Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana çok iyi geldi valla resmen kitap yüzü göresim yokmuş,şuan tek odak noktam sağlık,normal hayat az böyle olsun

Diaformın mı basladın, ben de yan etkiyi azaltsın diye bir hafta yarım yarım aldım, ikinci hafta yarım+tam, ucuncu hafta tam +tam almıstım, yanlıs hatırlamıyorsam 3 4 gun sonra fecı ishal yapmıstı, bır haftada 3 4 kılo vermıstım.. Glifor mide bulantısı yapıyormus, dıaformın de ishal yapıyo

Bende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020
Rabbim kayıplarımıza dayanma gücü versin

Her acıdan sonra ben yasayamam dedim nasıl dayanıcam dedim hep, ama Rabbım güc veriyor, insallah 2021 bıze ugurlu gelsın
Bende cnm bende ağır depresyon yaşadım babami kaybettikten sonra hastalık sürecinden itibaren cok kotu günler geçirdik antidepresan kullandım 4 yil kadar.. Zor bıraktım tekrar baslamak istemiyorum ben bu kez dualarda namazda buldum terapiyi..

Ben de 2014 Eylul de babamı kaybettim, herkesın Bı ortak yonu cıkıyor bu grupta,
Bende babasız büyüyenlerdenim kızlar. Kaderlerimiz ortak belliki. Trafik kazası geçirmiştik Rabbim onu aldı yanına bana hiç bişey olmadi. Burnum bile kanamamıştı. Şimdi mobillerimizle yan yanadırlar. Onlara emanetler

Allahım kabul etsin ınsallah dualarını rabbım annelerimize sevdiklerimize uzun ömür versin insallah

Mekanı cennet olsun rabbım hepımıze sbaır versın insallah

Allahım kabul etsin ınsallah dualarını rabbım annelerimize sevdiklerimize uzun ömür versin insallah
Ah annelerimiz onlar iyiki var.. Babamın emaneti bana.. Ne zaman annemle biraz kavga etsek rüyama geliyor babam kızıyor bana.. Yada aşırı üzülsem geliyor ruyalarima konuşmuyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…