- Konu Sahibi Beatrice00
-
İlkinde rahim yetmezliği düşünüldü sonra genetik testte pıhtılaşma da cıktı ama kesin değil yaptrmadıgım testler var daha eşimle kromozon baktırcaz bide bagısıklık testleriSebep neydi peki arka arkaya olmasinin
Rabbim bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah kucaginiza almayi nasip eder bende beklemeyi korunmayı düşünmüyorum zaten çok zor hamile kalmıştım inşallah bu sefer çok beklememİlkinde rahim yetmezliği düşünüldü sonra genetik testte pıhtılaşma da cıktı ama kesin değil yaptrmadıgım testler var daha eşimle kromozon baktırcaz bide bagısıklık testleri
Doktorun git canım ilk adetinle hormonlarına baksın rahime baksın öyle başla denemeye inş tez vakit nasip olur bizlereRabbim bu sefer sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah kucaginiza almayi nasip eder bende beklemeyi korunmayı düşünmüyorum zaten çok zor hamile kalmıştım inşallah bu sefer çok beklemem
Hormon tahlillerimi yaptirmistim şükür ki bi sorun yok kızım çok üzüldü en çok onun için istiyorum çok hazırlamıştık kendimiziDoktorun git canım ilk adetinle hormonlarına baksın rahime baksın öyle başla denemeye inş tez vakit nasip olur bizlere
Hayırlısı canım rabbim evladına uzun ömürler versinHormon tahlillerimi yaptirmistim şükür ki bi sorun yok kızım çok üzüldü en çok onun için istiyorum çok hazırlamıştık kendimizi
Benim zaten kanamam vardı canım evde düştü 7 haftalıktı kalp atışı vardı yani kalp durması olmadı yani bi sorun olmaz inş haftaya bi daha yaptırayım doktorum şwhir dışında o yuzden soruyorumbenim 3 hafta sonra 66 ya dusmustu.ama sanirim bu birazda gebeligin ne kadar ilerledigi ile alakali.benim gebelik 6.haftada durmus ama kanamam falan hic olmayinca 8. haftada kurtaj oldum
Benim zaten kanamam vardı canım evde düştü 7 haftalıktı kalp atışı vardı yani kalp durması olmadı yani bi sorun olmaz inş haftaya bi daha yaptırayım doktorum şwhir dışında o yuzden soruyorum
Canım Râbbîm sabır versin buyuk olunca daha zorçok geçmiş olsun ayrıca da sabırlar diliyorum 2 acı kayıp... bende ilk gebeliğim 2 aylıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum 3 sene önce 2.5 ay önce de 7 aylık bebeğimi kaybettim.Gebelik zehirlenmesinden dolayı yüksek tansiyon protein kaçağı bebeğin plasentadan beslenememesi...Normal doğum yaptım ve 2 ay kanamam devam etti.Tam bitti dedim dünden beride kahverengi akıntım geliyor. Ne olduğunu bir türlü anlamadım.2 defa doktora gittim ikisi de birşey yok dediler. Normal adet olmadım henüz acaba onun belirtisi olabilir mi kahverengi akıntı
Test yaptırdınız mı? Bir tedavi ilaç takviyesi gördünüz müBende kürtaj oldum gelişimi durdu bebeğin..doktorum iki ay bekle dene dedi..öyle yaptım iki adet gördüm hemen hamile kaldım..şimdilk bi sıkıntı yok bakalım..
Ben de 7 haftalıkken kürtaj oldum 2 gün önce. İlk bebeğimdi benim de. Psikolojisi çok kötü. Tedavi olarak ne yapıyorsunuz doktorunuz neler dedi3 gün önce ben de kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim kalbi durdu bir hafta boyunca ara ara kanamalar oldu ilk bebeğimdi çok üzülüyorum, Allahım ınşallah en kısa sürede bir daha nasip eder sağlıklı şekilde çok güzel bir duyguydu, isteyen herkese nasip etsin
Canım bende 13 kasımda düşük yaptım 7 gün sürdü kanamam daha sonra aralık-18 de regle oldum hiçbir ilaç kullanmadım ki pcos hastasıydım ilk gebeliğim ilaç tedavisi ile olmuştu düşükten sonra hiçbirşey kullanmadım regle den sonra yumurta takibi yaptım şükür Allah ıma şuan 7 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlere naçizane bir önerim kabul eden olursa dost tavsiyesi olsun stresten uzak durun 1 defa olduysa yine olucaktır Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesinarkadaşlar konulara baktım ama hep dağınık aynı durumda olan arkadaşları bir araya toplamak istedim... ben 1 kasımda düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum sizlerin süreci nasıl ilerliyor?
Merhaba ben de benzer durumdayim, nisanda yumurta takibi yapmak istiyorum, takibi testle mi yaptiniz yoksa doktorunuz mu yapti? Testse hangi marka kullandinizCanım bende 13 kasımda düşük yaptım 7 gün sürdü kanamam daha sonra aralık-18 de regle oldum hiçbir ilaç kullanmadım ki pcos hastasıydım ilk gebeliğim ilaç tedavisi ile olmuştu düşükten sonra hiçbirşey kullanmadım regle den sonra yumurta takibi yaptım şükür Allah ıma şuan 7 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlere naçizane bir önerim kabul eden olursa dost tavsiyesi olsun stresten uzak durun 1 defa olduysa yine olucaktır Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
Allah sabır versin canım ilk günler çok zor geçiyor seni iyi anlıyorum kendini hep sıcak tut bol bol dinlen, doktorum bir kaç ilaç vermişti sonra da vitamin verdi çünkü çok kanamam olmuştu birde çocuk için beklemene gerek yok dedi ilk adetini ol sonra korunma bende 3 gün önce adet oldum bitince tekrar kontrole gidecemBen de 7 haftalıkken kürtaj oldum 2 gün önce. İlk bebeğimdi benim de. Psikolojisi çok kötü. Tedavi olarak ne yapıyorsunuz doktorunuz neler dedi
Bana 2 ay korun dedi. Hatta doğum kontrol hapı bericem rahmi toparlar dedi. Peki genetik test kan pohtılaşma testi falan yaptırdın moAllah sabır versin canım ilk günler çok zor geçiyor seni iyi anlıyorum kendini hep sıcak tut bol bol dinlen, doktorum bir kaç ilaç vermişti sonra da vitamin verdi çünkü çok kanamam olmuştu birde çocuk için beklemene gerek yok dedi ilk adetini ol sonra korunma bende 3 gün önce adet oldum bitince tekrar kontrole gidecem
Yok yapmadım yani doktor demedi bir ay sonra gel dedi o zaman istermi bilmiyorum, bide benim yaşım 27 doktor vakit kaybetmeyelim ondan korunma dedi ilk gebeliğim 9.ayda oldu zor tuttu yaniBana 2 ay korun dedi. Hatta doğum kontrol hapı bericem rahmi toparlar dedi. Peki genetik test kan pohtılaşma testi falan yaptırdın mo
Sen yine gençsin ben 30 yaşımdayım. Benim de tedaviyle 6. Ayda tuttu. 2. Yi denemeden çnce tüm testleri yaptırmak istiyorum. Ve rahmi dinlendirmek gerekiyormuşYok yapmadım yani doktor demedi bir ay sonra gel dedi o zaman istermi bilmiyorum, bide benim yaşım 27 doktor vakit kaybetmeyelim ondan korunma dedi ilk gebeliğim 9.ayda oldu zor tuttu yani
Tabi doktorunuz sizi nasıl yönlendiriyorsa öyle yapın, düşükten sonra hemen hamile kalan çok inşallah bizimkide öyle olur, siz neden kürtaj oldunuz sebebi neydiSen yine gençsin ben 30 yaşımdayım. Benim de tedaviyle 6. Ayda tuttu. 2. Yi denemeden çnce tüm testleri yaptırmak istiyorum. Ve rahmi dinlendirmek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?