Canim ben hep 2 yaptırdım benm ilki kimyasal ikincisi iki keseÇok sağol canımTüp bebekle olunca galiba insan daha çok üzülüyor o kadar uğraş sonrası tam oldu derken yaşanılan hayal kırıklığı malesef daha ağır inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ama benım yüreğim yandı bidaha 2 embriyo transferi yaptırmıycam . İnşallah bi mucize olurda kendiliğinden olur diye de dua ediyorum
Döktüğümüz gözyaşlarının yerini mutluluk gözyaşları alır umarımÇok sağol canımTüp bebekle olunca galiba insan daha çok üzülüyor o kadar uğraş sonrası tam oldu derken yaşanılan hayal kırıklığı malesef daha ağır inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ama benım yüreğim yandı bidaha 2 embriyo transferi yaptırmıycam . İnşallah bi mucize olurda kendiliğinden olur diye de dua ediyorum
Üzül ağla dök içini.. zamana bırak.kendini.. ozleniyor ama geçiyor inşallah yerlerini sağlıklı gebelikler doldurur hepimizinRabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün bugünleri hiç yaşamamış gibi olalım canım
İnşallah geçicek canım imtihanımız ağırmış ne diyim isyan etmiyorum ama sonu güzel olur inşallah. Senın dondurulmuş varmıydıCanim ben hep 2 yaptırdım benm ilki kimyasal ikincisi iki kese
3ncusu tekti yani hep iki tane tutmuyor
Aminn seni çok.iyi anlıyorum hala ağlıyorum ben. Ama geçiyor bı şekilde
Son 3 tane kaldı ama bitanesi elenicek.mecbur.İnşallah geçicek canım imtihanımız ağırmış ne diyim isyan etmiyorum ama sonu güzel olur inşallah. Senın dondurulmuş varmıydı
Allahım sana da sabırlar versin kuzumCanim ben hep 2 yaptırdım benm ilki kimyasal ikincisi iki kese
3ncusu tekti yani hep iki tane tutmuyor
Aminn seni çok.iyi anlıyorum hala ağlıyorum ben. Ama geçiyor bı şekilde
Hepimize inşallah tüp yada diğer türlü ikiside zor ama bu süreç çok hassas ilerliyor bizde bı tık daha zor. Umarım herkesin tekrar bebekleri.olur.Allahım sana da sabırlar versin kuzum
İnşallah inşallahDöktüğümüz gözyaşlarının yerini mutluluk gözyaşları alır umarımrabbim sabır ve dayanma gücü versin.. sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
Ağır sınavlardan geçtik. İnşallah bundan sonrası güzel olsun.
Artıstan oturu öyle demiş olabılır, persembe gunu cıkması gereken deger, ama %60 oranı da gecmıssın, boyle olup toparlayan cok var, stres yapma kendıne, pazar gunu mu test yapacaksın sımdı
Bana çarşamba gel dedi ama ben Pazartesi gideceğim o güne kadar dayanamam kahverengi kanamam var çünküBeta 1500lerden sonra kese gozukur, 273 ile görünmez..
Artıstan oturu öyle demiş olabılır, persembe gunu cıkması gereken deger, ama %60 oranı da gecmıssın, boyle olup toparlayan cok var, stres yapma kendıne, pazar gunu mu test yapacaksın sımdı?
2 bucuk yil denedım olmadı asılama ile oldu, cok sevındık, hemen herkese soyledık, cabuk gitti.. Doktor dusuk yaptıralım dedıgınde ısrarla hayır dedım 2 hafta yalvar yakar beklettırdım, cok zor buldum dedım karsısında hıckıra hıckıra agladım. İlk asılamada tutunca sanıyor kı kolay oldu, onceki 2 bucukyılım peki, her adet olusumda aglamalarım..Hepimize inşallah tüp yada diğer türlü ikiside zor ama bu süreç çok hassas ilerliyor bizde bı tık daha zor. Umarım herkesin tekrar bebekleri.olur.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum inancını hiç kaybetme olacak inşallahSon 3 tane kaldı ama bitanesi elenicek.mecbur.
3 embriyo.transfer etmiyor doktorum bende istemem zaten kalan iyilerden 2 tanesi transfer edilecek. Son dondurulmuslarim aynı şeyi yasarmiyim bilmiyorum ama eninde sonunda olan neyse o olacak Allah'tan ümidimi kesmiyorum güç dileyerek yeniden başladım.
Dış gebelik ise eger sakın ihmal etme, Allah korusun tüplere zarar gelmesinBeta 1500lerden sonra kese gozukur, 273 ile görünmez..
Bana çarşamba gel dedi ama ben Pazartesi gideceğim o güne kadar dayanamam kahverengi kanamam var çünkü
2 bucuk yil denedım olmadı asılama ile oldu, cok sevındık, hemen herkese soyledık, cabuk gitti.. Doktor dusuk yaptıralım dedıgınde ısrarla hayır dedım 2 hafta yalvar yakar beklettırdım, cok zor buldum dedım karsısında hıckıra hıckıra agladım. İlk asılamada tutunca sanıyor kı kolay oldu, onceki 2 bucukyılım peki, her adet olusumda aglamalarım..
İşte kaybetmek yarım kalmak gibi ( beterleri var elbette )2 bucuk yil denedım olmadı asılama ile oldu, cok sevındık, hemen herkese soyledık, cabuk gitti.. Doktor dusuk yaptıralım dedıgınde ısrarla hayır dedım 2 hafta yalvar yakar beklettırdım, cok zor buldum dedım karsısında hıckıra hıckıra agladım. İlk asılamada tutunca sanıyor kı kolay oldu, onceki 2 bucukyılım peki, her adet olusumda aglamalarım..
Beni de bi ağlama aldıİşte kaybetmek yarım kalmak gibi ( beterleri var elbette )
Ama Rabbim büyük zahmet rahmet oluyor inşallahağlayacağım yine arkadaşada üzüldüm yine kendim yaşamış gibi oldum.
AhSuoz seni.cok iyi anlıyoruz..
Ne zaman geçer bu ağlama krizlerim aklıma geldikçe umutlarım hayallerimin yıkıldığı o kara gün geliyor aklıma cinsiyeti bile belliydi oğlum olacaktı kendimi yorgun güçsüz ve yenilmiş hissediyorum nezmn geçer bu ruh halim Arkadaşım ? bu durumu yaşamadan anlamıyormuş insanİşte kaybetmek yarım kalmak gibi ( beterleri var elbette )
Ama Rabbim büyük zahmet rahmet oluyor inşallahağlayacağım yine arkadaşada üzüldüm yine kendim yaşamış gibi oldum.
AhSuoz seni.cok iyi anlıyoruz..
Bende kalkayim birazBeni de bi ağlama aldıen iyisi gidip yürüyeyim biraz
Ah suoz dosyamda herşeyi duruyor atamıyorum ultrason resmini bile.. mucizem.diye seviyordum kalp sesi kulaklarımda.. hastane odasında.kaldi hepsi..Ne zaman geçer bu ağlama krizlerim aklıma geldikçe umutlarım hayallerimin yıkıldığı o kara gün geliyor aklıma cinsiyeti bile belliydi oğlum olacaktı kendimi yorgun güçsüz ve yenilmiş hissediyorum nezmn geçer bu ruh halim Arkadaşım ? bu durumu yaşamadan anlamıyormuş insan
Yok etmem ama nerden anlayacaklar öyle olduğunuDış gebelik ise eger sakın ihmal etme, Allah korusun tüplere zarar gelmesin
Ultrasonda görünene kadar belli olmaz takipte olucaklar.Yok etmem ama nerden anlayacaklar öyle olduğunu