Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolun canlar inşallah güzel bi sonuç çıkar kucağıma almak nasip olur bu sefer Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısından sağlıklısından hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Hayırlı olsun inşallah güzel ilerler ve sağ salim kucağına alırsın 🤗🤗💙

Ayyy bence var nasıl heyecanlandım 🥰 Umarım sağlıklı sıhhatli uzuuun ömürlü bir evlat olur, hepimize Allah nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Amin amiin inşallah Rabbim hepimizin burada hamile olduğumuzu duyurduğu günler nasip etsin Rabbim hamile kalmanızı kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah :)

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışacağım. Bir kimyasal bir de kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da hamile kalınca iğne başlarız dedi. Biliyorsunuz bu iğneler korona tedavisinde de kullanılıyor ve şu anda ihtiyacı olan bir sürü anne adayı iğne bulamadığı için instagramda takipçisi çok olan sayfalara başvuruyor. Bu durumda ben de iğneyi bulmakta çok zorlanacağım o yüzden hamileliği ertelemek mantıklı mı sizce? Bir yandan da yaşım 32 ve koronanın ne zaman biteceği de belirsiz kafam allak bulllak oldu yine:KK43:

İnşallah sağlıkla yükselir inşallah kucağıma almak nasip olur düşük dedi doktor moralim sıfırlandı

• Beğen
Reactions: H M
X