- 12 Nisan 2019
- 24.069
- 38.199
Ben o kaynananın sadece cenazesine giderim işte.. Allah ıslah etsin onu.. Bilerek mi düşürdün sankiCanım benimki direkt beni suçladı sende bi sorun varmı da düştü diye. Sen mi bisey yaptinda kalbi durdu diye kaynanam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kaynananın sadece cenazesine giderim işte.. Allah ıslah etsin onu.. Bilerek mi düşürdün sankiCanım benimki direkt beni suçladı sende bi sorun varmı da düştü diye. Sen mi bisey yaptinda kalbi durdu diye kaynanam.
Öyle valla canım dün aradığında bile aynı şeyi soruyu ne diyo doktorlar sende sorun varmıymış diye. insana kendini o kadar yetersiz hissetiriyolar ki. Sanki benim kadar üzüldüler. Olsa benim kadar sevecek koruyacaklar.Ya kıyamam sana herşey çok ağır gelirken neler işitmişsin. Allah akıl ve vicdan versin ona..
Allaha havale ettim ben hepsini. Sende oyle yap cnm bosver..Ay bunlar niye böyle yine yükseldim. Gorumcene söyleyecek sözüm yok gerçekten..
Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz.
Ne aradı ne sordu.. utanmadan beni niye aramıyorsun diye tribe girdi bi de kayınvalidem. Tabii ben susamam.. baska biri olsa ömürlük küslük olurdu da ben yine mevcut olan sınırımı biraz daha sınırlı hale getirdim.
Gorumcem de gecmis olsun, seni anlamam çok zor bizde bunu yaşayan kimse olmadi demişti... lafa bak! Her gün konuştuğu kuzenlerinin 2 kaybı oldu, diğer gebeliklerde 9 ay kan sulandırıcı kullanmak zorunda kaldı garibim. Ben bile biliyosam bunu o bilmiyo mudur sizce.
merhametsizler. Allah ıslah etsin hiç kimse umrumda değil artık.
Töbe yarabbim ya nasil söz o oyle.. Bende salak gibi kistim var benim ondan olmuyor demiştim kaynanamlara kesin demiştir kist yüzünden kaybetti diye millete.. Esin ne dedi peki cnm bu cevabaCanım benimki direkt beni suçladı sende bi sorun varmı da düştü diye. Sen mi bisey yaptinda kalbi durdu diye kaynanam.
Allah ıslah etsin diyorum ne deyim canım. Eşime dedim aramasın annen bi daha acmiycam diye. Her gün hastane kapılarında olan ben psikolojik yıpranan ben. Bide onun düşüncesiz davranışlarını çekemem.Ben o kaynananın sadece cenazesine giderim işte.. Allah ıslah etsin onu.. Bilerek mi düşürdün sanki
Ne desin eşim. O benim tarafımda. Cahil o diyor takma diyor. Allah tan o hep yanimda her konuda.Töbe yarabbim ya nasil söz o oyle.. Bende salak gibi kistim var benim ondan olmuyor demiştim kaynanamlara kesin demiştir kist yüzünden kaybetti diye millete.. Esin ne dedi peki cnm bu cevaba
Acma, tavrını koy. Ayy ben sinir oldum burda, senı düşünemiyorumAllah ıslah etsin diyorum ne deyim canım. Eşime dedim aramasın annen bi daha acmiycam diye. Her gün hastane kapılarında olan ben psikolojik yıpranan ben. Bide onun düşüncesiz davranışlarını çekemem.
Sohrab in dediği gibi bencede tavrını koy uzak dur cnm elbet cahillik ama o laf denmez günah ya Allahindan bulsunNe desin eşim. O benim tarafımda. Cahil o diyor takma diyor. Allah tan o hep yanimda her konuda.
Halbuki kendi kızının 3 çocuğu var. Sonuncusu engelli doğdu canım. Yani kendi elimizle uzanıp aldığımız bişey değil. Bizim elimizde olan bişey yok. Ama nedense insanlar çok kötü.Acma, tavrını koy. Ayy ben sinir oldum burda, senı düşünemiyorum
Bende öyle yapcam canım. Bazı laflar vardır ağızdan çıkarken 40 Kere tartılıp söylenmesi lazım. Insana kendi kadınlığını sorgulamıyorlar. Ama diyorumya Allah ıslah etsin.Sohrab in dediği gibi bencede tavrını koy uzak dur cnm elbet cahillik ama o laf denmez günah ya Allahindan bulsun
Ne demek istiyor kendince bunu yaşayan kimse olmadı derken ..Ne biçim tepkiler yaa sanki biz istedik çok garip gerçekten insanlar ..Ay bunlar niye böyle yine yükseldim. Gorumcene söyleyecek sözüm yok gerçekten..
Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz.
Ne aradı ne sordu.. utanmadan beni niye aramıyorsun diye tribe girdi bi de kayınvalidem. Tabii ben susamam.. baska biri olsa ömürlük küslük olurdu da ben yine mevcut olan sınırımı biraz daha sınırlı hale getirdim.
Gorumcem de gecmis olsun, seni anlamam çok zor bizde bunu yaşayan kimse olmadi demişti... lafa bak! Her gün konuştuğu kuzenlerinin 2 kaybı oldu, diğer gebeliklerde 9 ay kan sulandırıcı kullanmak zorunda kaldı garibim. Ben bile biliyosam bunu o bilmiyo mudur sizce.
merhametsizler. Allah ıslah etsin hiç kimse umrumda değil artık.
Aynen öyle cok acı cok.. Zaten neler yaşıyoruz bide boyle insanlarla uğraşıyoruz neyse buda bi imtihan..Bende öyle yapcam canım. Bazı laflar vardır ağızdan çıkarken 40 Kere tartılıp söylenmesi lazım. Insana kendi kadınlığını sorgulamıyorlar. Ama diyorumya Allah ıslah etsin.
Seninki de bi ayrıymış canım zaten acın var bide dediğine bakÖyle valla canım dün aradığında bile aynı şeyi soruyu ne diyo doktorlar sende sorun varmıymış diye. insana kendini o kadar yetersiz hissetiriyolar ki. Sanki benim kadar üzüldüler. Olsa benim kadar sevecek koruyacaklar.
Sohrab in dediği gibi bencede tavrını koy uzak dur cnm elbet cahillik ama o laf denmez günah ya Allahindan bulsun
Allaha havale edeceksin onu. Bosver hıc canını sıkma.. Ne gelirse rabbimden. Ama kesınlıkle konusma birsüre, hatasını anlarsa öyle.Halbuki kendi kızının 3 çocuğu var. Sonuncusu engelli doğdu canım. Yani kendi elimizle uzanıp aldığımız bişey değil. Bizim elimizde olan bişey yok. Ama nedense insanlar çok kötü.
İnsallh anlar canım hiç sanmiyorumda..Allaha havale edeceksin onu. Bosver hıc canını sıkma.. Ne gelirse rabbimden. Ama kesınlıkle konusma birsüre, hatasını anlarsa öyle.
He valla öyle dedi kuzum. Naparsan yap. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Allah a havale ediyorum sadece.Seninki de bi ayrıymış canım zaten acın var bide dediğine bak
Arsız olur boylelerı, sende haklısın.İnsallh anlar canım hiç sanmiyorumda..
Aynen öyle yap canım benimde ilk kaybettiğim de herkesin her dediği öyle dokunurdu ki kimse anlamıyor bizi doktorlar bile yüzüne bakmıyor bide en yakınların böyle yapınca insan çok üzülüyor..He valla öyle dedi kuzum. Naparsan yap. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Allah a havale ediyorum sadece.
Daha ilk basından beni kısır ilan etmişti zaten. Bide böyle olunca fırsat doğdu ona canım. Kendimiz çocuk düşünmüyoruz dememe rağmen bende bi sorun olduğunu düşünüyordu. Trafik kazası geçirdik babamı kaybettim demistimya canım, ta oraları karıştırıp o anda çok mu üzüldün de acaba rahmine bişey oldu ondan olmuyo bile diyodu. Ne deyim Allah iyilerle karşılaştırdık derlerya öyle gerçekten. Kimsesiz görünce biniyorlar üstüne.Arsız olur boylelerı, sende haklısın.
Bu da bizim imtihanimiz canım. Ona gorede mukafatlandirilicaz. Burası dünya orda rahat yok diyor Rabbim. En azından burası var birbirimiz varız.Aynen öyle yap canım benimde ilk kaybettiğim de herkesin her dediği öyle dokunurdu ki kimse anlamıyor bizi doktorlar bile yüzüne bakmıyor bide en yakınların böyle yapınca insan çok üzülüyor..