- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Aa bende daha büyük sandım ben 29 30 olcam 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bende daha büyük sandım ben 29 30 olcam 30
Bize küçük süprizler yapıyorlar işteİşteee aynen canım bende miyom olduğunu öğrendim kürtaj sonrası kontrolde bide küçük bi kist
Ooo 30 yaş sendromunu yaşamıs biri olarak, Allah yardımcın olsun diyorum ben de 31 oldumAa bende daha büyük sandım ben 29 30 olcam 30
Yaaa bana şu 27 yasımda yüzüme yüzüme yumurtan az dedi sensin yumurtası az diyecektim adamaya benim 30 yaşına bi hayranlığım var niye bilmiyorum,eşim de sende bi alemsin insan 30 olsam diye bekler mi diyor ama bekliyorum vallaAa bende daha büyük sandım ben 29 30 olcam 30
Hadi ya ben de tam tersi bi 30 olsam diyorumOoo 30 yaş sendromunu yaşamıs biri olarak, Allah yardımcın olsun diyorum ben de 31 oldum
Yaşa ve gör diyorumYaaa bana şu 27 yasımda yüzüme yüzüme yumurtan az dedi sensin yumurtası az diyecektim adamaya benim 30 yaşına bi hayranlığım var niye bilmiyorum,eşim de sende bi alemsin insan 30 olsam diye bekler mi diyor ama bekliyorum valla
Eşim de öyle diyor o da 31 yasında ama 30 olduğu zamanları Allahımmaya maskesi yapıyordu göz kenarı için,beyaz sakalını boyadı bi en son saç mı ektirsem dedi ama atlattı sükürYaşa ve gör diyorum
Yok ben onları yapmadım ama psikolojik olarak bi ağırlık çökmüştü bana, neyse gecti gittiEşim de öyle diyor o da 31 yasında ama 30 olduğu zamanları Allahımmaya maskesi yapıyordu göz kenarı için,beyaz sakalını boyadı bi en son saç mı ektirsem dedi ama atlattı sükür
Ayy cidden olma 30 ne azı ya 40 yaşına kadar yolu var o insanın moralini bozmaısn hiçYaaa bana şu 27 yasımda yüzüme yüzüme yumurtan az dedi sensin yumurtası az diyecektim adamaya benim 30 yaşına bi hayranlığım var niye bilmiyorum,eşim de sende bi alemsin insan 30 olsam diye bekler mi diyor ama bekliyorum valla
Neyse ya daha genciz biz canımOoo 30 yaş sendromunu yaşamıs biri olarak, Allah yardımcın olsun diyorum ben de 31 oldum
Pzt çrş cuma sabah, salı prş öğleden sonra Allahtan pazartesim boş, ders boşluklarım da 1 ders oluyor ama o bile fazla geliyor. Keşke başlayıp bitseSabah 2 ders, ogleden sonra 3 dersım var ikisi arasında da 5 saat ara, abuk sabuk ders programım var, sizin nasıl kızlar?
Benim iyi canım bugün 13.40 da bitiyor benim salı kötü akşam 8e kadar dersim var geç başladığı için geç bitiyorSabah 2 ders, ogleden sonra 3 dersım var ikisi arasında da 5 saat ara, abuk sabuk ders programım var, sizin nasıl kızlar?
Ne guzel, duzenlı bir program.. Darısı bana ınsallah, cok dengesiz benım program, persembe 7 ders var cuma 2 ders.. Sımdı beklıyorum saat 2 olsun diyePzt çrş cuma sabah, salı prş öğleden sonra Allahtan pazartesim boş, ders boşluklarım da 1 ders oluyor ama o bile fazla geliyor. Keşke başlayıp bitse
Benım de persembe gunu 8bucuktan 4 e kadar, cok yogun oluyorum o günBenim iyi canım bugün 13.40 da bitiyor benim salı kötü akşam 8e kadar dersim var geç başladığı için geç bitiyor
Artık dersler bir gün sabah bir gün öğleden sonra şeklinde başlamak zorunda. Acaba liselerde durum farklı mıBenım de persembe gunu 8bucuktan 4 e kadar, cok yogun oluyorum o gün
Eba TV programından oturu öyle olması gerek ama, bızım hıc oyle deıl, tum gune dagılmıs dersler.. Liseler de oyledır büyük ihtimalleArtık dersler bir gün sabah bir gün öğleden sonra şeklinde başlamak zorunda. Acaba liselerde durum farklı mı
Kötü olmuş gerçekten. Belki ikinci dönem bir düzenleme yapar idarenizEba TV programından oturu öyle olması gerek ama, bızım hıc oyle deıl, tum gune dagılmıs dersler.. Liseler de oyledır büyük ihtimalle