Murpyy kanunuBen kürtaj sonrası ilk adetimi önceki gibi olurmuyum diye bat vermiştim ama gelen giden yok,dedikleri gibi 30 günü geçecek demekki,eğer çocuk için bekliyor olsam sabahına gelirdi ama
Korona ıcın de lazım aslındaEvet ben de onun için bir tane edindim
Sürekli ölçüyorumKorona ıcın de lazım aslındaama manyak gibi saat başı olcmekten korkuyorum
O zaman dısarda atesimize bakıyorlar, pek dogru sonuc vermez onlar o zamanSürekli ölçüyorumama doğrusu sabah uyandığımızda yataktan çıkmadan ölçmekmiş
Evet özellikle alından ve bilekten ölçmek hatalı bir uygulamaymış. Ben dil altından ölçüyorum o yüzdenO zaman dısarda atesimize bakıyorlar, pek dogru sonuc vermez onlar o zaman
Kız daha kanda yenı artıyor, 2 gun sonra yap testBu kız dayanamadı yumurtlama sonrası 10. Gün test yaptı...sonuç negatif tabii ki. Icim sıkıldı ama ben kaşındım.
Kaç gün oldu canım kürtaj olalı. Benimde 11 ocak olması lazım teoride ama bakalım ne olcak.Ben kürtaj sonrası ilk adetimi önceki gibi olurmuyum diye bat vermiştim ama gelen giden yok,dedikleri gibi 30 günü geçecek demekki,eğer çocuk için bekliyor olsam sabahına gelirdi ama
Benim 3 ayda düzene girmişti canımBen kürtaj sonrası ilk adetimi önceki gibi olurmuyum diye bat vermiştim ama gelen giden yok,dedikleri gibi 30 günü geçecek demekki,eğer çocuk için bekliyor olsam sabahına gelirdi ama
Sen de kurtajla düşük yaptın deıl mı cnm? Ilacla dusuk bu acıdan cpk ıyı oldu, 2. Adetime 1 hafta kaldı, İlk adet bıraz erken geldı sadeceBenim 3 ayda düzene girmişti canım
Evet benim de kürtaj oldu canım ilaçlı olsa nasıl olurdu bilmiyorumSen de kurtajla düşük yaptın deıl mı cnm? Ilacla dusuk bu acıdan cpk ıyı oldu, 2. Adetime 1 hafta kaldı, İlk adet bıraz erken geldı sadece
Bana 9.haftada ılacla dusuk yaptırdılar, 6.haftada kalmıstı,Evet benim de kürtaj oldu canım ilaçlı olsa nasıl olurdu bilmiyorumkalbi durmuştu benimkinin 6.haftada ben 9.haftada öğrendim siizinde mi böyleydi
Yapacağım inşallah sonucu atarım sizeKız daha kanda yenı artıyor, 2 gun sonra yap test
Benim de minigimin 6. Haftada kalbi durmuş. 8+4'te kürtaj oldum. Ilacliyi bilmiyorum ben de hiçEvet benim de kürtaj oldu canım ilaçlı olsa nasıl olurdu bilmiyorumkalbi durmuştu benimkinin 6.haftada ben 9.haftada öğrendim siizinde mi böyleydi
Yaa insallah 2.hamılemız sen olYapacağım inşallah sonucu atarım size
Benımkı ilaclı, bol kanamalı bol sancılıBenim de minigimin 6. Haftada kalbi durmuş. 8+4'te kürtaj oldum. Ilacliyi bilmiyorum ben de hiç
Hepsi geçti geçecek inşallah. Yeni gebeligimizde çok daha bilinçli olacağız. Herşey fıstık gibi geçecek biz de anne olacağız. DualarlaBenımkı ilaclı, bol kanamalı bol sancılı
Yaaa Allah razı olsun senden, Allahım senın de güzel kalbine göre versinHepsi geçti geçecek inşallah. Yeni gebeligimizde çok daha bilinçli olacağız. Herşey fıstık gibi geçecek biz de anne olacağız. Dualarla
Biz tanıdıklara hatim yapıyoruz. Bu hafta benim niyetime. Sizlere dua edeceğim.. kendime istediğim gibi sizlere de isteyeceğim.
24 Kasım da kürtaj olmuştum yarın 30 gün olacak ama ben şimdi vajinal fitil kullanıyorum belki o da etkiler0
Kaç gün oldu canım kürtaj olalı. Benimde 11 ocak olması lazım teoride ama bakalım ne olcak.
Bakalım benim nasıl olacakBenim 3 ayda düzene girmişti canım