Yumurtlamadan 1 gün sonra yapıp karalar bağlasaydın neden öyle geç kaldınBu kız dayanamadı yumurtlama sonrası 10. Gün test yaptı...sonuç negatif tabii ki. Icim sıkıldı ama ben kaşındım.
Bence normaldir canım benim neredeyse 11 gün sürdü öyle lekeler 2. AdetimdeHanımlar ben kürtaj sonrası adet oldum 5 gün sonra bitti ama bugün 10. Gün hala kahverengi leke geliyor normal mi başına gelen vermi
Sen ne zaman oldum canımBenim de minigimin 6. Haftada kalbi durmuş. 8+4'te kürtaj oldum. Ilacliyi bilmiyorum ben de hiç
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yerini doldursun inşallah. Ben de arkadaşların cevaplarıyla mantıksız bir düşünceye girdiğimi fark ettim Allah hepinizden razı olsunBende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size
Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler
Ya birde bişey sorucam ben dün gece kaşık ağrımdan duramadım kadın doguma acile gittim bana hamile değilsen kadın doğuma niye geldin normal hastaneye git dedi araştırma hastanesi ne gitsem kasik ağrısı için bakarlar miBence normaldir canım benim neredeyse 11 gün sürdü öyle lekeler 2. Adetimde
Aynıymış canım ama benim ilaçlı olmadı peki ilaçlı olunca hemen düşüyor muBana 9.haftada ılacla dusuk yaptırdılar, 6.haftada kalmıstı,
Sizde pıhtılaşma mi vardı acaba bnde düşük yaptım bana 2. Gebelik olursa iğneye gerek yok dediBende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size
Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler
Çok mu ağrın var canım? Adet ağrısı gibi mi? Hiç bilmiyorum normal acil kısmına git yada kadın doğumaYa birde bişey sorucam ben dün gece kaşık ağrımdan duramadım kadın doguma acile gittim bana hamile değilsen kadın doğuma niye geldin normal hastaneye git dedi araştırma hastanesi ne gitsem kasik ağrısı için bakarlar mi
Evet canım ben bugün kürtaj sonrası ilk adetimi oldum Allaha şükürler olsun. 9 aralıkta yumurtlama olmuştu şüphe etmiştim çünkü pkos olduğum için pek ihtimal vermemiştim ama cidden yumurtlama olmuş :) bir adet daha olup çalışmalara başlarız inşallah
Ağustos ayında olmuştumSen ne zaman oldum canım
Evet kucuk oldugu için düştü, birinci ilacı verdıler 2bucuk saat sonra kanama basladı, sonra yarım saat gectı gecmedi sıddetlı sancı oldu 2 saat kadar da o sabcıyla basa cıkmaya calıstım, ilaclar arası 4 saat oluyor bu arada, ıkıncı ılactan sonra 1 saat daha yerinden kalkmıs yosun, sonra lavoya gıttım cok buyuk Bı pıhtı gıbı bıse dustu, ıcınde kese var dedı doktor, 4 saat sonra yıne 3. Ilacı verdıler her ihtimale karsı.. Ben 2.ılactan sonra tma dusuk yapmıstım sanırım en sonra fasulye kadar bısey geldı.. Gece de ultrasonla baktılar.. Sabah kadar kanama devam etti.. Kan degerim sınrda cıktı kan vereceklerdi yoksaAynıymış canım ama benim ilaçlı olmadı peki ilaçlı olunca hemen düşüyor mu
Biraz detaylı anlattım ınsallah tıksınmezsınızAynıymış canım ama benim ilaçlı olmadı peki ilaçlı olunca hemen düşüyor mu
Ayy insallah hadı bakalımEvet canım ben bugün kürtaj sonrası ilk adetimi oldum Allaha şükürler olsun. 9 aralıkta yumurtlama olmuştu şüphe etmiştim çünkü pkos olduğum için pek ihtimal vermemiştim ama cidden yumurtlama olmuş :) bir adet daha olup çalışmalara başlarız inşallah
Bu arada yenı bat ne zaman?? "Evet canım ben bugün kürtaj sonrası ilk adetimi oldum Allaha şükürler olsun. 9 aralıkta yumurtlama olmuştu şüphe etmiştim çünkü pkos olduğum için pek ihtimal vermemiştim ama cidden yumurtlama olmuş :) bir adet daha olup çalışmalara başlarız inşallah
24 Kasım da kürtaj olmuştum yarın 30 gün olacak ama ben şimdi vajinal fitil kullanıyorum belki o da etkilerkanama,lekelenme bitti ohh derken yeşil kokulu bir akıntı geldi
Enfeksiyon mu kaptın canım. Ondan olmuştur o akinti.24 Kasım da kürtaj olmuştum yarın 30 gün olacak ama ben şimdi vajinal fitil kullanıyorum belki o da etkilerkanama,lekelenme bitti ohh derken yeşil kokulu bir akıntı geldi
Pıhtılaşma testlerini yaptırmadım hiçSizde pıhtılaşma mi vardı acaba bnde düşük yaptım bana 2. Gebelik olursa iğneye gerek yok dedi
Çok dikkat etmiştim ama oldu bakalım inşallah fitil fayda eder de biter giderEnfeksiyon mu kaptın canım. Ondan olmuştur o akinti.
Canım tiksinmedim tabiki ne yazıkki başımıza geliyor bir kadın olarakEvet kucuk oldugu için düştü, birinci ilacı verdıler 2bucuk saat sonra kanama basladı, sonra yarım saat gectı gecmedi sıddetlı sancı oldu 2 saat kadar da o sabcıyla basa cıkmaya calıstım, ilaclar arası 4 saat oluyor bu arada, ıkıncı ılactan sonra 1 saat daha yerinden kalkmıs yosun, sonra lavoya gıttım cok buyuk Bı pıhtı gıbı bıse dustu, ıcınde kese var dedı doktor, 4 saat sonra yıne 3. Ilacı verdıler her ihtimale karsı.. Ben 2.ılactan sonra tma dusuk yapmıstım sanırım en sonra fasulye kadar bısey geldı.. Gece de ultrasonla baktılar.. Sabah kadar kanama devam etti.. Kan degerim sınrda cıktı kan vereceklerdi yoksa
Yeniden güzel haberler alırız inşallah canımAğustos ayında olmuştum