- 22 Ağustos 2015
- 29.556
- 86.104
Sağlıkla kucagina alırsın inşallah neden öyledediİnşallah sağlıkla yükselir inşallah kucağıma almak nasip olur düşük dedi doktor moralim sıfırlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucagina alırsın inşallah neden öyledediİnşallah sağlıkla yükselir inşallah kucağıma almak nasip olur düşük dedi doktor moralim sıfırlandı
Muadili iğneler var Allah büyük bulunur birşeyler benmde 2 düşük bir kürtajim varMerhaba arkadaşlar size bir şey danışacağım. Bir kimyasal bir de kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da hamile kalınca iğne başlarız dedi. Biliyorsunuz bu iğneler korona tedavisinde de kullanılıyor ve şu anda ihtiyacı olan bir sürü anne adayı iğne bulamadığı için instagramda takipçisi çok olan sayfalara başvuruyor. Bu durumda ben de iğneyi bulmakta çok zorlanacağım o yüzden hamileliği ertelemek mantıklı mı sizce? Bir yandan da yaşım 32 ve koronanın ne zaman biteceği de belirsiz kafam allak bulllak oldu yine
Çok geçmiş olsun.Rabbim sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah en yakın zamandaBende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size
Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler
İnşallah hayırlı bi şekilde olur.Bencede erteledikçe başka başka sorunlarla karşılaşıyorum bende. Nerede ise 1 yılı bulucak benimde artk bi testleri filan yapalım dedik.Pandemiden dolayı erteliyordum.Çocuğumun bi kardeşe ihtiyacı var gibi bunu çok hissediyorum.Sizin test sonuçları çıktı mı?Hayırlısı olsun canım Allah ne zaman vereceğini en iyi bilendir. Ertelemek çok mantıklı gelmedi şimdi çünkü ne zaman olur bilmiyorum bir yandan yaş gidiyor. Zaten pkos var hayırlısı artık
Bilmiyorum ki daha adete 3 gün var dedim değerin düşük dedi düşükte yapabilirsin durabilirde dedi amaan hepsi bişey diyo ya Allah yardım eder o korur nasip olur kucağıma almak inşallah kendimi strese sokmuyacağım Rabbim çok şükür tekrardan nasip etti daha ne isteri bir insanSağlıkla kucagina alırsın inşallah neden öylededi
Off boşver her denilene takilirsak bu doktorlarda felaket tellalligi yapıyor bazıları hariç. Dur hemen ne duscek filan yahuBilmiyorum ki daha adete 3 gün var dedim değerin düşük dedi düşükte yapabilirsin durabilirde dedi amaan hepsi bişey diyo ya Allah yardım eder o korur nasip olur kucağıma almak inşallah kendimi strese sokmuyacağım Rabbim çok şükür tekrardan nasip etti daha ne isteri bir insan
Merhaba, benim de doktorum Aral beyBursadaysaniz minnos doktorumu tavsiye ederim riskli gebelik uzmanı ayni zamanda doc dr mehmet aral atalay
Aynen gülüm bu zaten bitane düşürmüş zaten korkuyor bi insan gibi davranın hastanın halinden anlayın ama nerdeeOff boşver her denilene takilirsak bu doktorlarda felaket tellalligi yapıyor bazıları hariç. Dur hemen ne duscek filan yahu
Ben çok kanamalar yaşadım Allah var hiç doktor da düşük yapicaksin demedi şükür ama bazıları çok felaket senaryolar söylüyor. Bakalım nasip inşallah sağlıkla kucağına al inşallahAynen gülüm bu zaten bitane düşürmüş zaten korkuyor bi insan gibi davranın hastanın halinden anlayın ama nerdee
İnşallah canım benim darısı isteyen herkese olsun inşallah :)Ben çok kanamalar yaşadım Allah var hiç doktor da düşük yapicaksin demedi şükür ama bazıları çok felaket senaryolar söylüyor. Bakalım nasip inşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Memnun kaldin mi pekiMerhaba, benim de doktorum Aral bey
Moral bozmakta birebirler Herşey güzel olacak inşallahAynen gülüm bu zaten bitane düşürmüş zaten korkuyor bi insan gibi davranın hastanın halinden anlayın ama nerdee
Sağlıkla yeniden nasip olsun canım inşallah çok geçmiş olsun . İnsan burada yalnız olmadığını hissediyor iyi geliyor gerçektenBende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size
Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler
Evet ben cok memnunum, en basindan beri sureci cok ciddiye alan cok deneyimli ve ilgili bir doktor, her soruma da sabirla cevap veriyor saat gec bile olsa donus yapiyor mutlaka :) sen memnun musun?Memnun kaldin mi peki
Memnunum cnm yine hamile kalsam bi dk düşünmeden yine giderim çünkücok uğraştı benimle. Bebegimin iyi olmasi icin ilaçlar serumlar fitil ler igneler. Bi muayenede sıkıntı gördüğünde teker teker yaptıklarımı sorardi neyi yanlış yaptın da sıkıntı oldu derdi..Evet ben cok memnunum, en basindan beri sureci cok ciddiye alan cok deneyimli ve ilgili bir doktor, her soruma da sabirla cevap veriyor saat gec bile olsa donus yapiyor mutlaka :) sen memnun musun?
Benim test yine negatif sabah da ateşimi ölçtüm 36.9. Hala beklemedeyim. Dün ilişki sonrası biraz lekelenmem oldu. Regl olabilirim her an. Gerçi bu ateşle bugün olmam yarına kaldı herhalde
Şu ates hesabından hıc anlamıyorum sanırım öncelikle bi ateşölçer almalıyım..Benim test yine negatif sabah da ateşimi ölçtüm 36.9. Hala beklemedeyim. Dün ilişki sonrası biraz lekelenmem oldu. Regl olabilirim her an. Gerçi bu ateşle bugün olmam yarına kaldı herhalde
Ben kürtaj sonrası ilk adetimi önceki gibi olurmuyum diye bat vermiştim ama gelen giden yok,dedikleri gibi 30 günü geçecek demekki,eğer çocuk için bekliyor olsam sabahına gelirdi ama
Evet ben de onun için bir tane edindimŞu ates hesabından hıc anlamıyorum sanırım öncelikle bi ateşölçer almalıyım..
Hayırlısı olsun. Regl gelmiyorsa hala umut var demektir.. Bekleyelim