Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamanın 11.günü yanı 3 gün kala 27 cıktı 13.gun 81 cıktı

Bu deger sımdı bende cıkıcaktı, mutluluktan kafayı yemiştim şimdiye kadar biraz sevınebılır mısın artık ltfen
Çok mutluyum çok şükür kızlar sakın ümidinizi kesmeyin ben kurtajdan sonra hamile kalamıyıcam diye çok ağladım adetlerim az almıştı şükür istediğim 2. Ay kaldım ovulasyonla Rabbim sizede en kısa zamanda tekrar hamileliği nasip etsin kucağınıza almak nasip olsun Allah ol derse oluyor zamanı varmış demekki en kısa zamanda sizden güzel haberler duyarım inşallah sizleri çok sevdim Allah sizdende razı olsun :)

Rabbım senden de razı olsun, hepimiz dualarına talibiz insallah saglıcakla kucagına alıcaksın bu sefer

Reactions: H M
Bu arada sadece ovulasyonla mı takıp ettın? Baska Bısey kullandın mı ılac, kür vs,

Hatir erteleme ol deyince hemen olmuyir ki. Zamn geçiyor.. hem test yaptrmisssiniz bi sonucu çıksın da ona gore ilaç alırsınız.. testi nerde yaptrdiniz

Bende 5+4 de düşük yaptım. Keseyi gördük sonraki gün kanama oldu. Boş gebelik mi sağlıksız gebelik mi belli değil. Bi sonraki adet ne zmn olurum bilmiyorum. Öyle delirmece beklemece...

Korona basladıgı zamanlarda gebelık dusunuyorum diyenlerin afedersin ama agzına ettıler bu forumda cok okudum, ne olacagımız bellı deıl, bıraz vicdanı olarak dusunuyorsun ama senin de kaybın var psikolojini dusun, o ılacı sen de kullanmak zorundasın onlar gıbı, ben ara vermeyi hıc dusunmuyorum

Bende 5+4 de düşük yaptım. Keseyi gördük sonraki gün kanama oldu. Boş gebelik mi sağlıksız gebelik mi belli değil. Bi sonraki adet ne zmn olurum bilmiyorum. Öyle delirmece beklemece...
Cok gecmıs olsun Rabbım sıze de sabır versın.. Kendiniz dusurdugunuz ıcın cpk uzatmaz ınsallah dongunuzu

Bu arada sadece ovulasyonla mı takıp ettın? Baska Bısey kullandın mı ılac, kür vs,
2 gün soğan suyu içtim birde testere dişli aslan pençesi kullandım 4 gün sabah aksam yumurta çatladığını bu ay çok hissettim testere dişli yaptı heralde iyi geldi ama tsh yükselmiş ovulasyon da kullandım

Benimde kürtajdan sonra hamile kalamicam korkusu sarmıştı.Ama Rabbim ol derse olucak.Bence moralini yüksek tutmalısın.Stres en kötü faktör yaşadığım için söylüyorum.Ne gelirse Allah tan.Ama umut her zaman olmalı.

Ya bunu bende düşünüyorum ama ya ilaca ulaşamazsak ya doktorlar ilgilenmezse??? Zaten riskli bi gebelik daha dikkatli olunması gerekiyo.Hastaneye gittiğimde çok yoğun olduğunu.Hocalarimizin hepsi yoğun bakımda filan dediler.Bi de kuzenim virüsten çok ilgilenemiyolar dedi bebeğini kaybetti.Çok üzüldük Bende bazen biraz karamsar gibiyim

Evet gittiğim hastanede kadın dogum ayrı bir binada ve kendı doktorum pandemi basladıgında bız de bazı tedavileri ertelemeye baslamsıtık dedı, ama pandemi en az 2 yıl etkisini kaybetmıcek, o yuzden claısmalarımızı daha titız ve dıkkatlı Bı sekılde yapıyoruz dedı, benim doktorum tüp bebek doktoru bu arada.. Ne olcalagımız bellı olmaz tabıkı ama dıkkatlı bi sekılde tedavınıze devam edebilirsiniz, ilaca gelınce, bu kadar onem arz eden bir ilacın üretimini artırryorlardır emınım. Tek bi yerde okuduğunuz bi yazı ile kendinizi şartlamayın derim ben.. Bence en dogru kararı sız ve doktorunuz verır.. Benım nacızane dusuncem boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…