Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 3 gebeliğimde de yoğun bel ağrısı ve grip olurum normalde olmam maşallah diyim grip olunca bi acaba mı geliyo ister istemez

Merhaba canm Rabbım insallah tez zamanda kucagımızı doldursun ınsallah saglıcakla, evet nerdeyse hepımız yakın zamanda düşük yapmısız arkadslarla, birbirimizin dertlerini dinliyoruz sımdılık, insallah sevınclerımızı de paylasırız yakın zamanda sen de katıl bize cok mutlu oluruz

Kizlar selam, nasilsiniz? :) Trombofoli paneli belli olanlar var mii ya ne zaman ogreneceksiniz sonuclarinizi??
Valla bana 2 hafta sonra dediler erken çıkması için ek ücret ödedim canım. Ama kime sorsam 1 aydan önce çıkmıyor acaba kandırırım mı diye düşünmüyorda değilim

Ağrılarım geçmedi git gide arttı. Dün gece acileydim kızlar. Idrar temiz. Beta hcg negatif. Ama rahim kalınlaşmış 14 mm olmuş. Adet olamazsan bi görün dedi doktor geç döllenme olabilir diye, ben hiç sanmıyorum. Hala kıvranıyorum inşallah geçer
Bembeyaz krem gibi akıntı var hala hunharca..
Enfeksiyon yokmuş ama. Kürtaj sonrası gibi ağrım.

Valla onu artık Rabbim bilir. Gerçekten öyle hissediyorum bizim için hayırlı bi ay da olur inşallah.Bu arada en belirgin gebelik belirtileriniz ne oluyo ?
Haziranda adet olamadım günüm 2 hafta gecikti doktora göründüm pcos dedi. 2 hafta daha geçti, pembe bi akıntı geldi hemen yerleşme mı diye düşündüm test yaptım. 2 gün öncesinde deli gibi koku hassasiyeti başlamıştı yine anlam veremiyodum. Halılar, koltuklar kokuyo gibi geliyodu. Göğüs hassasiyetinden uyuyamıyodum. Aklıma bebek gelmiyodu tabii o sıra.

Cok gecmis olsun canim

Canım merhaba Nasılsın?
inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur

Kızlar merhaba bende düşük yaptım 13 haftalıktı bebeğim ikizdi ama birinin kalp atışı 8. Haftada durmuştu neden düşük yaptım hala net bişey söylemedi doktorum diğer kalbimduran bebeğim kendini atmak istediğini diğerinide düşürmüş olabilit dediler. psikolojik olarak kötüyüm tüp bebekle olmuştu 4. Denememde ilk defa hamile kalmıştım ama Rabbim ikisinide nasip etmedi. Bu arada bende 30 yaşımdayım

Seni bliyorum canim geçmiş olsun benimde 3ncu denememde 12nci haftada oldu çok zor Allah yardımcın olsun ben 4ncuye gidicem eğer nasipse korkusu.ayri

Yaaa, Allahım sabır versın sana, ınsallah Rabbım yine nasip eder, bılıyorum zor elde eden bizler ıcın kayıplar ayrı bir travma oluyor, o kadar süre bekleyip kavusucaz derken elimizden bısey gelmemesi yıkıyor insanı.. 8.haftada duran bebegınızı almadılar deıl mı.. Bı arkadsın da oyle Bı durum olmustu, kese kendılıgınden kaybolacak demıstı doktoru, ama onun Haftası kucuktu

Kızlar merhaba geçen hafta salı günü yaptırdım beta testim 134 çıktı gebeliği öyle öğrendim sonra. Dün yaptırdım 273 çıktı ama kanamam oldu önce kırmızı renkte peçeteye silince geliyordu sonra kahverengiye döndü doktor dış gebeliğe karşı uyanık ol dedi kese gözükmedi son adet tarihim 22 Kasım kese gözükmemesi normal mi veya dış gebelik olabilir mi cidden ?

Beta 1500lerden sonra kese gozukur, 273 ile görünmez..
Artıstan oturu öyle demiş olabılır, persembe gunu cıkması gereken deger, ama %60 oranı da gecmıssın, boyle olup toparlayan cok var, stres yapma kendıne, pazar gunu mu test yapacaksın sımdı?

Banada öyle dedi doktorum kaybolucak küçülecek dedi içinde ki embriyo küçüldü ama kese küçülmedi yavaş yavaş kan gelmeye başladı bi ara durdu sonra yine geldi çok fazla akıntım vardı rahim onu yok edemedi diğer bebeğimin emse kalınlığı burun kemiği normaldi düşükten sonra genetiği gitti araştırılıcak hala neden neden diye sormaktan alamıyorum kendimi bu durumu yaşayan bir sürü kişi var kaybolan ikiz sendromu diye ama benım öyle olmadı malesef

Seni bliyorum canim geçmiş olsun benimde 3ncu denememde 12nci haftada oldu çok zor Allah yardımcın olsun ben 4ncuye gidicem eğer nasipse korkusu.ayri

Çok sağol canım Tüp bebekle olunca galiba insan daha çok üzülüyor o kadar uğraş sonrası tam oldu derken yaşanılan hayal kırıklığı malesef daha ağır inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ama benım yüreğim yandı bidaha 2 embriyo transferi yaptırmıycam . İnşallah bi mucize olurda kendiliğinden olur diye de dua ediyorum

Canımsın yaa senı o kadar iyi anlıyoruz ki şuan hepımız ilk başta sorguluyorz, niye bizim basımıza geliyor diye ama veren de Rabbım alan da, dua edıcez..elimizden gelen bu
Doktor dusuk sebebı hersey olabılır demişti, birinden biri bizi buldu işte..

Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün bugünleri hiç yaşamamış gibi olalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…