Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kıyamam ben de kpss calısırken Bı tarih bi de anayasa calısmıstım, osmnalkı tarıhım ıyı de esıçkı turk tarıhı hep ezber oldugundan perişandı
Eşim de din kültürü öğretmeni canlı derslerde çocuklara eveeet Kuran kime indirilmiş diyor çocuklar Hz Musa diyor,bazen bilgisayarın arkasından başımı kameraya eğip siz nereyi dinlersiniz diye çemkiresim geliyor

Kızlar ayın 14'ünde yumurtlama oldu, bat 26 aralık, haftaya cumartesi. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Kaç günde netleşir durum..
Valla erken gebelik testinde bence en garanti 2,3 gün öncesi yapınca şaşı oluyor insan çizgi göreceğim diye

Geçen ay eşimle kuruma sebepli hayalet çizgiye aval aval 2 gün baktık
Bizim de şubattan sonra macera başlar artık,beklemesi de zor arkadaş geçmiyor gün başka zaman olsa aaa adet günüm gelmiş dersin ne çabuk diye şok olursun

Geçmiş olsun canım Rabbim tekrarından korusun inşallah. Benim de kürtaj sonrası hiç kanamam olmadı üzerinden 37 gün geçti ama hala adet olmadım sanırım ilaç kullanıp öyle adet olacağım. Kanama olmaması ve adet olmamış olmamı pkos olmama bağlıyordum bide hala göğüslerim acıyor sanırım prolaktin yüksek. İlk hamileliğim gayet normal geçti sağlıklı bir oğlum var şükürler olsun. sezaryen sonrası da hiç kanama olmamıştı toplasan iki ped etmezdi. Sen yazınca aklıma düştü acaba sezaryen sırasında bişey mi oldu? Ben de pıhtılaşma testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Bakalım ne çıkacak? Bide benim ara ara karnım ağrıyor sende de var mı böyle bişey

Merhaba canim, cok tesekkurler amin. Benim hic agrim ya da adet belirtim yoktu. iceride pihtidan kist olusmustu doktorun soylediginden anladigim kadariyla, bunda endiselenecek bir sey yok vucut kendiliginden yapar adetinle atarsin demisti, bu kist varken adet olmayi beklersen uzun surer demisti o yuzden ilac vermisti. Adetim bitince kontrole gittigimde bahsettigi kistte gitmisti. Sezeryan konusunu hic bilmiyorum ne gibi bir komplikasyon olabilir diye. Istersen 10 gun kadar daha bekle oyle git doktora. Agrin varsa ara ara belki de adetin habercisidir.

Kist ağrı yapıyor muydu canım. Kürtaj sonrası kullandığım antibiyotik kaynaklı mantar oldum fitil kullandım geçmedi şimdi yine antibiyotik kullanıyorum ama karın ağrısı baştan beri var acaba gaz sancısı mı karnımı sarınca biraz iyi geliyor

Kist ağrı yapıyor muydu canım. Kürtaj sonrası kullandığım antibiyotik kaynaklı mantar oldum fitil kullandım geçmedi şimdi yine antibiyotik kullanıyorum ama karın ağrısı baştan beri var acaba gaz sancısı mı karnımı sarınca biraz iyi geliyor

24 kasım kürtajdan sonra bir hafta önce lekelenmem bitti benim. Tam sevindim derken yeşil kokulu bir akıntı başladı,doktora mesaj attım fitil ve antibiyotik verdi uç gündür kullanıyorum bende. Ama onlara başladığımdan beri gaz sancısı mı,hafif karın ağrısı mı anlamadığım bir durum var. Fitil sonrası da ilk bir on dk cidden içerisi yanıyor. Valla bitmiyor hiç uğraşacak şey

Benim hic agri yapmadi, hatta artik 50 gune yaklasinca kurtajdan sonra ben doktoruma yazmistim bende en ufak bir adet belirtisi agri vs yok diye o zaman gel bir bakalim diye cagirmisti beni de oyle anlasildi kist. Belki de senin dedigin gibi gaz sancisidir.

Merhaba aranıza yeni katıldım 4-5 gün önce kimyasal gebelik geçirdim sizce tekrar hamile kalabilir miyim ve yarından itibaren ovülasyon testine başlayacağım doktorum bu ay korunma dedi belki sağlıklı bir gebelik geçirirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…