Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
Ben 40 gün sonra adet oldum canım. Evet kürtaj olduğum günü adetin 1. Günü olarak saydım. Aslında yumurtlama takibi yapmayacaktım ama akıntı olunca test yaptım kürtjdan 25 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirmedik ama yumurtlama olması mutlu etti. Pkosluyum o yüzden şaşırdım kendiliğinden yumurtlama olmasına

Bende 4 aralıkta kan verdim 3 4 haftaya çıkar dediler hala çıkmamış muhtemelen yılbaşından sonraya çıkacak
Senin eşinden de kan istemişler miydi canım tıbbi genetikte. Benim eşinden de istediler o yuzden pazartesiye kaldi.Birde bu trombofolipaneli vs için sadece kan mı alıyorlar? Aynı gün halledebilir miyiz acaba ona gore izin alçak eşim iş yerinden 🤔

Bu ay deneme yaptınız mı? Hep beraber bekliyoruz ☺️ben de aşılama olcam, onumuzdekı adetten sonra
Cumartesu günü yeni kürtaj oldum adettin sonra doktora giducez tekrardan bu sefer kontrollü başlıcaz doktorum uygun görürse henüz deneme yepmadık aşılama hiç olmadık tabi doktorum uygun görürse olurum bende.. hayırlısı olsun canım inşallah iki ay sonra birbirimizi güzel haberler veririz🙏🏻

Cumartesu günü yeni kürtaj oldum adettin sonra doktora giducez tekrardan bu sefer kontrollü başlıcaz doktorum uygun görürse henüz deneme yepmadık aşılama hiç olmadık tabi doktorum uygun görürse olurum bende.. hayırlısı olsun canım inşallah iki ay sonra birbirimizi güzel haberler veririz🙏🏻
İnşallah cnm 🙏🏻 peşpese haberleri bekliyoruz insallah, artık hamilemiz var bu konuda, cok sukur hepımıze umut oldu ❤️

Evet bu sabah yerde sürünme,iki büklüm yürüme ile güne başladığıma göre kürtaj sonrası ilk adetim oldu demektir😂kendisini göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi😒
Yaa sıcak tut kendını yataktan cıkma, sıcak su torbası yap ayaklarına, sancılarını azaltır biraz

Yaa sıcak tut kendını yataktan cıkma, sıcak su torbası yap ayaklarına, sancılarını azaltır biraz
Bana hiçbiri fayda etmiyor ama alıştım artık galiba😒neyse buna da şükür valla oldu ya fazla bekletmeden şuan hiç sorun değil

Bana hiçbiri fayda etmiyor ama alıştım artık galiba😒neyse buna da şükür valla oldu ya fazla bekletmeden şuan hiç sorun değil
Benım bi arkadsım da oyleydı, hem kanaması cok hem de sancısı, hastanelik olurdu her ay, bır suru doktora gitmiş rahımin guzel calısıyor demıs doktorşar

X