Canım kardeşim,msjlarınızı gördüm ve çok derinden üzüldümBanada öyle dedi doktorum kaybolucak küçülecek dedi içinde ki embriyo küçüldü ama kese küçülmedi yavaş yavaş kan gelmeye başladı bi ara durdu sonra yine geldi çok fazla akıntım vardı rahim onu yok edemedi diğer bebeğimin emse kalınlığı burun kemiği normaldi düşükten sonra genetiği gitti araştırılıcak hala neden neden diye sormaktan alamıyorum kendimi bu durumu yaşayan bir sürü kişi var kaybolan ikiz sendromu diye ama benım öyle olmadı malesef
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin bir saha sağlıkla nasip olsun en hayırlı zamanda inşallahÇok sağol canımTüp bebekle olunca galiba insan daha çok üzülüyor o kadar uğraş sonrası tam oldu derken yaşanılan hayal kırıklığı malesef daha ağır inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ama benım yüreğim yandı bidaha 2 embriyo transferi yaptırmıycam . İnşallah bi mucize olurda kendiliğinden olur diye de dua ediyorum
Bu Rabbim in mucizesi.Çok sevindim senin adına ne güzel yenmişsin ve çok ümitvar birisin☺Kızlar ümitsizliğe kapılmak yok. Nefes aldığımız sürece ümit var demektir. Ben ne zaman hayatımda tamam bittim artık buraya kadar desem Rabbim hep başka çıkış yolları gösterdi. 4 sene önce stafilokok diye bi bakteriye yakalandım belki duyan vardır et yiyen bakteri de deniyor bazı türlerine. Çenemin sol kısmi şişti balon gibi oldu çürümüş ete döndü. Ve ilaçlara dahi direncliydi. Kurtulmanın zor oldugunu kurtulsam bile yuzume doku nakli yapilmasi gerektigi soylendi. Ama ben yendim. Ustelik doku nakline gerek kalmadan gecti izlerim. Yani diyecegim o ki Allah varken umutsuzluga kapilmak yok. Neyin ne olacagini bilemeiyiz. Güçlü olucaz. Umutlu olucaz. Gerisi takdiri ilahi..
Sağolasın canım. Hayatta maalesef pes etmeye ve umutsuzluğa kapılmaya yer yok. Yoksa üstümüzden geçer valla hayat .Bu Rabbim in mucizesi.Çok sevindim senin adına ne güzel yenmişsin ve çok ümitvar birisin☺
Allah razı olsun canımCanım kardeşim,msjlarınızı gördüm ve çok derinden üzüldüm.İmtihan dünyası hepimiz bişeylerle sınanıyoruz bol sabır ve en yakın zamanda Rabbim den sizin için çok hayırlı evlatlar diliyorum inşallah.Bugün namazımda sizin için bol dua edicem inşallah.En çok kabul olan dua kişinin kardeşine ettiği duadır belki vesile oluruz
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallahCanım çok geçmiş olsun Allah sabır versin bir saha sağlıkla nasip olsun en hayırlı zamanda inşallah
Aynen öyle cnm inancimiz olmasa katlanamazdik.. Bazen düşünüyorum da nasil dayanıyorum ya kizim yok benle beraber hamile kalanlar son hazırlıklarını yapıyor nasıl gulebiliyorsun diyorum ama hayat bu mecburuz gülcez de aglicaz da.. Bu sürecin bize kazandırdığı en önemli sey gerçekten yaninda olanları gormek.Allah razı olsun canımİnancımız olmasa ne yaparız ki vardır bir hayır diyip içimizi rahatlatıyoruz Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizin yüzün gülsün sevinçlerimiz yarım kalmasın inşallah
Bunu ben de dusundum biliyor musun, en guzel darbeyi en yakın arkadsımdan yedim hem deAynen öyle cnm inancimiz olmasa katlanamazdik.. Bazen düşünüyorum da nasil dayanıyorum ya kizim yok benle beraber hamile kalanlar son hazırlıklarını yapıyor nasıl gulebiliyorsun diyorum ama hayat bu mecburuz gülcez de aglicaz da.. Bu sürecin bize kazandırdığı en önemli sey gerçekten yaninda olanları gormek.
Gerçek dostlar aile akrabalar meydana çıkıyor.. Ben kizimi kaybedeli 3 ayı geçti ve ilk günler msj atan arayan soran herkes şimdi yok. Geçti bitti sanıyorlar acimi.. Hepsini Allaha havale ettim ben Rabbim düşmanının basina vermesin evlat acisi cok zor cok..
Ve burda benı hıc tanımayan insanlar oyle guzel destek oldular kı, o kadar cok kısının duasını aldım ki, Allah hepsinden razı olsun.. Hala da durumumu soran arkadslar edindim burdaBunu ben de dusundum biliyor musun, en guzel darbeyi en yakın arkadsımdan yedim hem dedemek ki yakın arkadsım deılmıs dıyorum
Kesinlikle katılıyorum, bütün cümlelerinin altına imzamı atarım. Kimin ne olduğunu az buçuk biliyordum zaten ama çok daha iyi öğrenmiş oldum.. aile olduğumuzu sandıklarımla hiç bi bağım yokmuş dedim. Kendi ailem şükür yanimda da eşimin ailesini çok net tanıdım bu kötü dönemde. Samimiyetsiz yaklaşımları, saçma sözleri, derdimin arasında ilgi beklemeleri, deli gibi ilgisiz bırakmaları. abuk subuk şeyler..Aynen öyle cnm inancimiz olmasa katlanamazdik.. Bazen düşünüyorum da nasil dayanıyorum ya kizim yok benle beraber hamile kalanlar son hazırlıklarını yapıyor nasıl gulebiliyorsun diyorum ama hayat bu mecburuz gülcez de aglicaz da.. Bu sürecin bize kazandırdığı en önemli sey gerçekten yaninda olanları gormek.
Gerçek dostlar aile akrabalar meydana çıkıyor.. Ben kizimi kaybedeli 3 ayı geçti ve ilk günler msj atan arayan soran herkes şimdi yok. Geçti bitti sanıyorlar acimi.. Hepsini Allaha havale ettim ben Rabbim düşmanının basina vermesin evlat acisi cok zor cok..
Aynı şeyi bende diyorum cnm. Ben kiz bebeklerini gördükçe icim acıyor yanlis biliyorum ama en azindan yakınlarım dikkat etmeli en azindan 3 5 ay ya sabret nolcak sankiBunu ben de dusundum biliyor musun, en guzel darbeyi en yakın arkadsımdan yedim hem dedemek ki yakın arkadsım deılmıs dıyorum
En kötüsü de bu, hayatına kendin seçip aldigin, dost bilip canın saydığın kişilerin böyle davranmasıBunu ben de dusundum biliyor musun, en guzel darbeyi en yakın arkadsımdan yedim hem dedemek ki yakın arkadsım deılmıs dıyorum
Benim eşimin ailesi de malesef öyle. Görümcem oğlunun 6 aylik konseptini paylasti daha kızımı kaybedeli 10 gün olmuşken.. Azcık dayan demi.. Ne kaynanam ne görümcem gelmedi. Görümcemin kocası izin vermemiş abim korona olmuştu ama geceli cok oldu ya onlara geçerseymis hastalık bahane iste.Kesinlikle katılıyorum, bütün cümlelerinin altına imzamı atarım. Kimin ne olduğunu az buçuk biliyordum zaten ama çok daha iyi öğrenmiş oldum.. aile olduğumuzu sandıklarımla hiç bi bağım yokmuş dedim. Kendi ailem şükür yanimda da eşimin ailesini çok net tanıdım bu kötü dönemde. Samimiyetsiz yaklaşımları, saçma sözleri, derdimin arasında ilgi beklemeleri, deli gibi ilgisiz bırakmaları. abuk subuk şeyler..
yavrum bana çok şey öğretti o kısacık zamanda. Çok şükür güçlü kadınların kimseye ihtiyacı yok. Biz çok güçlüyüz
Ay bunlar niye böyle yine yükseldim. Gorumcene söyleyecek sözüm yok gerçekten..Benim eşimin ailesi de malesef öyle. Görümcem oğlunun 6 aylik konseptini paylasti daha kızımı kaybedeli 10 gün olmuşken.. Azcık dayan demi.. Ne kaynanam ne görümcem gelmedi. Görümcemin kocası izin vermemiş abim korona olmuştu ama geceli cok oldu ya onlara geçerseymis hastalık bahane iste.
Kaynanam da istediği yere gider aramadi bile eşimi arayıp sordu ilk günler nasil diye o kadar..
Canım benimki direkt beni suçladı sende bi sorun varmı da düştü diye. Sen mi bisey yaptinda kalbi durdu diye kaynanam.Benim eşimin ailesi de malesef öyle. Görümcem oğlunun 6 aylik konseptini paylasti daha kızımı kaybedeli 10 gün olmuşken.. Azcık dayan demi.. Ne kaynanam ne görümcem gelmedi. Görümcemin kocası izin vermemiş abim korona olmuştu ama geceli cok oldu ya onlara geçerseymis hastalık bahane iste.
Kaynanam da istediği yere gider aramadi bile eşimi arayıp sordu ilk günler nasil diye o kadar..
Ya kıyamam sanaCanım benimki direkt beni suçladı sende bi sorun varmı da düştü diye. Sen mi bisey yaptinda kalbi durdu diye kaynanam.