Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı r

Evet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı renkli 😀
En kısa zamanda o adet hiç gelmez inş 9 ay Allah isteyen herkese nasip ediyor gülüm bol bol duayı eksik etme az kaldı inşallah 😍 hz yunus un duası var onu sürekli okumanı tavsiye ederim ben bu ay onu çok okudum

Sen bu ay Basla bak ☺️benım sözümü dinle
Önce bir hasta olabilsem😊bugün biraz kan gibi bişey başladı ama ben hasta olma evrem başladı mı yatak döşek ağrı sızı yatmam lazımdı hiç ağrı vs yok,dün unutup adaçayı içmiştim o kanama mı yaptı yoksa hasta mı olacağım heyecan ile takipteyim😂

Önce bir hasta olabilsem😊bugün biraz kan gibi bişey başladı ama ben hasta olma evrem başladı mı yatak döşek ağrı sızı yatmam lazımdı hiç ağrı vs yok,dün unutup adaçayı içmiştim o kanama mı yaptı yoksa hasta mı olacağım heyecan ile takipteyim😂
İçme öyle seyler, ıhlamur ıc ☺️
Ya ben hamile olduğumda da aynı ilk ıslaklık vardı hatta azıcık jel gibi akıntı bol ıslaklık sonra o beyaz,sarımsı bi akıntıya evrilmişti😊
Ben hıc hatırlamıyorum progestan ıgne kullanmıştım onun belirtileri cok yogundu, o bu mu, bu o mu bilemiyorum

İçme öyle seyler, ıhlamur ıc ☺️

Ben hıc hatırlamıyorum progestan ıgne kullanmıştım onun belirtileri cok yogundu, o bu mu, bu o mu bilemiyorum
Normalde içerdim ama şuan neden böyle oldu anlamadım 😒ayy bakalım inşallah düşündüğümüz şey çıkar 😍doktora da artık denir bişey 😊😊

2 gündür çok halsizim ve mide bulantılarım var ama test yapmak istemiyorum adet günümü bekleyeceğim çünkü psikolojik olduğunu düşünüyorum 1 hafta var daha bide 🤔🤷

X