İkinci döneme acarlar okulları bence..Kötü olmuş gerçekten. Belki ikinci dönem bir düzenleme yapar idareniz
Hepinize iyi dersler kızlar☺.Öğretmenlik en kutsal meslek benim gözümde ve bi o kadar da sabır işi...Sabah 2 ders, ogleden sonra 3 dersım var ikisi arasında da 5 saat ara, abuk sabuk ders programım var, sizin nasıl kızlar?
Aa bende daha büyük sandımben 29 30 olcam 30
Bende 26
Sağol canımHepinize iyi dersler kızlar☺.Öğretmenlik en kutsal meslek benim gözümde ve bi o kadar da sabır işi...
Hepinize iyi dersler kızlar☺.Öğretmenlik en kutsal meslek benim gözümde ve bi o kadar da sabır işi...
Kaça gidiyor cnmGerçekten Allah sabır versin kızlar mesleğiniz çok zor ben bir tane çocuğun derslerine yetişemiyorum
Daha 1 e gidiyor canim ama inanılmaz zorluyor beni yaKaça gidiyor cnm
Ayy yavrum daha minicikDaha 1 e gidiyor canim ama inanılmaz zorluyor beni ya
Amin canim valla öyle öğretmenlerede zor öğrencilere de zor bir an önce bitse şu virüs herşey normale dönseAyy yavrum daha minicik1.sınıf annesı de ögretmeni de olmak zordur, Allah kolaylıklar versın
Aminn insallah cnmAmin canim valla öyle öğretmenlerede zor öğrencilere de zor bir an önce bitse şu virüs herşey normale dönse
Döngü uzuyor dıye bılıyorum ben, emın deılım amaKızlar bir sorum olacaktı. Klomen kullanıldığında gebelik oluşmazsa regl ilk oluşup çatlayan yumurtaya göre mi başlar yoksa son çatlayan yumurtaya göre mi olur
Teşekkürler canımDöngü uzuyor dıye bılıyorum ben, emın deılım ama
Rica ederimTeşekkürler canım
Sende mi klomen kullanacaksın canımKızlar bir sorum olacaktı. Klomen kullanıldığında gebelik oluşmazsa regl ilk oluşup çatlayan yumurtaya göre mi başlar yoksa son çatlayan yumurtaya göre mi olur
Kullandım bitti şimdi regli bekliyorum ya da hamileliğiSende mi klomen kullanacaksın canım
Hafta içi her gün 6 dersim var. Bir gün sabah bir gün öğleden sonra şeklindeSabah 2 ders, ogleden sonra 3 dersım var ikisi arasında da 5 saat ara, abuk sabuk ders programım var, sizin nasıl kızlar?
1. sınıf en zoru zaten canım. Hele şimdi uzaktan eğitimle daha da zor hem çocuk hem veli hem de öğretmen içinDaha 1 e gidiyor canim ama inanılmaz zorluyor beni ya
Saol canim sizinde yardimciniz olsun inan bazen sinirden ağlıyorum zaten dikkat dağınıklığı var ilaç kullanıyoruz normalde biraz iyiydi tamamen canlıya döndü hiç istek yok geçen persembe akşam 7 de ders bitti ertesi sabah 9 da ders var öğretmen 5 sayfa ödev vermis1. sınıf en zoru zaten canım. Hele şimdi uzaktan eğitimle daha da zor hem çocuk hem veli hem de öğretmen içinAllah yardımcınız olsun