Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebep neydi peki arka arkaya olmasinin
İlkinde rahim yetmezliği düşünüldü sonra genetik testte pıhtılaşma da cıktı ama kesin değil yaptrmadıgım testler var daha eşimle kromozon baktırcaz bide bagısıklık testleri

İlkinde rahim yetmezliği düşünüldü sonra genetik testte pıhtılaşma da cıktı ama kesin değil yaptrmadıgım testler var daha eşimle kromozon baktırcaz bide bagısıklık testleri
Rabbim bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah kucaginiza almayi nasip eder bende beklemeyi korunmayı düşünmüyorum zaten çok zor hamile kalmıştım inşallah bu sefer çok beklemem

Rabbim bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah kucaginiza almayi nasip eder bende beklemeyi korunmayı düşünmüyorum zaten çok zor hamile kalmıştım inşallah bu sefer çok beklemem
Doktorun git canım ilk adetinle hormonlarına baksın rahime baksın öyle başla denemeye inş tez vakit nasip olur bizlere

Doktorun git canım ilk adetinle hormonlarına baksın rahime baksın öyle başla denemeye inş tez vakit nasip olur bizlere
Hormon tahlillerimi yaptirmistim şükür ki bi sorun yok kızım çok üzüldü en çok onun için istiyorum çok hazırlamıştık kendimizi

Kızlar 2 hafta oldu 21 aralıkta düşğk yapmıştım doktor beta sıfırlanana kadar test yaptır demişti bugun yaptrdım 88 çıkmış sizinkiler ne kadar surede sıfırlandı

benim 3 hafta sonra 66 ya dusmustu.ama sanirim bu birazda gebeligin ne kadar ilerledigi ile alakali.benim gebelik 6.haftada durmus ama kanamam falan hic olmayinca 8. haftada kurtaj oldum

benim 3 hafta sonra 66 ya dusmustu.ama sanirim bu birazda gebeligin ne kadar ilerledigi ile alakali.benim gebelik 6.haftada durmus ama kanamam falan hic olmayinca 8. haftada kurtaj oldum
Benim zaten kanamam vardı canım evde düştü 7 haftalıktı kalp atışı vardı yani kalp durması olmadı yani bi sorun olmaz inş haftaya bi daha yaptırayım doktorum şwhir dışında o yuzden soruyorum

Benim zaten kanamam vardı canım evde düştü 7 haftalıktı kalp atışı vardı yani kalp durması olmadı yani bi sorun olmaz inş haftaya bi daha yaptırayım doktorum şwhir dışında o yuzden soruyorum

çok geçmiş olsun ayrıca da sabırlar diliyorum 2 acı kayıp... bende ilk gebeliğim 2 aylıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum 3 sene önce 2.5 ay önce de 7 aylık bebeğimi kaybettim.Gebelik zehirlenmesinden dolayı yüksek tansiyon protein kaçağı bebeğin plasentadan beslenememesi...Normal doğum yaptım ve 2 ay kanamam devam etti.Tam bitti dedim dünden beride kahverengi akıntım geliyor. Ne olduğunu bir türlü anlamadım.2 defa doktora gittim ikisi de birşey yok dediler. Normal adet olmadım henüz acaba onun belirtisi olabilir mi kahverengi akıntı

28 ekimde düşük yaptım bende 2 bucuk aylikti 27 aralıkta bhcg 3.19 çıkmıştı 2 ay oldu daha sifirlanmamisti ilk gebeligimde 6 haftalıkken kaybetmiştim bende 5 ay sonra hamile kalmıştım 3.aya girdim yarında genetik sonucum çıkacak inşaallah kötü bişey yoktur Rabbim kimseye yasatmasin hiç bir kadina

Canım Râbbîm sabır versin buyuk olunca daha zor benimde ilkinde 40 gun kanama oldu sonrasında leke leke oldu doktornormal demişti bana lohusalıkta olabilecek seyler

Ben de 7 haftalıkken kürtaj oldum 2 gün önce. İlk bebeğimdi benim de. Psikolojisi çok kötü. Tedavi olarak ne yapıyorsunuz doktorunuz neler dedi

Canım bende 13 kasımda düşük yaptım 7 gün sürdü kanamam daha sonra aralık-18 de regle oldum hiçbir ilaç kullanmadım ki pcos hastasıydım ilk gebeliğim ilaç tedavisi ile olmuştu düşükten sonra hiçbirşey kullanmadım regle den sonra yumurta takibi yaptım şükür Allah ıma şuan 7 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlere naçizane bir önerim kabul eden olursa dost tavsiyesi olsun stresten uzak durun 1 defa olduysa yine olucaktır Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

Merhaba ben de benzer durumdayim, nisanda yumurta takibi yapmak istiyorum, takibi testle mi yaptiniz yoksa doktorunuz mu yapti? Testse hangi marka kullandiniz

Ben de 7 haftalıkken kürtaj oldum 2 gün önce. İlk bebeğimdi benim de. Psikolojisi çok kötü. Tedavi olarak ne yapıyorsunuz doktorunuz neler dedi
Allah sabır versin canım ilk günler çok zor geçiyor seni iyi anlıyorum kendini hep sıcak tut bol bol dinlen, doktorum bir kaç ilaç vermişti sonra da vitamin verdi çünkü çok kanamam olmuştu birde çocuk için beklemene gerek yok dedi ilk adetini ol sonra korunma bende 3 gün önce adet oldum bitince tekrar kontrole gidecem

Bana 2 ay korun dedi. Hatta doğum kontrol hapı bericem rahmi toparlar dedi. Peki genetik test kan pohtılaşma testi falan yaptırdın mo

Bana 2 ay korun dedi. Hatta doğum kontrol hapı bericem rahmi toparlar dedi. Peki genetik test kan pohtılaşma testi falan yaptırdın mo
Yok yapmadım yani doktor demedi bir ay sonra gel dedi o zaman istermi bilmiyorum, bide benim yaşım 27 doktor vakit kaybetmeyelim ondan korunma dedi ilk gebeliğim 9.ayda oldu zor tuttu yani

Yok yapmadım yani doktor demedi bir ay sonra gel dedi o zaman istermi bilmiyorum, bide benim yaşım 27 doktor vakit kaybetmeyelim ondan korunma dedi ilk gebeliğim 9.ayda oldu zor tuttu yani
Sen yine gençsin ben 30 yaşımdayım. Benim de tedaviyle 6. Ayda tuttu. 2. Yi denemeden çnce tüm testleri yaptırmak istiyorum. Ve rahmi dinlendirmek gerekiyormuş

Sen yine gençsin ben 30 yaşımdayım. Benim de tedaviyle 6. Ayda tuttu. 2. Yi denemeden çnce tüm testleri yaptırmak istiyorum. Ve rahmi dinlendirmek gerekiyormuş
Tabi doktorunuz sizi nasıl yönlendiriyorsa öyle yapın, düşükten sonra hemen hamile kalan çok inşallah bizimkide öyle olur, siz neden kürtaj oldunuz sebebi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…