Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canim sizinde yardimciniz olsun inan bazen sinirden ağlıyorum zaten dikkat dağınıklığı var ilaç kullanıyoruz normalde biraz iyiydi tamamen canlıya döndü hiç istek yok geçen persembe akşam 7 de ders bitti ertesi sabah 9 da ders var öğretmen 5 sayfa ödev vermis😡 o 2 sayfadan sonra yapmayacam diye ağladı ben yapacan diye psikolojim yerlerde 🤷😔😔
Yaa kıyamam ben ona 🥰 istemiyorsa cok zorlama, yapabildigin kadarını yap de, ödüllendir her yaptıgı sayfa ıcın

Seni kaçıncı gün çağırdı canım ay çok sevindim bakalım benimde güzel olur herşey inşallah☺️
Ben kimyasal gebeliğimin kanaması devam ederken gittim ama derslerim yüzünden 6.gün gidebildim. Hemen klomen ve ecopirin başlattı. 13.gün tekrar gittim yumurtalarım büyümüştü. Soldakiler küçüktü. 4-5 gün sonra da sol tarafımda ağrı oldu. Onlar da büyüdü sanırım. En son perşembe günü gittim yumurtaların çatlamış dedi. Perşembeye kadar olmazsan test yap pozitifi görürsen hemen gel dedi. Uygulamaya göre bugün bat ama dün testim negatifti. Ben de beklemedeyim şimdilik 😊

Ben kimyasal gebeliğimin kanaması devam ederken gittim ama derslerim yüzünden 6.gün gidebildim. Hemen klomen ve ecopirin başlattı. 13.gün tekrar gittim yumurtalarım büyümüştü. Soldakiler küçüktü. 4-5 gün sonra da sol tarafımda ağrı oldu. Onlar da büyüdü sanırım. En son perşembe günü gittim yumurtaların çatlamış dedi. Perşembeye kadar olmazsan test yap pozitifi görürsen hemen gel dedi. Uygulamaya göre bugün bat ama dün testim negatifti. Ben de beklemedeyim şimdilik 😊
Diğerleri dollnemıstır ınsalah, belki de ikiz gelir 🙏🏻

IMG-20201221-WA0001.jpg
kızlar bata 4 gün var sizce gebelik varmı
IMG_20201221_175830.jpg

Sabah ilk idrarla deıl de mi, var gıbı geldi bana 🥰 sabah ilk idrarla yapsana cnm
Akşam üstü yaptım canım yarın gene bi test yapıcam haberdar ederim sizi inşallah hayırlısından sağlıklısından vardır kucağıma almak nasip olur hemen kanla kesinleştirip iğneyle başlıyıcam malum bi kaybım var pıhtılaşma dan inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder içinde sizlerede banada :)

Akşam üstü yaptım canım yarın gene bi test yapıcam haberdar ederim sizi inşallah hayırlısından sağlıklısından vardır kucağıma almak nasip olur hemen kanla kesinleştirip iğneyle başlıyıcam malum bi kaybım var pıhtılaşma dan inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder içinde sizlerede banada :)
Amınn ınsallah cnm ❤️hepimize umut olcaksın hayırlısıyla, cok sevındım walla, batı da yaz da karsısına gebe emojısı koyalım ❤️

Ohoo bide akşam yapmışsın sen asıl sabah yap tabiki😊erken gebelik testini iki gün önce sabah yaptığımda net çizgi vardı,akşam yaptığımda normal kaset test yoktu nerdeyse çizgi. Çok değişiyor yani😊

X