Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkçası ben hiç hah işte bu doktor diyeceğim birine hiç denk gelmedim.Bulunduğum yerde doğum hastanesi var. Belki riski azaltmak için kadın doğumcuyu oradan tercih ederim.Sonuçta sadece bununla ilgileniyorlar.

Bursadaysaniz minnos doktorumu tavsiye ederim riskli gebelik uzmanı ayni zamanda doc dr mehmet aral atalay

Tam aaa hamile kalsam iğne ilaç sıkıntısı olacakmış diye gerildiğim an bu mesaj içimi rahatlattı

Aynen canım zaten duygusal biriydim karantina deprem kürtaj derken iyice duygusal oldum. Bakalım hemen olacak mı bide o var. Rabbim hayırlısıyla en doğru zamanda en iyisini hepimiz için nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım Allah ne zaman vereceğini en iyi bilendir. Ertelemek çok mantıklı gelmedi şimdi çünkü ne zaman olur bilmiyorum bir yandan yaş gidiyor. Zaten pkos var hayırlısı artık

Bende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size

Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler

İnşallah cabucak toparlancaksınsonra hep bırlıkte gun sayıcaz gebelık testi ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…