Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa bende daha büyük sandım 😬 ben 29 😌😌 30 olcam 30 🤦‍♀️🤦‍♀️😬😬
Yaaa bana şu 27 yasımda yüzüme yüzüme yumurtan az dedi sensin yumurtası az diyecektim adama😂😂ya benim 30 yaşına bi hayranlığım var niye bilmiyorum,eşim de sende bi alemsin insan 30 olsam diye bekler mi diyor ama bekliyorum valla 😂

Kızlar lütfen bi kac doktora gidin icinize sinenle devam edin çünkü kayıp yada kayiplar yaşayanlara onlem amacli da olsa mutlaka coraspin ve igne kullandiriyolar hem bebeği daha iyi besliyor igne ve ilac. Artık riskli gebelik kategorindeyiz..

Eşim de öyle diyor o da 31 yasında ama 30 olduğu zamanları Allahım😒maya maskesi yapıyordu göz kenarı için,beyaz sakalını boyadı bi en son saç mı ektirsem dedi ama atlattı sükür😂
Yok ben onları yapmadım ama psikolojik olarak bi ağırlık çökmüştü bana, neyse gecti gitti😂

Yaaa bana şu 27 yasımda yüzüme yüzüme yumurtan az dedi sensin yumurtası az diyecektim adama😂😂ya benim 30 yaşına bi hayranlığım var niye bilmiyorum,eşim de sende bi alemsin insan 30 olsam diye bekler mi diyor ama bekliyorum valla 😂
Ayy cidden olma 30 😂 ne azı ya 40 yaşına kadar yolu var o insanın moralini bozmaısn hiç 😂

Sabah 2 ders, ogleden sonra 3 dersım var ikisi arasında da 5 saat ara, abuk sabuk ders programım var, sizin nasıl kızlar? 🙄

Sabah 2 ders, ogleden sonra 3 dersım var ikisi arasında da 5 saat ara, abuk sabuk ders programım var, sizin nasıl kızlar? 🙄
Pzt çrş cuma sabah, salı prş öğleden sonra 😊 Allahtan pazartesim boş, ders boşluklarım da 1 ders oluyor ama o bile fazla geliyor. Keşke başlayıp bitse 😄

Benim iyi canım bugün 13.40 da bitiyor benim salı kötü akşam 8e kadar dersim var geç başladığı için geç bitiyor🤦‍♀️

Pzt çrş cuma sabah, salı prş öğleden sonra 😊 Allahtan pazartesim boş, ders boşluklarım da 1 ders oluyor ama o bile fazla geliyor. Keşke başlayıp bitse 😄
Ne guzel, duzenlı bir program.. Darısı bana ınsallah, cok dengesiz benım program, persembe 7 ders var cuma 2 ders.. Sımdı beklıyorum saat 2 olsun diye 🤷‍♀️

Artık dersler bir gün sabah bir gün öğleden sonra şeklinde başlamak zorunda. Acaba liselerde durum farklı mı
Eba TV programından oturu öyle olması gerek ama, bızım hıc oyle deıl, tum gune dagılmıs dersler.. Liseler de oyledır büyük ihtimalle

X