- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Canım sakin ol. Başka bi doktora randevu alırsın hematolog olan. Niye oraya yönlendirmişti hatırlıyor musun. Sorma imkanın varsa bi sor istersen. Çok ağır vs diyede kendini telaslandirma. Henüz bişey bilmiyorsun ki.Kızlar bişey sorucam sizlere beni doktor hemotolojiye yönlendirmişti ama maalesef doktor gelmedi randevum iptal oldu.Bütün aksilikler beni bulur.Acaba benim pıhtılaşmam çok mu ağır.Daha nice sorular kafamda..Öncesinde bi tedavi mi uygulanıcak acaba? 2 tane homozigot var.Ya bi de hamile isem geç kalırsam...
Seni çok iyi anlıyorum canım. Burdaki hepimiz birbirimizi en iyi anlayan insanlarız. Dediğim gibi başka doktordan randevu alırsın en kötüsü 1 hafta geç olur 2 hafta geç olur. En azından sorunun ne olduğunu biliyorsun. Eğer bebiş varsada yiyecek ekmeği varsa Rabbim korur onu. Sen sakin ol. Herşeyden önce sen iyi olki gerisi güzel gelsin.Bu telaşım 2 kaybım olduğu için sanırım canım.Sorma imkanım yok maalesef ama doğru sakin olmalıyım
Sağol canım ya içim biraz rahatladı yazdıklarından sonra.☺Evet bende birbirimizi anladığımızı düşündüğüm için en yakınlarıma dahi anlatamadıklarımı buraya yazıyorum.Gerçekten çok inançlı biriyimdir Rabbim onu nasip edecekse hiçbir şey engel olamaz.Seni çok iyi anlıyorum canım. Burdaki hepimiz birbirimizi en iyi anlayan insanlarız. Dediğim gibi başka doktordan randevu alırsın en kötüsü 1 hafta geç olur 2 hafta geç olur. En azından sorunun ne olduğunu biliyorsun. Eğer bebiş varsada yiyecek ekmeği varsa Rabbim korur onu. Sen sakin ol. Herşeyden önce sen iyi olki gerisi güzel gelsin.
Öyle tabiki canım. Manevi açıdan düşününce rahatliyorsun. Ki daha tıbbi açıdanda hiç bişey belli değil. Sakin olucaz üzerimize düşeni yapıcaz gerisi takdiri ilahi.Sağol canım ya içim biraz rahatladı yazdıklarından sonra.☺Evet bende birbirimizi anladığımızı düşündüğüm için en yakınlarıma dahi anlatamadıklarımı buraya yazıyorum.Gerçekten çok inançlı biriyimdir Rabbim onu nasip edecekse hiçbir şey engel olamaz.
Amin... İnşallah canımÖyle tabiki canım. Manevi açıdan düşününce rahatliyorsun. Ki daha tıbbi açıdanda hiç bişey belli değil. Sakin olucaz üzerimize düşeni yapıcaz gerisi takdiri ilahi.zaten burası da olmasa bizi anlayan kimse olmıycak canım. Şükür burda rahatlatiyoruz dertlesiyoruz. Rabbim burdaki herkese gönlünden geçeni hayırlı şekilde nasip etsin..
Yaaaaa ama yaaGünaydın kızlar
Tutamadım kendımı, söz de vermiştim kendime test yapmıcam diye, negatifi yüzüme vurdu bi kere daha hayat
Kaç gün kaldı bat için, benim erken gebelik testi 3 gün önce ilk idrarda hiç silik dahi çizgi yoktu,ertesi gün aynı marka ile yine yaptım çizgi gözüktü meselaGünaydın kızlar
Tutamadım kendımı, söz de vermiştim kendime test yapmıcam diye, negatifi yüzüme vurdu bi kere daha hayat
Aynen ocakta sıkı calıscazYaaaaa ama yaa
Sağlık olsun. Sağlıkla gelsin miniklerimiz. Ocak ayında yüzümüz gülsün inşallah.
Salı günü bay cnm 4 gun var daha, benım yaptıgım normal kaset test.. Cok cok sılık de olsa gorunur belkı dedım de, nasip diger aya ınsallahKaç gün kaldı bat için, benim erken gebelik testi 3 gün önce ilk idrarda hiç silik dahi çizgi yoktu,ertesi gün aynı marka ile yine yaptım çizgi gözüktü mesela
Evet genelde öyle diyorlar neyse güzel çıkar inşallah sonuçlarınInsallah olmazsın cnm, aslında benım doktor gerek yok sımdı teste meste dedı, test verince de bekleyelım diye tutturdu
Yaaa dayanamıyor demi insanGünaydın kızlar
Aynen, bi heycanla uyandım dun liloş test yaptı ondan gordumYaaa dayanamıyor demi insanOcakta inşallah canım yeni yıl yeni güzel gelişmeler olacakbizim için
Bencede kucağımıza aldığımızda bı günleri unutacağız benceAynen, bi heycanla uyandım dun liloş test yaptı ondan gordumhayırlısı olsun ınsallah ocakı da bekleriz subatı da
Aynen cnm saglıklı olsun da geç olsunBencede kucağımıza aldığımızda bı günleri unutacağız bence1 ay önce 1 ay sonra olması sorun değil
Kader arkadaşı oldukAynen, bi heycanla uyandım dun liloş test yaptı ondan gordumhayırlısı olsun ınsallah ocakı da bekleriz subatı da
Hayırlısı olsun canımSalı günü bay cnm 4 gun var daha, benım yaptıgım normal kaset test.. Cok cok sılık de olsa gorunur belkı dedım de, nasip diger aya ınsallah