hepimiz için dualarım.
gecmis olsun kac haftalik kurtaj oldugunuz peki neresi gelismemisti bebegin ?Bende kürtaj oldum gelişimi durdu bebeğin..doktorum iki ay bekle dene dedi..öyle yaptım iki adet gördüm hemen hamile kaldım..şimdilk bi sıkıntı yok bakalım..
Küçüktü daha ya 8 haftalık sanıyodk 6 da kalmış..gecmis olsun kac haftalik kurtaj oldugunuz peki neresi gelismemisti bebegin ?
İlk düşüklerde yapılmıyor diye bir söylenti var ama emin değilim ne kadar doğru.Amin canımgenetik testlerini de yaptır canım düşük ler ondanda olabilir
Ben yaptrdım canım bana ilk düşüğüm de ama hepsini yaptıramadım gebe kalınca buda düşük olduİlk düşüklerde yapılmıyor diye bir söylenti var ama emin değilim ne kadar doğru.
umutsuz olmayın dua ve tevekkülselam.bende gectigimiz temmuz ayinda 5.haftada gelisiminin durmasi sebebiyle kurtaj oldum.bu ay tekrar hamile kaldim ama 2 gun beta hcg degerim cok cok az artti dis gebelik olabilir dendi seri takip yapildi sonra yukselmeye basladi degerim.doktor keseyi beklicez dedi.kesede gorundu cuma gunu ama cok endiseliyim.o az arttigi zaman bisey oldugunu dusunuyorum bebegi hic goremeyecegimizi bos gebelik diyeceklerini dusunuyorumhic belirtim agrim mide bulantim da yok.cok umutsuzum
gecmis olsunDün akşam bende 13 haftalikken bebeğimi kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü bugün sabah kürtaj oldum kalan parçalar varsa diye şuan ki psikolojimi anlatamam elimden gelse hemen tekrar hamilelik olsun istiyorum kızım çok hevesle bekliyodu kardeşini Rabbim inşallah hemen nasip eder hepimize saglikla
2 haftadır lekelenme ile başlayan kanamam vardı ama bebek iyiydi eşi aşağıda demişti doktorum hatta bu kanamanın dusurecegini düşünmüyorum demişti ama bi anda wc gittiğimde oldu aklımdan çıkaramıyorum bi an önce yine bebeğim olsun istiyorum içimde ki o boşluk çok kötü çünkügecmis olsun13 haftaliga kadar bi sikayetiniz varmiydi merak ettim.birden mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?