- 12 Nisan 2019
- 24.067
- 38.197
AmiiinnnnAyyy hadi inşallah bu ay hepimize bebiş getirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiinnnnAyyy hadi inşallah bu ay hepimize bebiş getirsin
Evet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı r
En kısa zamanda o adet hiç gelmez inş 9 ay Allah isteyen herkese nasip ediyor gülüm bol bol duayı eksik etme az kaldı inşallah hz yunus un duası var onu sürekli okumanı tavsiye ederim ben bu ay onu çok okudumEvet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı renkli
Önce bir hasta olabilsembugün biraz kan gibi bişey başladı ama ben hasta olma evrem başladı mı yatak döşek ağrı sızı yatmam lazımdı hiç ağrı vs yok,dün unutup adaçayı içmiştim o kanama mı yaptı yoksa hasta mı olacağım heyecan ile takipteyimSen bu ay Basla bak benım sözümü dinle
Ya ben hamile olduğumda da aynı ilk ıslaklık vardı hatta azıcık jel gibi akıntı bol ıslaklık sonra o beyaz,sarımsı bi akıntıya evrilmiştiBenimde akıntı gıbı deıl de hep ıslaklık var, dun ve bugun daha yogun ıslak.. Bilemedim hayırlara cıksın ınsallah
Tamam canım çok teşekkürlerEn kısa zamanda o adet hiç gelmez inş 9 ay Allah isteyen herkese nasip ediyor gülüm bol bol duayı eksik etme az kaldı inşallah hz yunus un duası var onu sürekli okumanı tavsiye ederim ben bu ay onu çok okudum
İçme öyle seyler, ıhlamur ıcÖnce bir hasta olabilsembugün biraz kan gibi bişey başladı ama ben hasta olma evrem başladı mı yatak döşek ağrı sızı yatmam lazımdı hiç ağrı vs yok,dün unutup adaçayı içmiştim o kanama mı yaptı yoksa hasta mı olacağım heyecan ile takipteyim
Ben hıc hatırlamıyorum progestan ıgne kullanmıştım onun belirtileri cok yogundu, o bu mu, bu o mu bilemiyorumYa ben hamile olduğumda da aynı ilk ıslaklık vardı hatta azıcık jel gibi akıntı bol ıslaklık sonra o beyaz,sarımsı bi akıntıya evrilmişti
Hayır bitanem asla tutturamıyosun şu yumurtlama dönemimi ahahahaYumurtlama donemındesin
Geçti mi kiHayır bitanem asla tutturamıyosun şu yumurtlama dönemimi ahahaha
Geçti, üstelik değerlendirdik deGeçti mi ki
O zaman no problemGeçti, üstelik değerlendirdik de
Bu ay hepimiz hevesle adetimiz gelmesin, hamile olalım diye beklicez öyle miO zaman no problem
Aynen 2 arkadaş dısında herkes denemelerdeBu ay hepimiz hevesle adetimiz gelmesin, hamile olalım diye beklicez öyle mi
Normalde içerdim ama şuan neden böyle oldu anlamadım ayy bakalım inşallah düşündüğümüz şey çıkar doktora da artık denir bişeyİçme öyle seyler, ıhlamur ıc
Ben hıc hatırlamıyorum progestan ıgne kullanmıştım onun belirtileri cok yogundu, o bu mu, bu o mu bilemiyorum
Ohh deneyin deneyin listeyi ben kapatacağım inşallah siz önce öndenAynen 2 arkadaş dısında herkes denemelerde
Ben hıc bitki cayı ıcemıyorum ya, cok cok nadir..Normalde içerdim ama şuan neden böyle oldu anlamadım ayy bakalım inşallah düşündüğümüz şey çıkar doktora da artık denir bişey
Senın benden önce olacak gıbı his geldıOhh deneyin deneyin listeyi ben kapatacağım inşallah siz önce önden
Hiiiç öyle hislenmeyelim topiğin açıcısı önden sonra ben arkadan tecrübelerin ile peşinden gelirim nasipseSenın benden önce olacak gıbı his geldı
Nasip diyelim bekleyip görelimHiiiç öyle hislenmeyelim topiğin açıcısı önden sonra ben arkadan tecrübelerin ile peşinden gelirim nasipse
Erken dollenme durumu olabılır mı ki acaba2 gündür çok halsizim ve mide bulantılarım var ama test yapmak istemiyorum adet günümü bekleyeceğim çünkü psikolojik olduğunu düşünüyorum 1 hafta var daha bide