- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Beatrice00
-
memlekete gıttıgımde gerceklestı dusuk 6 hafta sonunda. 22 kasım. normalde dusuk sonrası kurtaj yapan doktorum adet gıbı olan kanamam bıttıkten 10 gun sonra hayatıma devam edebılcegımı soylemıstı. yanı cınsel ılıskıye ve cocuk ıcın denemelere.arkadaşlar konulara baktım ama hep dağınık aynı durumda olan arkadaşları bir araya toplamak istedim... ben 1 kasımda düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum sizlerin süreci nasıl ilerliyor?
genetik diyorlar ama hematolojiye mi yönlendirdi sizin drBende agstos ayında kürtaj oldum kalbi atmadı hic ıkı ay korunduk tekrar ıstiyoruz ama olmadı daha ınsallah olurpıhtılasma yaptırdk hemotoloji bölümünden bısey cıkmadı cok sukur beklıyorz bakalım
Pıhtılasma testini hematoloji yapıyor genetik gerek yok dedı kanda da bir sıkıntı cıkmadı doktor muhtemelen bebekten kaynaklı dedıgenetik diyorlar ama hematolojiye mi yönlendirdi sizin dr
hmm anladım canım ilk düşükte de bakıyolarmı hematolojidePıhtılasma testini hematoloji yapıyor genetik gerek yok dedı kanda da bir sıkıntı cıkmadı doktor muhtemelen bebekten kaynaklı dedı
Benım ailemde bır kan rahatsızlığı vardı ben bıraz onu bahane ederek bır de tanıdık bularak yaptırırdım normalde her yerde aynı mı bılmıyorm ama hemotolojiden sıra almak ıcın önce dahiliye sonra onların yönlendirmsi ile hemotoloji bakıyormuş bızım tanıdık Olınca doktordan rica etti randevu verdi devlette bana 12. Haftadan sonraki dusuk lerde isterim ben bunları ama buraya kadar gelmıs sınz isteyelim dedı sagolsun hepsine baktı 8tüp kan aldılar sonucları 20 gunde cıkrıhmm anladım canım ilk düşükte de bakıyolarmı hematolojide
servikal yetmezlik olabilir mi acaba sizinkiBen 20 haftalık doğum yaptım suyum geldi ve hiçbir neden bulunmadı patolojimde temiz geldi ben bebeğimi aşılama ile kalmıştım benim gibi olupta kendiliğğnden hamile kalan varmı
arkadaşlar konulara baktım ama hep dağınık aynı durumda olan arkadaşları bir araya toplamak istedim... ben 1 kasımda düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum sizlerin süreci nasıl ilerliyor?
gebelikte de tsh yüksek çıkmış mıydıBen de 7 kasımda 6+4 teyken düşük yaptım. 13 gün sürdü kanamam. 6 Aralıkta hayız oldum. Dün doktora (kadın doğum) gittim kan verdim ve tsh yüksek çıktı.zaten gebelikle beraber bazı olumsuz değişimler olmuştu, gebelik bitince de geçmedi. Yarın da dahiliyeye gidicem, endokrin sevketmesi için bakalım neler olacak.
bende tekrar düşünüyorum ovu testleri çok mantıklı bende devam edeceğim onlara27 Eylül de ikiz bebegimi 1 buçuk aylikken kaybettim doktorum bi sıkıntı yok hamile kalabilirsin dedi sabirla beklemeye calisiyorum
Bakmadılar, baktıramadım. Israrla doktora bakmasını söylediğim halde, 'bizim için şuan önemli olan beta hcg, diğer değerler şimdilik dursun' diyerek bakmadılar. Ve buna şu an çok üzülüyorum.gebelikte de tsh yüksek çıkmış mıydı
Cok ilginc normalde gebelik ogrenilince hemen rutin gebelik kontrolleri yapiliyor ... tsh yuksek oldugu icin de bu durumu yasamis olabilirsiniz tabi Allahin takdiri bu daBakmadılar, baktıramadım. Israrla doktora bakmasını söylediğim halde, 'bizim için şuan önemli olan beta hcg, diğer değerler şimdilik dursun' diyerek bakmadılar. Ve buna şu an çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?