Dogru ya saglık ocagı oyleKuzum kanı sadece sabah aliyorlar yaaa
Var var minnacık daha annesıGaliba var sanırım hemen çıktı çizgi ama silik
ilk sayfaya baksanaGaliba var sanırım hemen çıktı çizgi ama silik
Sagolll canimm sana kalpten dua ediyorum Allah bir an önce sanada nasip etsin inşallahVar var minnacık daha annesı2.hamilemiz var artık, tebrikler canımmm
insalllahh kuzumSagolll canimm sana kalpten dua ediyorum Allah bir an önce sanada nasip etsin inşallahsıra sende beraber hamile olacaz dedik olacak ben inanıyorum
Canım ya valla çok tatlısınilk sayfaya baksana
sen de öylesinn canm benmCanım ya valla çok tatlısınteşekkür ederim
Benimkide ince canımHadi ya ben de sanıyorum ki işimiz bir günde biter eşimle gidersek diye düşünmüştümo kadar fazla mı alıyorlar desenize yine şenlik var benim damarım inceymiş,bulması zormuş her kan vermeye gidişte iki koluma da iğne gir çık dene derken iki haftada geçmez morluklar ile dolaşıyordum,7 tüp kan sonu bana yine şeker yetiştirirler artık koltukta yağ gibi eriyip kalıyorum
Hadi hayirlisi canım ya.Trombofili sonucum cıkmıs kızlar doktora sordum cevap bekliyorum, hıcbısey anlamadımwalla
Silik bi çizgi var gibi.Kızlar daha 4 gün var bı bakarmisiniz ben bı görüyorum gibi bide böyle sanki test bozukmu ki gibi geldi dağılmış gibi
Ay evet var maşallah gayet gözüküyorGaliba var sanırım hemen çıktı çizgi ama silik
Hayırlısı inşallah canım.Ben sonuçlarımı bilmiyorum ama çok heyecanla beklemiştim.Seninkini de çok merak ettim şimdiTrombofili sonucum cıkmıs kızlar doktora sordum cevap bekliyorum, hıcbısey anlamadımwalla
Keşke anlasaminsalllahh kuzum
genetik sonucum cıktı .yokmu yorumlayacak kımse
At bi bakalım kuzum belki anlayan çıkar..insalllahh kuzum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGaliba var sanırım hemen çıktı çizgi ama silik
Canim bence var yaGaliba var sanırım hemen çıktı çizgi ama silik
Ay gönder bakalım az çok söyleriz bişeyler bakalıminsalllahh kuzum
Ya neden? benden bir tüp kan sadece aldılar.o
Yok canım fark etmiyor.. Ama tok gitmek daha mantıklı gibi. Benden ilk gün 7 tüp, ertesi gün de 2 tüp daha aldılar canım. Insanin özü feri kalmiyo. 2 hafta sonrada eşimle gitcez tekrar alçaklar.
Ben yaptırmayınca sonucu da anlamam ama bakalım ne diyecek doktorun heyecanlandımTrombofili sonucum cıkmıs kızlar doktora sordum cevap bekliyorum, hıcbısey anlamadımwalla