- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 27
Rabbim sizede en kısa zamanda anneliği tattırsın Allahım kucağını doldursunTebrikler inşallah güzel haberlerle gel.Bizlere de umut oldun bu zor günlerde.Heyecanlandım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sizede en kısa zamanda anneliği tattırsın Allahım kucağını doldursunTebrikler inşallah güzel haberlerle gel.Bizlere de umut oldun bu zor günlerde.Heyecanlandım ya
Daha adet gunune var ama, evet deger dusuk ama adete 3 gun kala da normal Bı degerİnşallah sağlıkla yükselir inşallah kucağıma almak nasip olur düşük dedi doktor moralim sıfırlandı
Hadi inşallah artar Rabbim sana da nasip etsin tekrardan canım benim kucağına almak nasip olsun inşallahTam da dedıgım gıbı gıktı ben 27 ile ogrenmistım testim de bu sekıldeydi, 2 gun sonrakı artıs onemlı, daha cok minik annesi
İnşallah öyle olur sen kaç gün kala 27 öğrenmiştinDaha adet gunune var ama, evet deger dusuk ama adete 3 gun kala da normal Bı deger
Aşılamanın 11.günü yanı 3 gün kala 27 cıktı 13.gun 81 cıktıİnşallah öyle olur sen kaç gün kala 27 öğrenmiştin
Çok mutluyum çok şükür kızlar sakın ümidinizi kesmeyin ben kurtajdan sonra hamile kalamıyıcam diye çok ağladım adetlerim az almıştı şükür istediğim 2. Ay kaldım ovulasyonla Rabbim sizede en kısa zamanda tekrar hamileliği nasip etsin kucağınıza almak nasip olsun Allah ol derse oluyor zamanı varmış demekki en kısa zamanda sizden güzel haberler duyarım inşallah sizleri çok sevdim Allah sizdende razı olsun :)Aşılamanın 11.günü yanı 3 gün kala 27 cıktı 13.gun 81 cıktı
Bu deger sımdı bende cıkıcaktı, mutluluktan kafayı yemiştim şimdiye kadar biraz sevınebılır mısın artık ltfen
Rabbım senden de razı olsun, hepimiz dualarına talibiz insallah saglıcakla kucagına alıcaksın bu seferÇok mutluyum çok şükür kızlar sakın ümidinizi kesmeyin ben kurtajdan sonra hamile kalamıyıcam diye çok ağladım adetlerim az almıştı şükür istediğim 2. Ay kaldım ovulasyonla Rabbim sizede en kısa zamanda tekrar hamileliği nasip etsin kucağınıza almak nasip olsun Allah ol derse oluyor zamanı varmış demekki en kısa zamanda sizden güzel haberler duyarım inşallah sizleri çok sevdim Allah sizdende razı olsun :)
Bu arada sadece ovulasyonla mı takıp ettın? Baska Bısey kullandın mı ılac, kür vs,Çok mutluyum çok şükür kızlar sakın ümidinizi kesmeyin ben kurtajdan sonra hamile kalamıyıcam diye çok ağladım adetlerim az almıştı şükür istediğim 2. Ay kaldım ovulasyonla Rabbim sizede en kısa zamanda tekrar hamileliği nasip etsin kucağınıza almak nasip olsun Allah ol derse oluyor zamanı varmış demekki en kısa zamanda sizden güzel haberler duyarım inşallah sizleri çok sevdim Allah sizdende razı olsun :)
Hatir erteleme ol deyince hemen olmuyir ki. Zamn geçiyor.. hem test yaptrmisssiniz bi sonucu çıksın da ona gore ilaç alırsınız.. testi nerde yaptrdinizMerhaba arkadaşlar size bir şey danışacağım. Bir kimyasal bir de kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da hamile kalınca iğne başlarız dedi. Biliyorsunuz bu iğneler korona tedavisinde de kullanılıyor ve şu anda ihtiyacı olan bir sürü anne adayı iğne bulamadığı için instagramda takipçisi çok olan sayfalara başvuruyor. Bu durumda ben de iğneyi bulmakta çok zorlanacağım o yüzden hamileliği ertelemek mantıklı mı sizce? Bir yandan da yaşım 32 ve koronanın ne zaman biteceği de belirsiz kafam allak bulllak oldu yine
Korona basladıgı zamanlarda gebelık dusunuyorum diyenlerin afedersin ama agzına ettıler bu forumda cok okudum, ne olacagımız bellı deıl, bıraz vicdanı olarak dusunuyorsun ama senin de kaybın var psikolojini dusun, o ılacı sen de kullanmak zorundasın onlar gıbı, ben ara vermeyi hıc dusunmuyorumMerhaba arkadaşlar size bir şey danışacağım. Bir kimyasal bir de kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da hamile kalınca iğne başlarız dedi. Biliyorsunuz bu iğneler korona tedavisinde de kullanılıyor ve şu anda ihtiyacı olan bir sürü anne adayı iğne bulamadığı için instagramda takipçisi çok olan sayfalara başvuruyor. Bu durumda ben de iğneyi bulmakta çok zorlanacağım o yüzden hamileliği ertelemek mantıklı mı sizce? Bir yandan da yaşım 32 ve koronanın ne zaman biteceği de belirsiz kafam allak bulllak oldu yine
Cok gecmıs olsun Rabbım sıze de sabır versın.. Kendiniz dusurdugunuz ıcın cpk uzatmaz ınsallah dongunuzuBende 5+4 de düşük yaptım. Keseyi gördük sonraki gün kanama oldu. Boş gebelik mi sağlıksız gebelik mi belli değil. Bi sonraki adet ne zmn olurum bilmiyorum. Öyle delirmece beklemece...
2 gün soğan suyu içtim birde testere dişli aslan pençesi kullandım 4 gün sabah aksam yumurta çatladığını bu ay çok hissettim testere dişli yaptı heralde iyi geldi ama tsh yükselmiş ovulasyon da kullandımBu arada sadece ovulasyonla mı takıp ettın? Baska Bısey kullandın mı ılac, kür vs,
Evet bi de o var. Kendiliğinden oldu. Gidicem dr a kontrole en kısa zmn da.. Dr korunma dedi bakalım nasip..Cok gecmıs olsun Rabbım sıze de sabır versın.. Kendiniz dusurdugunuz ıcın cpk uzatmaz ınsallah dongunuzu
Hayırlısı olsun ınsallah güzel haberler bekliyoruz sizden deEvet bi de o var. Kendiliğinden oldu. Gidicem dr a kontrole en kısa zmn da.. Dr korunma dedi bakalım nasip..
Hayırlı olsun canım hiç moralini bozma daha çok başıdır yani artar sen içini ferah tutİnşallah sağlıkla yükselir inşallah kucağıma almak nasip olur düşük dedi doktor moralim sıfırlandı
Benimde kürtajdan sonra hamile kalamicam korkusu sarmıştı.Ama Rabbim ol derse olucak.Bence moralini yüksek tutmalısın.Stres en kötü faktör yaşadığım için söylüyorum.Ne gelirse Allah tan.Ama umut her zaman olmalı.❤Çok mutluyum çok şükür kızlar sakın ümidinizi kesmeyin ben kurtajdan sonra hamile kalamıyıcam diye çok ağladım adetlerim az almıştı şükür istediğim 2. Ay kaldım ovulasyonla Rabbim sizede en kısa zamanda tekrar hamileliği nasip etsin kucağınıza almak nasip olsun Allah ol derse oluyor zamanı varmış demekki en kısa zamanda sizden güzel haberler duyarım inşallah sizleri çok sevdim Allah sizdende razı olsun
Geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın inşallahBende 5+4 de düşük yaptım. Keseyi gördük sonraki gün kanama oldu. Boş gebelik mi sağlıksız gebelik mi belli değil. Bi sonraki adet ne zmn olurum bilmiyorum. Öyle delirmece beklemece...
Ya bunu bende düşünüyorum ama ya ilaca ulaşamazsak ya doktorlar ilgilenmezse??? Zaten riskli bi gebelik daha dikkatli olunması gerekiyo.Hastaneye gittiğimde çok yoğun olduğunu.Hocalarimizin hepsi yoğun bakımda filan dediler.Bi de kuzenim virüsten çok ilgilenemiyolar dedi bebeğini kaybetti.Çok üzüldük Bende bazen biraz karamsar gibiyimKorona basladıgı zamanlarda gebelık dusunuyorum diyenlerin afedersin ama agzına ettıler bu forumda cok okudum, ne olacagımız bellı deıl, bıraz vicdanı olarak dusunuyorsun ama senin de kaybın var psikolojini dusun, o ılacı sen de kullanmak zorundasın onlar gıbı, ben ara vermeyi hıc dusunmuyorum
Evet gittiğim hastanede kadın dogum ayrı bir binada ve kendı doktorum pandemi basladıgında bız de bazı tedavileri ertelemeye baslamsıtık dedı, ama pandemi en az 2 yıl etkisini kaybetmıcek, o yuzden claısmalarımızı daha titız ve dıkkatlı Bı sekılde yapıyoruz dedı, benim doktorum tüp bebek doktoru bu arada.. Ne olcalagımız bellı olmaz tabıkı ama dıkkatlı bi sekılde tedavınıze devam edebilirsiniz, ilaca gelınce, bu kadar onem arz eden bir ilacın üretimini artırryorlardır emınım. Tek bi yerde okuduğunuz bi yazı ile kendinizi şartlamayın derim ben.. Bence en dogru kararı sız ve doktorunuz verır.. Benım nacızane dusuncem boyle..Ya bunu bende düşünüyorum ama ya ilaca ulaşamazsak ya doktorlar ilgilenmezse??? Zaten riskli bi gebelik daha dikkatli olunması gerekiyo.Hastaneye gittiğimde çok yoğun olduğunu.Hocalarimizin hepsi yoğun bakımda filan dediler.Bi de kuzenim virüsten çok ilgilenemiyolar dedi bebeğini kaybetti.Çok üzüldük Bende bazen biraz karamsar gibiyim