- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
Değil-dir canım. Böyle haberleri görünce ne kadar çok seviniyorum ya :) şu günde şu mutluluğu hissettirdiniz ya Ne deyim canım. Inşallah herşey çok güzel olacak. Valla çok mutlu oldum yaHatalı deildir insallah yayarın sabah da kaset test yapıcam onda da cıkarsa yarın gideyim diyorum kan testine
Değere bağlı cnm biliyosun değerin de onemi yok önemli olan 2 gunde 1 artisErken gebelık ama adet gunu bugun, daha koyu olması gerekmez mi
Kuzum benim yaaDeğil-dir canım. Böyle haberleri görünce ne kadar çok seviniyorum ya :) şu günde şu mutluluğu hissettirdiniz ya Ne deyim canım. Inşallah herşey çok güzel olacak. Valla çok mutlu oldum ya
Benimki tam adet gününde silik çıkmıştı canım. Geç döllenme demişlerdi. 3 gün sonra yaptigimda tam koyuydu.Kız durun daha sevınmeyelim hemeniyice koyulassın da, test hatalı mıdır dıye tereddtluyum, adet gunu sılık mı cıkıyor erken gebelık testleri acaba
Yarın sabah da kaset test yapıcam, cıkarsa bıseyler kan testine 4 gun yasaktan once yaptırırım kan testiniDeğere bağlı cnm biliyosun değerin de onemi yok önemli olan 2 gunde 1 artis
Erken gebelık ama deil mi senın yaptıgında??Benimki tam adet gününde silik çıkmıştı canım. Geç döllenme demişlerdi. 3 gün sonra yaptigimda tam koyuydu.
Bidaha yapsan daha iyi anlaşılır sankiKızlar daha 4 gün var bı bakarmisiniz ben bı görüyorum gibi bide böyle sanki test bozukmu ki gibi geldi dağılmış gibi
Ay inşallah canım ya.Kuzum benim yaaİnsallahh Bosuna sevınmıyoruzdur
Normal testti canım.Erken gebelık ama deil mi senın yaptıgında??
Senin adete kaç gün var şimdiErken gebelık ama deil mi senın yaptıgında??
İşte o yuzden tereddtluyumAy inşallah canım ya.
Normal testti canım.
Bugun cnmSenin adete kaç gün var şimdi
Ay şimdi git nolur çatlariz yarına kadarYarın sabah da kaset test yapıcam, cıkarsa bıseyler kan testine 4 gun yasaktan once yaptırırım kan testini
Varsa tekrar bi daha yap canım. Ama gebelik olmayanlar o silik çizgiyi dahi göremiyor hiçBugun cnm
Şimdi gidemem kuzum 15 dk sonra dersim baslıcak, bi de araba yok, uzakAy şimdi git nolur çatlariz yarına kadar
Sabah kaset test ile yapıcam, ilk idrar beklıyorumVarsa tekrar bi daha yap canım. Ama gebelik olmayanlar o silik çizgiyi dahi göremiyor hiç
Testmi yaptinnnnKuzum benim yaaİnsallahh Bosuna sevınmıyoruzdur
Anladım cnm hayırlısı olsun ins hakkında bu kez saglikla kucağına alırsın ins yavrunuŞimdi gidemem kuzum 15 dk sonra dersim baslıcak, bi de araba yok, uzak
HıhııTestmi yaptinnnn
Hadi inşallah kuzum ya. Güzel düşünelim güzel olsun.Sabah kaset test ile yapıcam, ilk idrar beklıyorum
İnsallahh cnm ınsallahhAnladım cnm hayırlısı olsun ins hakkında bu kez saglikla kucağına alırsın ins yavrunu