Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de bu var matruşka gibi sürekli yeni sorun,bende kürtaj sonrası rahim temizlendi mi diye gittim sadece onu öğreneceğim güya,hooop senin yumurta rezervi az yaşına göre annen erken mi menopoz oldu dedi ben şok

Öyle valla canım. Inşallah olucak Rabbim izin verirse. Intihar dünyası iste . Rabbim burdaki bu açıyı yaşayan herekese güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok güzel anneler olucaz biz inanıyorum

Hepimiz tırlatmaya az kaldi canım ama pes etmek yok güzel günler bekliyor bizi inşallah

Polikistik Görünüm var diye bakmamıslardır o zaman..

Öyle valla canım. Inşallah olucak Rabbim izin verirse. Intihar dünyası iste . Rabbim burdaki bu açıyı yaşayan herekese güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok güzel anneler olucaz biz inanıyorum
İnşallah inşallah

Yok düşük yaptıgınız gebeliğinizde?
İlk düşükte kalp duymamıştım.Ikincisindede doktor çok az bi atış var gibi demişti.Sonra iğne, hap filan kullandiktan sonra kontrole gidince aynı hafta da idi.Hiç duyamadık yani.Doktor küçük gebelik kayıplarının sebebini net olarak bilemiyoruz dedi.Kan pıhtılaşman dahi buna sebep değil belki .Sonuçta sağ bi evladın var çok gençsiniz bence tedavisiz yine olur gebelik dedi

Ben de ilk kontrole 6+6 da gidebildim, kalp atısı yoktu, belkı 6+5 te durdu bilemiyoruz, belki de daha once dusuk sonrası 6 haftalık görünüm var dedı doktorun asistanı.. Pıhtılasma da olabılır hersey olabılır dedı

Geçmiş olsun canım. Ben de anlamadım kaşıntı yok kokulu bi akıntı yok hatta doğru dürüst akıntı bile yok ama kasık ve karın ağrısı geçmedi bi türlü

Benim de ilk düşük aynı sizinle.Ne kadar zaman geçti düşükten sonra

Geçmiş olsun canım. Ben de anlamadım kaşıntı yok kokulu bi akıntı yok hatta doğru dürüst akıntı bile yok ama kasık ve karın ağrısı geçmedi bi türlü
Aynı benim de kaşıntı yok bakalım ne zaman geçecek

Geçmiş olsun canım Rabbim hiçbirimize tekrar böyle acılar yaşatmasın inşallah. Hikayemiz benziyor canım. Benim de 3 yaşında bir oğlum var sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşadım. Temmuz ayında hamile kaldım kimyasal oldu değer yükselmedi adet oldum. Eylülde tekrar hamile kaldım bu sefer hcg normal artıyordu tam sevindim annemlere falan söyledik bu sefer de haftası geriydi. 8 haftalıkken gittim kalp atışı yoktu bebek de görünmedi sadece yolk sac vardı 5 buçuk haftalık görünüyordu doktor kürtaj deyince şok oldum. Ertesi gün kürtaj oldum bir hafta sonra da hemen pıhtılaşma testlerini yaptırdım. Hala sonuç çıkmadı bakalım ne diyecek doktor Senin düşükler için ne dediler pıhtılaşma falan var mı?

Şu an gebe değilim. Ama testler sonuçlanınca düşünüyoruz planlı bi gebelik olucak bakalım. Hafta içi tekrar hastaneye gidicem randevum var.
Canım sende pkos var mı? Benim ilk gebeliğim planlı ve yumurta geliştirici ilaçla olmuştu sorunsuz devam etti şükürler olsun. Kendi kendime düşünüyorum acaba ilaçsız hamile kalınca kalitesiz mi oldu ondan mı böyle oldu?

14 Kasımda ilaçla düşük yaptırıldım cnm, 9.haftadaydım, ama 6 haftada kalmıstı.. İlk adetimi oldum, 2.yi bekliyorum

Size de Çok geçmiş olsun. Gerçekten benziyo durumumuz.Benimde pıhtılaşmadan şüpheleniliyor .Test sonuçlarımı aldım hemotolojiye gidicem. En son gittigim Doktor erken gebelik kayıplarının sebeplerini pek bilinemiyo dedi .Özeldeki doktorumda pıhtılaşma direkt demişti.

Pkos u tam olarak bilemiyorum☺ ama en son kontrollerimde korunma gebeliğe engel bi durum yok demisti doktorum

Bir de bu var matruşka gibi sürekli yeni sorun,bende kürtaj sonrası rahim temizlendi mi diye gittim sadece onu öğreneceğim güya,hooop senin yumurta rezervi az yaşına göre annen erken mi menopoz oldu dedi ben şok
İşteee aynen canım bende miyom olduğunu öğrendim kürtaj sonrası kontrolde bide küçük bi kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…