Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kız dayanamadı yumurtlama sonrası 10. Gün test yaptı... sonuç negatif tabii ki. Icim sıkıldı ama ben kaşındım.
Yumurtlamadan 1 gün sonra yapıp karalar bağlasaydın neden öyle geç kaldın Allahım bu heyecanlarımızı sen görüyor ve konuyu biliyorsun aminşimdiden ne iç sıkılması 10. Gün yaptım diyorsun

Hanımlar ben kürtaj sonrası adet oldum 5 gün sonra bitti ama bugün 10. Gün hala kahverengi leke geliyor normal mi başına gelen vermi

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yerini doldursun inşallah. Ben de arkadaşların cevaplarıyla mantıksız bir düşünceye girdiğimi fark ettim Allah hepinizden razı olsun

Bence normaldir canım benim neredeyse 11 gün sürdü öyle lekeler 2. Adetimde
Ya birde bişey sorucam ben dün gece kaşık ağrımdan duramadım kadın doguma acile gittim bana hamile değilsen kadın doğuma niye geldin normal hastaneye git dedi araştırma hastanesi ne gitsem kasik ağrısı için bakarlar mi

Sizde pıhtılaşma mi vardı acaba bnde düşük yaptım bana 2. Gebelik olursa iğneye gerek yok dedi

Çok mu ağrın var canım? Adet ağrısı gibi mi? Hiç bilmiyorum normal acil kısmına git yada kadın doğuma

Aynıymış canım ama benim ilaçlı olmadı peki ilaçlı olunca hemen düşüyor mu
Evet kucuk oldugu için düştü, birinci ilacı verdıler 2bucuk saat sonra kanama basladı, sonra yarım saat gectı gecmedi sıddetlı sancı oldu 2 saat kadar da o sabcıyla basa cıkmaya calıstım, ilaclar arası 4 saat oluyor bu arada, ıkıncı ılactan sonra 1 saat daha yerinden kalkmıs yosun, sonra lavoya gıttım cok buyuk Bı pıhtı gıbı bıse dustu, ıcınde kese var dedı doktor, 4 saat sonra yıne 3. Ilacı verdıler her ihtimale karsı.. Ben 2.ılactan sonra tma dusuk yapmıstım sanırım en sonra fasulye kadar bısey geldı.. Gece de ultrasonla baktılar.. Sabah kadar kanama devam etti.. Kan degerim sınrda cıktı kan vereceklerdi yoksa

Ayy insallah hadı bakalım bu ayki yumurtlamada ınsallah duzenlı olur

Bu arada yenı bat ne zaman?? "

24 Kasım da kürtaj olmuştum yarın 30 gün olacak ama ben şimdi vajinal fitil kullanıyorum belki o da etkilerkanama,lekelenme bitti ohh derken yeşil kokulu bir akıntı geldi
24 Kasım da kürtaj olmuştum yarın 30 gün olacak ama ben şimdi vajinal fitil kullanıyorum belki o da etkilerkanama,lekelenme bitti ohh derken yeşil kokulu bir akıntı geldi
Enfeksiyon mu kaptın canım. Ondan olmuştur o akinti.

Sizde pıhtılaşma mi vardı acaba bnde düşük yaptım bana 2. Gebelik olursa iğneye gerek yok dedi
Pıhtılaşma testlerini yaptırmadım hiç
1,5 sene önce Normal yolla hamile kaldım ama 22 haftalık iken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim

Bekleyeyim derken amh değerim düşmüş 0.44 olmuş
Normal yolla olması zor dediler
Femara+ovitrella ile ilk denemede hamile kaldım 7 haftalık iken kalbi durdu
Oksapar ve progestan kullanıyordum

Tsh ım 17 civarı çıkmıştı o hafta (15 günde bir tahlil veriyordum oysaki)

Doktorum amh değerin düşük olduğu için bebeğin tutunması zordu böyle birşeyi bekliyordum dedi
Tüp bebektete aynı tehlike var mı onu soracağım doktoruma

Canım tiksinmedim tabiki ne yazıkki başımıza geliyor bir kadın olarak Allah tekrar yaşatmasın kürtaj daha iyi olmuş ama sanırım benin için çünkü hiç birşey anlamıyorsun oluyor bitiyor ama o masanın psikolojisini ve sonrasında yaşadığım hissi de unutamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…