Benım de kısa sürer ilk 2 gunden sonra yok denecek kadar toplam 5 gun ama 3 gun leke olur agrı da yıne ilk 2 gunBenim ağrı çok kanama az ve 4 gün sürer ama dört gün de toplasan 2,5 gün anca gelen yanibakalım kürtaj sonrası nasıl olacak
Canım sen özelde mi yaptırmıştınÖyle dedi, ama trombofili paneli ıstedı, esinle alakalı bısey ıstemedı acaba hepsını yaptırdıgımı mı dusunduki
Üniversite hastanesi(bizimki yarı ozel)Canım sen özelde mi yaptırmıştın
Anladım canımÜniversite hastanesi(bizimki yarı ozel)
Pazartesi tekrar rahatsız ederım bi hastaneyi cabuk cıkarın nolur derimAnladım canım
Bende bunu merak ediyorum canım. Benimde ağrı çok olur. Acaba kürtajdan sonra rahim temizleyici derlerya kurtulurmuşum ağrıdan diye . Desene yine kurtulamiycazValla benim ağrı yine aynı değişmedi31 gün sonra oldu benim de şükür
Gün sonunda şunu fark ettim en azından ağrı kesici ilaç,iğne almadan akşamı gördüm dayandım yani,önce ne mümkün bir ter,sizlere kadar ağrı yataktan ilaç almadan kalkamazdım yani umut varBende bunu merak ediyorum canım. Benimde ağrı çok olur. Acaba kürtajdan sonra rahim temizleyici derlerya kurtulurmuşum ağrıdan diye . Desene yine kurtulamiycaz
Muz yemeye calıs, dogal agrıkesıcı derlerGün sonunda şunu fark ettim en azından ağrı kesici ilaç,iğne almadan akşamı gördüm dayandım yani,önce ne mümkün bir ter,sizlere kadar ağrı yataktan ilaç almadan kalkamazdım yani umut var
Bunu bi deneyeceğimMuz yemeye calıs, dogal agrıkesıcı derler
Evet evet sıcak su torbası zaten insanı az daha iyi ediyor şükürSıcak su deniyor musunuz kızlar? Ben ayaklarıma koyuyorum rahatlatiyor biraz
Sıcak su torbası en yakın arkadsım olur regl zamanıSıcak su deniyor musunuz kızlar? Ben ayaklarıma koyuyorum rahatlatiyor biraz
Ben onu eşime bile alıştırdım
Hadi inşallah canım ya. Hep imrenirdim hiç ağrısı olmayan insanlara..Gün sonunda şunu fark ettim en azından ağrı kesici ilaç,iğne almadan akşamı gördüm dayandım yani,önce ne mümkün bir ter,sizlere kadar ağrı yataktan ilaç almadan kalkamazdım yani umut var
Ben kullanırım canım. Rahatlatıyor bayağı.Sıcak su deniyor musunuz kızlar? Ben ayaklarıma koyuyorum rahatlatiyor biraz
Ben onu eşime bile alıştırdım
Evet yaaa merak ediyor insan demiPazartesi tekrar rahatsız ederım bi hastaneyi cabuk cıkarın nolur derim
Insallah olmazsın cnm, aslında benım doktor gerek yok sımdı teste meste dedı, test verince de bekleyelım diye tutturduEvet yaaa merak ediyor insan demiben yaptırmadım test inşallah pişman olmam
Benimde normalde adetim sancılı olur ama kürtajdan sonra epey bi süre sancısız olmuştu.Sonra tekrar sancılar sancılar..Ama şu ara dayanılmayacak gibi değilValla benim ağrı yine aynı değişmedi31 gün sonra oldu benim de şükür