- Konu Sahibi Beatrice00
-
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de aralıkta kürtaj oldum ve bu ay deneyecez inşallah benimki de hemen tutar hayırlısıylaCanım bende 13 kasımda düşük yaptım 7 gün sürdü kanamam daha sonra aralık-18 de regle oldum hiçbir ilaç kullanmadım ki pcos hastasıydım ilk gebeliğim ilaç tedavisi ile olmuştu düşükten sonra hiçbirşey kullanmadım regle den sonra yumurta takibi yaptım şükür Allah ıma şuan 7 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlere naçizane bir önerim kabul eden olursa dost tavsiyesi olsun stresten uzak durun 1 defa olduysa yine olucaktır Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
Testle yaptım canım laboquick markası. Bence takip et ama ederken de kendini kasma çatladı çatlamadı diyeMerhaba ben de benzer durumdayim, nisanda yumurta takibi yapmak istiyorum, takibi testle mi yaptiniz yoksa doktorunuz mu yapti? Testse hangi marka kullandiniz
Inşallah Rabbim sende dahil isteyenin kucağını boş koymasın kimsenin de gözüne baktırmasın zor çünküMaşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de aralıkta kürtaj oldum ve bu ay deneyecez inşallah benimki de hemen tutar hayırlısıyla
Düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız? Kan testi yaptırdınız mıbi sikayetiniz varmiydi yada bebegin gelisiminde bo sorun varmiydi? aniden mi oldu.bende 5.haftada agriyla kaybetmistim simdi tekrar hamileyim 7 haftalik tekrar olucak die endiseliyim
4 ay sonra ilk deneme hamile kaldim ama onuda kaybettim ne yazikkiDüşükten ne kadar sonra hamile kaldınız? Kan testi yaptırdınız mı
Ahh çok üzüldüm. Gerekli testleri yaptırmıl mıydın?4 ay sonra ilk deneme hamile kaldim ama onuda kaybettim ne yazikki
1. de yapilmiyo dediler.simdi araştırılıcakAhh çok üzüldüm. Gerekli testleri yaptırmıl mıydın?
Onu devlet hastaneleri söyler ama sen kulak asma. Her düşüğün bir sebebi vardır. Araştırma hastanesine git 3 düşük yaptım de. Kan ve genetik testi yapacaklat. 2-3 ayda sonucu çıkıyo. Tedavini olmadan gebe kalma daha.1. de yapilmiyo dediler.simdi araştırılıcak
evet oyle yapicam 2 dusuk sonrasi nedenini ogrenmeden asla dusunmuyorumOnu devlet hastaneleri söyler ama sen kulak asma. Her düşüğün bir sebebi vardır. Araştırma hastanesine git 3 düşük yaptım de. Kan ve genetik testi yapacaklat. 2-3 ayda sonucu çıkıyo. Tedavini olmadan gebe kalma daha.
Benim ablam da öyle oldu.ilk düştü kimse onu uyarmadı tekrar hamile kaldı yine düştü. Şimdi araştırıyo. Benim de onunla aynı anda düşünce ilk gebeliğimde hemen araştırma yoluna girdim. Allahın izniyle inşallah tedavilerimizi olur sağlıklı hamileleikler yaşıcazevet oyle yapicam 2 dusuk sonrasi nedenini ogrenmeden asla dusunmuyorum
Neden canım belli oldumu4 ay sonra ilk deneme hamile kaldim ama onuda kaybettim ne yazikki
daha basvurmadim arastirma hastanesine onuuzdeki ay gidicez ins.Neden canım belli oldumu
vakumlu kürtaj değil mi?Artık yapışıklık çok çok nadiren görülüyormuş..Kaç haftalıktıKızlar kurtajdan sonra işk adetimi yogun sekilde yasadım şimdi bu ay kahve leke geldi gerisi yok acaba yapışıklık olabilir mi o yuzdenmi olamadım adet
Bilmiyorum nasıl oldugunu canımvakumlu kürtaj değil mi?Artık yapışıklık çok çok nadiren görülüyormuş..Kaç haftalıktı
Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 3nisanda bende 16 haftalık dusuk yaptım bu arka arkaya 2.dusuk oldu aynı haftada hala adet olmadım siz kac günde adet oldunuz? Tekrar kacincibayda hamile kaldınız benim kızında çok istiyor yaşım da 39 hemen tekrar olsun istiyorum.Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım o kadar çok istiyorum ki tekrar hamileligi aklimdan çıkaramıyorum o ani
Şuan hamileyim canımInşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 3nisanda bende 16 haftalık dusuk yaptım bu arka arkaya 2.dusuk oldu aynı haftada hala adet olmadım siz kac günde adet oldunuz? Tekrar kacincibayda hamile kaldınız benim kızında çok istiyor yaşım da 39 hemen tekrar olsun istiyorum.
45 gün sonra 1 kere adet gördüm Sonra hamile olduğumu öğrendimInşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 3nisanda bende 16 haftalık dusuk yaptım bu arka arkaya 2.dusuk oldu aynı haftada hala adet olmadım siz kac günde adet oldunuz? Tekrar kacincibayda hamile kaldınız benim kızında çok istiyor yaşım da 39 hemen tekrar olsun istiyorum.
İnşallah canım benimHadi inşallah darısı başına dicem ama önceki düştüğünden sonra 3.5 yıl olmamıştı tam aşılama düşünürken sürpriz gelmişti inşallah bende hemen tekrar hamile kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?