Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam sizlere beni doktor hemotolojiye yönlendirmişti ama maalesef doktor gelmedi randevum iptal oldu.Bütün aksilikler beni bulur.Acaba benim pıhtılaşmam çok mu ağır.Daha nice sorular kafamda..Öncesinde bi tedavi mi uygulanıcak acaba? 2 tane homozigot var.Ya bi de hamile isem geç kalırsam...

Canım sakin ol. Başka bi doktora randevu alırsın hematolog olan. Niye oraya yönlendirmişti hatırlıyor musun. Sorma imkanın varsa bi sor istersen. Çok ağır vs diyede kendini telaslandirma. Henüz bişey bilmiyorsun ki.

Bu telaşım 2 kaybım olduğu için sanırım canım.Sorma imkanım yok maalesef ama doğru sakin olmalıyım

Bu telaşım 2 kaybım olduğu için sanırım canım.Sorma imkanım yok maalesef ama doğru sakin olmalıyım
Seni çok iyi anlıyorum canım. Burdaki hepimiz birbirimizi en iyi anlayan insanlarız. Dediğim gibi başka doktordan randevu alırsın en kötüsü 1 hafta geç olur 2 hafta geç olur. En azından sorunun ne olduğunu biliyorsun. Eğer bebiş varsada yiyecek ekmeği varsa Rabbim korur onu. Sen sakin ol. Herşeyden önce sen iyi olki gerisi güzel gelsin.

Sağol canım ya içim biraz rahatladı yazdıklarından sonra.☺Evet bende birbirimizi anladığımızı düşündüğüm için en yakınlarıma dahi anlatamadıklarımı buraya yazıyorum.Gerçekten çok inançlı biriyimdir Rabbim onu nasip edecekse hiçbir şey engel olamaz.

Öyle tabiki canım. Manevi açıdan düşününce rahatliyorsun. Ki daha tıbbi açıdanda hiç bişey belli değil. Sakin olucaz üzerimize düşeni yapıcaz gerisi takdiri ilahi. zaten burası da olmasa bizi anlayan kimse olmıycak canım. Şükür burda rahatlatiyoruz dertlesiyoruz. Rabbim burdaki herkese gönlünden geçeni hayırlı şekilde nasip etsin..

Amin... İnşallah canım

Günaydın kızlar
Tutamadım kendımı, söz de vermiştim kendime test yapmıcam diye, negatifi yüzüme vurdu bi kere daha hayat
Kaç gün kaldı bat için, benim erken gebelik testi 3 gün önce ilk idrarda hiç silik dahi çizgi yoktu,ertesi gün aynı marka ile yine yaptım çizgi gözüktü mesela

Kaç gün kaldı bat için, benim erken gebelik testi 3 gün önce ilk idrarda hiç silik dahi çizgi yoktu,ertesi gün aynı marka ile yine yaptım çizgi gözüktü mesela
Salı günü bay cnm 4 gun var daha, benım yaptıgım normal kaset test.. Cok cok sılık de olsa gorunur belkı dedım de, nasip diger aya ınsallah

Kizlar selam, nasilsiniz? :) Trombofoli paneli belli olanlar var mii ya ne zaman ogreneceksiniz sonuclarinizi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…