Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkçası ben hiç hah işte bu doktor diyeceğim birine hiç denk gelmedim.Bulunduğum yerde doğum hastanesi var. Belki riski azaltmak için kadın doğumcuyu oradan tercih ederim.Sonuçta sadece bununla ilgileniyorlar.

Bursadaysaniz minnos doktorumu tavsiye ederim 😍 riskli gebelik uzmanı ayni zamanda doc dr mehmet aral atalay 😍

Evet gittiğim hastanede kadın dogum ayrı bir binada ve kendı doktorum pandemi basladıgında bız de bazı tedavileri ertelemeye baslamsıtık dedı, ama pandemi en az 2 yıl etkisini kaybetmıcek, o yuzden claısmalarımızı daha titız ve dıkkatlı Bı sekılde yapıyoruz dedı, benim doktorum tüp bebek doktoru bu arada.. Ne olcalagımız bellı olmaz tabıkı ama dıkkatlı bi sekılde tedavınıze devam edebilirsiniz, ilaca gelınce, bu kadar onem arz eden bir ilacın üretimini artırryorlardır emınım. Tek bi yerde okuduğunuz bi yazı ile kendinizi şartlamayın derim ben.. Bence en dogru kararı sız ve doktorunuz verır.. Benım nacızane dusuncem boyle.. 🙏🏻☺️
Tam aaa hamile kalsam iğne ilaç sıkıntısı olacakmış diye gerildiğim an bu mesaj içimi rahatlattı😇

Korona basladıgı zamanlarda gebelık dusunuyorum diyenlerin afedersin ama agzına ettıler bu forumda cok okudum, ne olacagımız bellı deıl, bıraz vicdanı olarak dusunuyorsun ama senin de kaybın var psikolojini dusun, o ılacı sen de kullanmak zorundasın onlar gıbı, ben ara vermeyi hıc dusunmuyorum
Aynen canım zaten duygusal biriydim karantina deprem kürtaj derken iyice duygusal oldum. Bakalım hemen olacak mı bide o var. Rabbim hayırlısıyla en doğru zamanda en iyisini hepimiz için nasip etsin inşallah

Ya bunu bende düşünüyorum ama ya ilaca ulaşamazsak ya doktorlar ilgilenmezse??? Zaten riskli bi gebelik daha dikkatli olunması gerekiyo.Hastaneye gittiğimde çok yoğun olduğunu.Hocalarimizin hepsi yoğun bakımda filan dediler.Bi de kuzenim virüsten çok ilgilenemiyolar dedi bebeğini kaybetti.Çok üzüldük😕 Bende bazen biraz karamsar gibiyim
Hayırlısı olsun canım Allah ne zaman vereceğini en iyi bilendir. Ertelemek çok mantıklı gelmedi şimdi çünkü ne zaman olur bilmiyorum bir yandan yaş gidiyor. Zaten pkos var hayırlısı artık

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışacağım. Bir kimyasal bir de kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorum pıhtılaşma olsa da olmasa da hamile kalınca iğne başlarız dedi. Biliyorsunuz bu iğneler korona tedavisinde de kullanılıyor ve şu anda ihtiyacı olan bir sürü anne adayı iğne bulamadığı için instagramda takipçisi çok olan sayfalara başvuruyor. Bu durumda ben de iğneyi bulmakta çok zorlanacağım o yüzden hamileliği ertelemek mantıklı mı sizce? Bir yandan da yaşım 32 ve koronanın ne zaman biteceği de belirsiz kafam allak bulllak oldu yine:KK43:
Bende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size

Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler

Bende gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren oksapar kullandım
İlk sağlık ocağına yazdırdım iğne ile progestana 50 TL gibi bir ücret ödedim
Sonra kadın Doğum doktorum rapor çıkardı
Aynı anda 4 kutu birden eczaneden ücretsiz aldım
Bulmakta zorluk çekmedim açıkçası
benim yaşım 35 amhım 0.44
Cuma günü 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu
Şimdi biraz ara vermem gerekiyor bebek için
Ve zamanın ne göstereceği belli olmaz beklemeyin derim ben size

Geçen hafta buraya yazdım bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olacağımı falan buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun bana hemen cevap yazdılar kendimin yalnız olmadığını hissettim
Herkese çok teşekkürler
İnşallah cabucak toparlancaksın❤️sonra hep bırlıkte gun sayıcaz gebelık testi ıcın ❤️🥰

X