- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallah güzel ilerler ve sağ salim kucağına alırsınSağolun canlar inşallah güzel bi sonuç çıkar kucağıma almak nasip olur bu sefer Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısından sağlıklısından hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Ayyy bence var nasıl heyecanlandım Umarım sağlıklı sıhhatli uzuuun ömürlü bir evlat olur, hepimize Allah nasip etsin inşAllahİlk idrarla yaptım kızlar
Amin amiin inşallah Rabbim hepimizin burada hamile olduğumuzu duyurduğu günler nasip etsin Rabbim hamile kalmanızı kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah :)Ayyy bence var nasıl heyecanlandım Umarım sağlıklı sıhhatli uzuuun ömürlü bir evlat olur, hepimize Allah nasip etsin inşAllah
Kan sonucu çıkınca hemen buraya yaz olur mu, merakla ve heyecanla bekliyorumAmin amiin inşallah Rabbim hepimizin burada hamile olduğumuzu duyurduğu günler nasip etsin Rabbim hamile kalmanızı kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah :)
Kan sonucu çıkınca hemen buraya yaz olur mu, merakla ve heyecanla bekliyorum
Gözün aydın canım. Sağlıcakla gelsin inşallah minnak ❤
Tebrikler inşallah güzel haberlerle gel.Bizlere de umut oldun bu zor günlerde.Heyecanlandım yaHastanedeyim canımm bekliyorum öğleden sonra çıkar heralde
32 çıktı çokmu düşük kızlarKatre-i Matemm cnmm cıkmadı mı daha
Kaç çıkmasından önemli nasıl arttığı 10 çıkıp artanda var sonuçta sen kafana takip kendini üzme hiç keyfini çıkar hamilesin yaa32 çıktı çokmu düşük kızlar
Düzenli artış olduğu sürece sorun yok Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin32 çıktı çokmu düşük kızlar
Tam da dedıgım gıbı gıktı ben 27 ile ogrenmistım testim de bu sekıldeydi, 2 gun sonrakı artıs onemlı, daha cok minik annesi32 çıktı çokmu düşük kızlar
Canım artması önemli olan. Gözün aydın. Maşallah.32 çıktı çokmu düşük kızlar
Gözün aydınönemli olan artışı,inşallah sağlıkla artar32 çıktı çokmu düşük kızlar
Arkadaşlarin da dediği gibi onemli olan artışı cnm. Sağlıkla artsın ins. 2 günde 1 kan verirsin artışı görmek icin32 çıktı çokmu düşük kızlar
Allah razı olsun canım darısı sana olsun inşallahKatre-i Matemm tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah.