- 12 Nisan 2019
- 24.065
- 38.190
Senınkı duzenlıymıs ne guzelHafta içi her gün 6 dersim var. Bir gün sabah bir gün öğleden sonra şeklinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senınkı duzenlıymıs ne guzelHafta içi her gün 6 dersim var. Bir gün sabah bir gün öğleden sonra şeklinde
Yaa kıyamam ben ona istemiyorsa cok zorlama, yapabildigin kadarını yap de, ödüllendir her yaptıgı sayfa ıcınSaol canim sizinde yardimciniz olsun inan bazen sinirden ağlıyorum zaten dikkat dağınıklığı var ilaç kullanıyoruz normalde biraz iyiydi tamamen canlıya döndü hiç istek yok geçen persembe akşam 7 de ders bitti ertesi sabah 9 da ders var öğretmen 5 sayfa ödev vermis o 2 sayfadan sonra yapmayacam diye ağladı ben yapacan diye psikolojim yerlerde
Saol canım tavsiyeni dikkate alacağımYaa kıyamam ben ona istemiyorsa cok zorlama, yapabildigin kadarını yap de, ödüllendir her yaptıgı sayfa ıcın
Ay hadi bakalım canım hayırlısı olsun büyümüş müydü yumurtalar bende ocakta kullanacağımKullandım bitti şimdi regli bekliyorum ya da hamileliği
Evet büyümüştü. Geçen perşembe gittiğimde her şey yolunda gidiyor, yumurtaların çatlamış dediAy hadi bakalım canım hayırlısı olsun büyümüş müydü yumurtalar bende ocakta kullanacağım
Seni kaçıncı gün çağırdı canım ay çok sevindim bakalım benimde güzel olur herşey inşallahEvet büyümüştü. Geçen perşembe gittiğimde her şey yolunda gidiyor, yumurtaların çatlamış dedi
Ben kimyasal gebeliğimin kanaması devam ederken gittim ama derslerim yüzünden 6.gün gidebildim. Hemen klomen ve ecopirin başlattı. 13.gün tekrar gittim yumurtalarım büyümüştü. Soldakiler küçüktü. 4-5 gün sonra da sol tarafımda ağrı oldu. Onlar da büyüdü sanırım. En son perşembe günü gittim yumurtaların çatlamış dedi. Perşembeye kadar olmazsan test yap pozitifi görürsen hemen gel dedi. Uygulamaya göre bugün bat ama dün testim negatifti. Ben de beklemedeyim şimdilikSeni kaçıncı gün çağırdı canım ay çok sevindim bakalım benimde güzel olur herşey inşallah
Diğerleri dollnemıstır ınsalah, belki de ikiz gelirBen kimyasal gebeliğimin kanaması devam ederken gittim ama derslerim yüzünden 6.gün gidebildim. Hemen klomen ve ecopirin başlattı. 13.gün tekrar gittim yumurtalarım büyümüştü. Soldakiler küçüktü. 4-5 gün sonra da sol tarafımda ağrı oldu. Onlar da büyüdü sanırım. En son perşembe günü gittim yumurtaların çatlamış dedi. Perşembeye kadar olmazsan test yap pozitifi görürsen hemen gel dedi. Uygulamaya göre bugün bat ama dün testim negatifti. Ben de beklemedeyim şimdilik
Pembe kapaklıda hayalet bir çizgi görünüyor gibi amaEki Görüntüle 2745088 kızlar bata 4 gün var sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 2745090
Kaset teste çok silik çıktı hadi inşallah vardır :)Pembe kapaklıda hayalet bir çizgi görünüyor gibi ama
Ne güzel de olur, inşallahDiğerleri dollnemıstır ınsalah, belki de ikiz gelir
Sabah ilk idrarla deıl de mi, var gıbı geldi bana sabah ilk idrarla yapsana cnmEki Görüntüle 2745088 kızlar bata 4 gün var sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 2745090
Akşam üstü yaptım canım yarın gene bi test yapıcam haberdar ederim sizi inşallah hayırlısından sağlıklısından vardır kucağıma almak nasip olur hemen kanla kesinleştirip iğneyle başlıyıcam malum bi kaybım var pıhtılaşma dan inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder içinde sizlerede banada :)Sabah ilk idrarla deıl de mi, var gıbı geldi bana sabah ilk idrarla yapsana cnm
Amınn ınsallah cnm hepimize umut olcaksın hayırlısıyla, cok sevındım walla, batı da yaz da karsısına gebe emojısı koyalımAkşam üstü yaptım canım yarın gene bi test yapıcam haberdar ederim sizi inşallah hayırlısından sağlıklısından vardır kucağıma almak nasip olur hemen kanla kesinleştirip iğneyle başlıyıcam malum bi kaybım var pıhtılaşma dan inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder içinde sizlerede banada :)
Ay hadi inşallahKaset teste çok silik çıktı hadi inşallah vardır :)
Ohoo bide akşam yapmışsın sen asıl sabah yap tabikierken gebelik testini iki gün önce sabah yaptığımda net çizgi vardı,akşam yaptığımda normal kaset test yoktu nerdeyse çizgi. Çok değişiyor yaniAkşam üstü yaptım canım yarın gene bi test yapıcam haberdar ederim sizi inşallah hayırlısından sağlıklısından vardır kucağıma almak nasip olur hemen kanla kesinleştirip iğneyle başlıyıcam malum bi kaybım var pıhtılaşma dan inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder içinde sizlerede banada :)
Yaaa hepimizin karşısında o emoji olup bu aşamayı bir an önce atlarız inşallahAmınn ınsallah cnm hepimize umut olcaksın hayırlısıyla, cok sevındım walla, batı da yaz da karsısına gebe emojısı koyalım
İnsallah cnm İnsallahhYaaa hepimizin karşısında o emoji olup bu aşamayı bir an önce atlarız inşallah
Çok sevindim çokkk pembe kapaklıda silik çizgi görünüyor net. inşallah sağlıkla gelir, sağlıkla büyür. Yüzünüz hep gülsünEki Görüntüle 2745088 kızlar bata 4 gün var sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 2745090