Bana çok iyi geldi valla resmen kitap yüzü göresim yokmuş,şuan tek odak noktam sağlık,normal hayat az böyle olsunAra vermek çok iyi gelmedi mi? Ben de bi senedir ara verdim. Atanmayı bekledim olmadi, özeli de gözüm tekrar yemedi iş teklifleri gelse de. Ozel hastanelerin durumu belli...
Bana detoks oldu yeni işe zımba gibi başlarım neresi olursa. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ya ben olsam bunu severken boğarımDüşük yaptıktan sonra, eşimin bi sürprizi oldu, bızım de minik bi oğlumuz olducok güzel Bi duyguymuş gercekten, oğluma bakın
Diaformın mı basladın, ben de yan etkiyi azaltsın diye bir hafta yarım yarım aldım, ikinci hafta yarım+tam, ucuncu hafta tam +tam almıstım, yanlıs hatırlamıyorsam 3 4 gun sonra fecı ishal yapmıstı, bır haftada 3 4 kılo vermıstım.. Glifor mide bulantısı yapıyormus, dıaformın de ishal yapıyoCanım seni zayıflattımı hap benim bugün 5. Gün oldu tek dozla başladım iki gündür sabah akşam almaya başladım zaten diyette yapıyorum ama herkes miğde bulantısı ishal yaptı demiş bende şuan öyle bi etki olmadı hemen başlamışmıydı sendede böyle etkiler
Rabbim kayıplarımıza dayanma gücü versinBende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020
Walla boğulacak dıye korkuyorumYa ben olsam bunu severken boğarım
AyAtanamadım ve 24 Kasım'da kürtaj oldumZaten o gün benim için buruk geçerdi şimdi benim için tam tuhaf bir tarih oldu
EvetEvet canım sende mii
Senın bransın ne cnm, benım matematikMeslektaşım
Evlat acısı cok baskaymis amaBaşınız sağolsun. Ben de bu sene 2 büyük kayıp yaşadım çok zor.. sabır versin rabbim.
Basın sağolsun cnm acılarımız ortak 2014 ve 2020 yılları ne kötü gelmiş bize..Ben de 2014 Eylul de babamı kaybettim,herkesın Bı ortak yonu cıkıyor bu grupta,
Her acıdan sonra ben yasayamam dedim nasıl dayanıcam dedim hep, ama Rabbım güc veriyor, insallah 2021 bıze ugurlu gelsınBasın sağolsun cnm acılarımız ortak 2014 ve 2020 yılları ne kötü gelmiş bize..
Oysss ya yerim ben onu.. maasallah astim hastasi olmasam bende çok istiyorum..Düşük yaptıktan sonra, eşimin bi sürprizi oldu, bızım de minik bi oğlumuz olducok güzel Bi duyguymuş gercekten, oğluma bakın
Dısardakı canlarımıza anne olursun sen deOysss ya yerim ben onu.. maasallah astim hastasi olmasam bende çok istiyorum..
Bende cnm bende ağır depresyon yaşadım babami kaybettikten sonra hastalık sürecinden itibaren cok kotu günler geçirdik antidepresan kullandım 4 yil kadar.. Zor bıraktım tekrar baslamak istemiyorum ben bu kez dualarda namazda buldum terapiyi..Her acıdan sonra ben yasayamam dedim nasıl dayanıcam dedim hep, ama Rabbım güc veriyor, insallah 2021 bıze ugurlu gelsın
Bende babasız büyüyenlerdenim kızlar. Kaderlerimiz ortak belliki. Trafik kazası geçirmiştik Rabbim onu aldı yanına bana hiç bişey olmadi. Burnum bile kanamamıştı. Şimdi mobillerimizle yan yanadırlar. Onlara emanetlerBen de 2014 Eylul de babamı kaybettim,herkesın Bı ortak yonu cıkıyor bu grupta,
Allahım kabul etsin ınsallah dualarınıBende cnm bende ağır depresyon yaşadım babami kaybettikten sonra hastalık sürecinden itibaren cok kotu günler geçirdik antidepresan kullandım 4 yil kadar.. Zor bıraktım tekrar baslamak istemiyorum ben bu kez dualarda namazda buldum terapiyi..
Mekanı cennet olsunBende babasız büyüyenlerdenim kızlar. Kaderlerimiz ortak belliki. Trafik kazası geçirmiştik Rabbim onu aldı yanına bana hiç bişey olmadi. Burnum bile kanamamıştı. Şimdi mobillerimizle yan yanadırlar. Onlara emanetler
Ah annelerimiz onlar iyiki var.. Babamın emaneti bana.. Ne zaman annemle biraz kavga etsek rüyama geliyor babam kızıyor bana.. Yada aşırı üzülsem geliyor ruyalarima konuşmuyor benimleAllahım kabul etsin ınsallah dualarınırabbım annelerimize sevdiklerimize uzun ömür versin insallah