Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi arkadasim erken doğum yapti ve bebegi hastaydı ama kromozom bozukluğu falan gibi değil baska hastalıkları varmis üzmemek icin sormadim açıkçası.. 1 sene yaşıyor yavrusu ve yavrusu cennete gidiyor😑 bu arada hamile kalıyor cok üzülüyor napcam diye ve oğlunu toprağa gömdüğü gün kizi dunyaya geliyor.. Ne kadar büyük bi mucize.. Cok zor yaşadıklarımız ama rabbim elbet mükafatını vericektir..

Fazlasıyla hissettik canım. Ama başkaları anlamıyor. Kaybedilen bi bebek değilde eşya gibi davranıyorlar yerine yenisi konulabilen . Yenisini yaparsın olur biter mantigi. Yok görmemişiz dokunmamışız. Kimse anlamiyo. Bizi en iyi biz anlarız.
Ben kızmıyorum öylelerine yaşamadan belki bende bilmezdim. İnsan yaşayınca anlıyormuş. Ama Rabbim en hayırlısını versin. Meleklerimizin yanına inşallah bir de bu dünyada evlat sahibi olmayı nasip etsin🙏

Kızlar bi arkadasim erken doğum yapti ve bebegi hastaydı ama kromozom bozukluğu falan gibi değil baska hastalıkları varmis üzmemek icin sormadim açıkçası.. 1 sene yaşıyor yavrusu ve yavrusu cennete gidiyor😑 bu arada hamile kalıyor cok üzülüyor napcam diye ve oğlunu toprağa gömdüğü gün kizi dunyaya geliyor.. Ne kadar büyük bi mucize.. Cok zor yaşadıklarımız ama rabbim elbet mükafatını vericektir..
Rabbim ona da dayanma gücü versin hem zor yaşadığı ama bir yandan da mucize🌸

😔😔😔İnsallah atanacaksın, pespese guzel haberler gelecek
Bu yıl ara verdim çalışmaya azıcık ruhen dinlenme molası verdim. Rabbim onda da hayırlı olanı verecektir inşallah 😇ben umutluyum hem de hepimiz için😍Biz bu gruptan mutlu çıkacağız bol bol dua edelim her şeyi verecek olan Allah🌸

Bu yıl ara verdim çalışmaya azıcık ruhen dinlenme molası verdim. Rabbim onda da hayırlı olanı verecektir inşallah 😇ben umutluyum hem de hepimiz için😍Biz bu gruptan mutlu çıkacağız bol bol dua edelim her şeyi verecek olan Allah🌸
İnsallahhcnm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun ❤️

Benim de tek umudum o .Sonra dönüşte bakalım bu grupta neler yaşayacağız,2021 de bebelerden konuşalım Allahım çok amin🙏
Hayvanların iyileştirici etkisine hayranım. Kedim var benim de resmen ilacım...❤

O ne güzel duadır, inşallah 🤍 Nolur buralar gebelik testlerinin çifter çifter çizgileri ile dolsun..sağlıkla gelsin bebisler🙏

Ara vermek çok iyi gelmedi mi? Ben de bi senedir ara verdim. Atanmayı bekledim olmadi, özeli de gözüm tekrar yemedi iş teklifleri gelse de. Ozel hastanelerin durumu belli...
Bana detoks oldu yeni işe zımba gibi başlarım neresi olursa. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hayvanların iyileştirici etkisine hayranım. Kedim var benim de resmen ilacım...❤

O ne güzel duadır, inşallah 🤍 Nolur buralar gebelik testlerinin çifter çifter çizgileri ile dolsun..sağlıkla gelsin bebisler🙏
Düşük yaptıktan sonra, eşimin bi sürprizi oldu, bızım de minik bi oğlumuz oldu 😍 cok güzel Bi duyguymuş gercekten, oğluma bakın 😍

Eklentiler

• Screenshot_20201218_230916.jpg
    Screenshot_20201218_230916.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20201218_230940.jpg
    Screenshot_20201218_230940.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 30
Düşük yaptıktan sonra, eşimin bi sürprizi oldu, bızım de minik bi oğlumuz oldu 😍 cok güzel Bi duyguymuş gercekten, oğluma bakın 😍
Allahimmmm sana geliyorum.. Bal bu bal.. Gerçekten yaralara merhem oluyorlar. Çok iyi gelecek size de.
Bebeğimi 2 hafta önce kaybetmişim 2 hafta sonra fark edildi kürtaj oldum. O iki hafta haberim yokken peşimden hiç ayrılmadı kızım. Banyo kapısında beni bekledi hep kusarken. Kürtajdan sonra da aynı şekilde.. resmen hissetti minik kuşum. Ben ağlarken gözümün içine bakar yavrum. Güzel ömürleri olsun. Inanılmaz sevindim sizin için sağlıkla büyüsün minik oğlan.

Atanamadım ve 24 Kasım'da kürtaj oldum😒Zaten o gün benim için buruk geçerdi şimdi benim için tam tuhaf bir tarih oldu😒
Bende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020 😑

Allahimmmm sana geliyorum.. Bal bu bal.. Gerçekten yaralara merhem oluyorlar. Çok iyi gelecek size de.
Bebeğimi 2 hafta önce kaybetmişim 2 hafta sonra fark edildi kürtaj oldum. O iki hafta haberim yokken peşimden hiç ayrılmadı kızım. Banyo kapısında beni bekledi hep kusarken. Kürtajdan sonra da aynı şekilde.. resmen hissetti minik kuşum. Ben ağlarken gözümün içine bakar yavrum. Güzel ömürleri olsun. Inanılmaz sevindim sizin için sağlıkla büyüsün minik oğlan.
Gercekten yapısık geziyoruz evın ıcınde su an boynumda uyuyor mırlayarak, tam bi bebek ❤️23 kasımda geldı evimize, nesemız oldu.. Allahım uzun omur versin ınsallah ogluma ❤️ sıızn de kızınıza 🥰

Bende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020 😑
Başınız sağolsun. Ben de bu sene 2 büyük kayıp yaşadım çok zor.. sabır versin rabbim.

Ben de 2014 Eylul de babamı kaybettim, 😔herkesın Bı ortak yonu cıkıyor bu grupta,

Diaformın keser tatlı ihtiyacını, hem de oyle Bı kesiyor kı 😅😅😅
Canım seni zayıflattımı hap benim bugün 5. Gün oldu tek dozla başladım iki gündür sabah akşam almaya başladım zaten diyette yapıyorum ama herkes miğde bulantısı ishal yaptı demiş bende şuan öyle bi etki olmadı hemen başlamışmıydı sendede böyle etkiler

X