Beklemeye razıyımKader arkadaşı oldukInşallah gelsinler, sağlıkla buyusunler, ellerimizden kayıp gitmesinler de biz bekleriz ki
Aynıymısız o zaman benım de 4 gun var, test falan yapma 2 gunHayırlısı olsun canım.Yeni yıl yeni müjdeler getirir inşallah.Benimde 4 gün var.
Pazartesi 1 ay olcak beklıyorum halaKizlar selam, nasilsiniz? :) Trombofoli paneli belli olanlar var mii ya ne zaman ogreneceksiniz sonuclarinizi??
Dört gün bence kaset test için erken belli mi olurBenım test kuruma cızgısı vermısBı an kalbim pırpır etti
Amin kuzummDört gün bence kaset test için erken belli mi olurama yoksa da minik hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler valla
Yok yapmicam beklerim benAynıymısız o zaman benım de 4 gun var, test falan yapma 2 gun
Ben aldım sonuçlarımı 1 ayı geçmişti sonucun çıkması.Kizlar selam, nasilsiniz? :) Trombofoli paneli belli olanlar var mii ya ne zaman ogreneceksiniz sonuclarinizi??
Aynı zamanda pozitifi görürsek de şaşırmam haaAynıymısız o zaman benım de 4 gun var, test falan yapma 2 gun
Aa baya uzun surmus sizin benim 12 gunde cikmisti, sadece kromozom testini 21 gun bekledimPazartesi 1 ay olcak beklıyorum hala
Yaaa İnsallahhAynı zamanda pozitifi görürsek de şaşırmam haaNedense içime öyle doğuyo
Genısletılmıs trombofili paneli benımkı, acaba o yuzden mı uzunAa baya uzun surmus sizin benim 12 gunde cikmisti, sadece kromozom testini 21 gun bekledim
Valla onu artık Rabbim bilir.Yaaa İnsallahhbu ay mı sonrakı aylar da mı
Ben bir gebelik gecırdım asırı gogus hassasıyetı olmustu, ama progestan ıgne kullanmıştım onun da etkısı olabılır, ne desem yalan olur sımdıValla onu artık Rabbim bilir.Gerçekten öyle hissediyorum bizim için hayırlı bi ay da olur inşallah.Bu arada en belirgin gebelik belirtileriniz ne oluyo ?
Benim de 3 homozigot var bir de 4G/5G heterezigot , doktoruma sonuclari telefondan gondermistim folbiol baslatti , 4G/5G heterezigot degeri icinde sikintili dedi, bende onumuzdeki hafta ya da sonraki hafta bir gitmek istiyorum doktorumla yuzyuze konusmak icin sizde sonculariniz cikip doktorunuzla konusunca yazabilir misiniz cok merak ediyorum pihtilasma konusunda doktorlarin gorusleri epey farkliBen aldım sonuçlarımı 1 ayı geçmişti sonucun çıkması.
Benimki de oyleydi aslinda ama belki hastahaneden hastahaneye degisiyordurGenısletılmıs trombofili paneli benımkı, acaba o yuzden mı uzun
Canım benimde 2 homozigot var. 5G / 5G heterezigot a göre biraz daha riski artırdığını o yüzden iğne başlatılır demişti gebelikte. Ama bunlar gebeliklerinin kayıplarının kesin sebebi de diyemeyiz demişti.Hemotolojiye yönlendirdi orada da bakcaklar galibaBenim de 3 homozigot var bir de 4G/5G heterezigot , doktoruma sonuclari telefondan gondermistim folbiol baslatti , 4G/5G heterezigot degeri icinde sikintili dedi, bende onumuzdeki hafta ya da sonraki hafta bir gitmek istiyorum doktorumla yuzyuze konusmak icin sizde sonculariniz cikip doktorunuzla konusunca yazabilir misiniz cok merak ediyorum pihtilasma konusunda doktorlarin gorusleri epey farklibat 12 ocak , valla artik heyecan yapmayacagim sakin olacagim dedikce daha cok heyecan yapiyorum
Benimki de oyleydi aslinda ama belki hastahaneden hastahaneye degisiyordur
Bende de gogus hassasiyeti olmustu sadece ama ben 6 aydir falan biesteron hap kullandigim icin cok yogun gogus hassasiyeti yapiyor adetten bir hafta once falan basliyor o yuzden hic birbirinden ayiramamistim, adet gecikmesi haricinde de baska bir farklilik hissetmemistim ya da belki de o kadar umudum yoktu ki artik kendimi gozlemleyememis olabilirimValla onu artık Rabbim bilir.Gerçekten öyle hissediyorum bizim için hayırlı bi ay da olur inşallah.Bu arada en belirgin gebelik belirtileriniz ne oluyo ?
Olabılır, pazartesı Bı yoklıcam yineBenimki de oyleydi aslinda ama belki hastahaneden hastahaneye degisiyordur
Bi de benim bi çocuğum var hem de sıfır tedavisiz .Ne bi düşük riski, ne bi kanama o yüzden Allah tan ümit kesilmez inş.Benim de 3 homozigot var bir de 4G/5G heterezigot , doktoruma sonuclari telefondan gondermistim folbiol baslatti , 4G/5G heterezigot degeri icinde sikintili dedi, bende onumuzdeki hafta ya da sonraki hafta bir gitmek istiyorum doktorumla yuzyuze konusmak icin sizde sonculariniz cikip doktorunuzla konusunca yazabilir misiniz cok merak ediyorum pihtilasma konusunda doktorlarin gorusleri epey farklibat 12 ocak , valla artik heyecan yapmayacagim sakin olacagim dedikce daha cok heyecan yapiyorum
Benimki de oyleydi aslinda ama belki hastahaneden hastahaneye degisiyordur