Anladım canımm ecoprin önlem amaçlı verdi herhalde inşallah pozitifi görürsünBen kimyasal gebeliğimin kanaması devam ederken gittim ama derslerim yüzünden 6.gün gidebildim. Hemen klomen ve ecopirin başlattı. 13.gün tekrar gittim yumurtalarım büyümüştü. Soldakiler küçüktü. 4-5 gün sonra da sol tarafımda ağrı oldu. Onlar da büyüdü sanırım. En son perşembe günü gittim yumurtaların çatlamış dedi. Perşembeye kadar olmazsan test yap pozitifi görürsen hemen gel dedi. Uygulamaya göre bugün bat ama dün testim negatifti. Ben de beklemedeyim şimdilik
Evet iki kimyasal gebelik geçirince bu şekilde deniyoruz şimdi deAnladım canımm ecoprin önlem amaçlı verdi herhalde inşallah pozitifi görürsün
Belirgin olmayan çizgi var.☺Inşallah çift çizgiyi görürsünüz sağlıklı bi gebelik olur.Evet iki kimyasal gebelik geçirince bu şekilde deniyoruz şimdi de
Ohoo bide akşam yapmışsın sen asıl sabah yap tabikierken gebelik testini iki gün önce sabah yaptığımda net çizgi vardı,akşam yaptığımda normal kaset test yoktu nerdeyse çizgi. Çok değişiyor yani
Son bat 25 Aralık canım inşallah güzel haberlerle dönerim bi hamile olduğumu öğreneyim size bol bol dua edicem :)Amınn ınsallah cnmhepimize umut olcaksın hayırlısıyla, cok sevındım walla, batı da yaz da karsısına gebe emojısı koyalım
Sabah test yapayım buraya atar haber ederim inşallah :)Belirgin olmayan çizgi var.☺Inşallah çift çizgiyi görürsünüz sağlıklı bi gebelik olur.Kesinlikle sabah idrarı daha net sonuç getir.
Testi yapan ben değilim. İnşallah ben de görürüm çift çizgiyiBelirgin olmayan çizgi var.☺Inşallah çift çizgiyi görürsünüz sağlıklı bi gebelik olur.Kesinlikle sabah idrarı daha net sonuç getir.
Testi yapan ben değilim. İnşallah ben de görürüm çift çizgiyi
Ay hadi inşallah canım ❤❤ ilkinde gözüküyor gibi..Eki Görüntüle 2745088 kızlar bata 4 gün var sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 2745090
Tmm cnm, senı lısteye eklıyorumSon bat 25 Aralık canım inşallah güzel haberlerle dönerim bi hamile olduğumu öğreneyim size bol bol dua edicem :)
Ayy kuzum, tek basımıza deılız hıcbırımız, bızı biz cok daha iyi anlıyoruzBu kadar güzel yürekli, herşeye rağmen güçlü kadınları uzun süredir bir arada görmemiştim. Burası ne güzel yer.Sohrab bizi buluşturmaya vesile oldun Sonuclarimiz hep güzel olsun..
Tebrıkleeerrrİlk idrarla yaptım kızlar
Hastanedeyim canımm bekliyorum öğleden sonra çıkar heraldeTebrıkleeerrrne zamn kan verırsın cnm
Canım ekle inşallah güzel haberler veririm :))Tmm cnm, senı lısteye eklıyorumsımdılık batını
Yaaa harikasınHastanedeyim canımm bekliyorum öğleden sonra çıkar heralde
Gözünüz aydın, hayırlı olsunİlk idrarla yaptım kızlar
Sağlıkla artsın ins değerin cnm dua et bize deHastanedeyim canımm bekliyorum öğleden sonra çıkar heralde
Sonucu bize de haber verHastanedeyim canımm bekliyorum öğleden sonra çıkar heralde