Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 gün oluyor bugün kürtaj olalı canım. Kesilmişti 10 gün sonra falan. Iki gündür tekrar başladı biraz yoğun olarak.
Bence normal cnm doktorun sana demedi mi bişey kontorle gittiğinde? Bneim doktorum 40 günü bile bulabilir dedi

3 ay önce smear de yapılmıştı temizdi canım. Valla artık ne doktor ne hastane görmek istemiyorum 😂 her gittiğimde bişey çıkıyor
Kadın olmak böyle bişey iste.. Bitmez sorunlar.. Kendı doktoruna gıt yarın hemen, 4 gun yasak var bak

18 gün oluyor bugün kürtaj olalı canım. Kesilmişti 10 gün sonra falan. Iki gündür tekrar başladı biraz yoğun olarak.
Adet oluyor olmayasın cnm, benım de 18.gün geldı degısık tı syah leke leke geldı once bıraz kırmızı oldu sonra aynı leke devam etti 5 gun sonra oldu, İlk adet farklı olabılıyormus

Aynen canm kan da görene kadar guvenmem, zaten hala aklımı kurcalıyor adet gunu sılık olması, bekleyip gorecez, zaman gercekten de herseyın ılacı, daha dun pıhtılasma sonucunu alınca hıckıra hıckıra agladım, bak bugun cızgıyı gorunce sevınc ten delıye dondum, rabbim en dogrusunu, en hayırlısını bilir bizim için, dua edıcez, cok dua ettim, cok üzüldüm, yenıden nasip et diye.. İnsallah kan testı de guzel cıkar, mutluluğum yarım kalmaz ❤️🙏🏻
Dün ben de deli gibi ağladım duygu patlamasi yaşadım. Ama inanılmaz heyecanliyim şuan kadar mutlu olacağım ki eğer rabbim yazmışsa senin için 💃🏼🤍
Bugün anneme bahsettim hikâyelerinizden. Her birinize dua ettik 🙏 gebe topiği olsun burası 🌸
Cennette meleklerimiz de böyle yoldaş olsun.

Adet oluyor olmayasın cnm, benım de 18.gün geldı degısık tı syah leke leke geldı once bıraz kırmızı oldu sonra aynı leke devam etti 5 gun sonra oldu, İlk adet farklı olabılıyormus
Ilk adetin mi 18. Günde oldu canım? Biliyorumki adet mi değil mi kuzum. Bel ve kaşık ağrısı var yoğun. Doktor ilk adet 4-6 hafta arası olur demişti. Iki hafta sonra gitcem kendi doktoruma.

Dün ben de deli gibi ağladım duygu patlamasi yaşadım. Ama inanılmaz heyecanliyim şuan kadar mutlu olacağım ki eğer rabbim yazmışsa senin için 💃🏼🤍
Bugün anneme bahsettim hikâyelerinizden. Her birinize dua ettik 🙏 gebe topiği olsun burası 🌸
Cennette meleklerimiz de böyle yoldaş olsun.
Yaa canımsın❤️🥰ınslalahhh hepımız cok mutlu olcagız, yenıden ıcımız pırpır edıcek❤️🥰

Iki hafta sonra kendi doktoruma gitcem canım. Bakalım o ne diyecek. Oda bıktı benden sürekli farklı bi soruyla gidiyorum karşısına 🙊
İçini ferah tut.Benimde yoğun kanamalı geçti 2.de ama 3 ay filan uğraştım sonra düzene girdi ve kontrole gittiğimde biraz enfeksiyon çıkmıştı herşey iyi güzel demişti.Oysa Ben kafamda ne senaryolar çiziyordum🤣🤣 Kesin çok kötü bi şey var kist var miyom vs..

Ilk adetin mi 18. Günde oldu canım? Biliyorumki adet mi değil mi kuzum. Bel ve kaşık ağrısı var yoğun. Doktor ilk adet 4-6 hafta arası olur demişti. Iki hafta sonra gitcem kendi doktoruma.
Evet evet 18.günde geldı,o adetten 13 gun sonra da yumurtlma oldu, ama benımkı ılacla dusuk tu, o yuzden erken gelmıs olabılır

İçini ferah tut.Benimde yoğun kanamalı geçti 2.de ama 3 ay filan uğraştım sonra düzene girdi ve kontrole gittiğimde biraz enfeksiyon çıkmıştı herşey iyi güzel demişti.Oysa Ben kafamda ne senaryolar çiziyordum🤣🤣 Kesin çok kötü bi şey var kist var miyom vs..
Enfeksiyon olunca nasıl belirti verdi canım. Bende öyleyim valla. Diyorumya tıp fakültesi bitirsem ancak bu kadar bilgi sahibi olurdum. O mu bu mu şumu diye 😂😂 bide her hastanwye gittigimde farkli bisey oluyor. Hoopp banada arastiracak yeni sey cikiyor.

Valla aman şuan milletten ziyade iki kafa takıntım var biri genetik perşembe test yapacak mı diğeri benim ihmalkarlığım düşük sonrası dank etti başıma😒geçen yaz tatilde bir tura katıldık o turdan geldik bir süre sonra HPV olduğumu öğrendim yüksek ihtimal bir çok ortak lavabo kullanmak zorunda kaldım ve bela yine beni buldu,eşimde yok bende vardı tipine baktırdım risk grubunda olmayan bir tip. Ama ben o zamandan bu zamana hiç smear testi yaptırmadım saf gibi şimdi aldı beni bir korku. Valla bir düşük sonrası beyin her şeyi düşünmeye başlıyor😒
Ben de ilk smear'i Kürtajdan 1.5 Ay sonra yaptırdım. Ihmal etme mutlaka yaptır sıkıntı yoktur allahın izniyle 🙏 zamanla geliyor boyle şeyler akla. Bundan sonra düzenli kontrol oluruz artık.

Ben de ilk smear'i Kürtajdan 1.5 Ay sonra yaptırdım. Ihmal etme mutlaka yaptır sıkıntı yoktur allahın izniyle 🙏 zamanla geliyor boyle şeyler akla. Bundan sonra düzenli kontrol oluruz artık.
Cidden bundan sonra kesinlikle sağlığımıza daha çok dikkat edeceğiz gibi😇

X