Yumurtlama 17 siydi bide benim hep erken oluyor ama korkuyorum ya şimdi baktım düşükte 1 Eylül deErken dollenme durumu olabılır mı ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama 17 siydi bide benim hep erken oluyor ama korkuyorum ya şimdi baktım düşükte 1 Eylül deErken dollenme durumu olabılır mı ki acaba
17 si ise daha erken, ama olumlu oluyoruzYumurtlama 17 siydi bide benim hep erken oluyor ama korkuyorum ya şimdi baktım düşükte 1 Eylül de
Aynen canım17 si ise daha erken, ama olumlu oluyoruz
Yumurtlamadan sonra söylerim inşallah canım benim pek belli olmuyor malum pkostan dolayıBu arada yenı bat ne zaman?? "
Ben 40 gün sonra adet oldum canım. Evet kürtaj olduğum günü adetin 1. Günü olarak saydım. Aslında yumurtlama takibi yapmayacaktım ama akıntı olunca test yaptım kürtjdan 25 gün sonra yumurtlama gördüm değerlendirmedik ama yumurtlama olması mutlu etti. Pkosluyum o yüzden şaşırdım kendiliğinden yumurtlama olmasınaKızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
Bende 4 aralıkta kan verdim 3 4 haftaya çıkar dediler hala çıkmamış muhtemelen yılbaşından sonraya çıkacak28 kasımda vermıstım, 4-6hafta dedıler, pazartesı yıne arıcam
Senin eşinden de kan istemişler miydi canım tıbbi genetikte. Benim eşinden de istediler o yuzden pazartesiye kaldi.Birde bu trombofolipaneli vs için sadece kan mı alıyorlar? Aynı gün halledebilir miyiz acaba ona gore izin alçak eşim iş yerindenBende 4 aralıkta kan verdim 3 4 haftaya çıkar dediler hala çıkmamış muhtemelen yılbaşından sonraya çıkacak
1 Haftaya cıksaydı asılama olup olmayacağım kesınlesecrktıBende 4 aralıkta kan verdim 3 4 haftaya çıkar dediler hala çıkmamış muhtemelen yılbaşından sonraya çıkacak
Tmmm bebeğimYumurtlamadan sonra söylerim inşallah canım benim pek belli olmuyor malum pkostan dolayı
Cumartesu günü yeni kürtaj oldum adettin sonra doktora giducez tekrardan bu sefer kontrollü başlıcaz doktorum uygun görürse henüz deneme yepmadık aşılama hiç olmadık tabi doktorum uygun görürse olurum bende.. hayırlısı olsun canım inşallah iki ay sonra birbirimizi güzel haberler veririzBu ay deneme yaptınız mı? Hep beraber bekliyoruz ben de aşılama olcam, onumuzdekı adetten sonra
İnşallah cnm peşpese haberleri bekliyoruz insallah, artık hamilemiz var bu konuda, cok sukur hepımıze umut olduCumartesu günü yeni kürtaj oldum adettin sonra doktora giducez tekrardan bu sefer kontrollü başlıcaz doktorum uygun görürse henüz deneme yepmadık aşılama hiç olmadık tabi doktorum uygun görürse olurum bende.. hayırlısı olsun canım inşallah iki ay sonra birbirimizi güzel haberler veririz
Yaa sıcak tut kendını yataktan cıkma, sıcak su torbası yap ayaklarına, sancılarını azaltır birazEvet bu sabah yerde sürünme,iki büklüm yürüme ile güne başladığıma göre kürtaj sonrası ilk adetim oldu demektirkendisini göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
Bana hiçbiri fayda etmiyor ama alıştım artık galibaneyse buna da şükür valla oldu ya fazla bekletmeden şuan hiç sorun değilYaa sıcak tut kendını yataktan cıkma, sıcak su torbası yap ayaklarına, sancılarını azaltır biraz
Benım bi arkadsım da oyleydı, hem kanaması cok hem de sancısı, hastanelik olurdu her ay, bır suru doktora gitmiş rahımin guzel calısıyor demıs doktorşarBana hiçbiri fayda etmiyor ama alıştım artık galibaneyse buna da şükür valla oldu ya fazla bekletmeden şuan hiç sorun değil
Benim daha bitemedi canım 14.20 de biticek iyi tatillerGünaydın kızlar benım dersler bitti, tatil moduma geçiyorum