Aaa benım ki niye cıkmadı kı, arıcaklardı yarın Bı arayım ben de hastaneyiEvet ankaradayım canımgeçen cuma kürtaj oldum bu cuma çıktı canım..
Sen de mı ögretmensimAynen öyle canım çok teşekkürlersenin ne zaman oldu kaybın ? Öğretmen misin bu arada sende ?
Bana msj geldi canım. Bi ara sor belki kaynamıştır aradaAaa benım ki niye cıkmadı kı, arıcaklardı yarın Bı arayım ben de hastaneyi
Ben kızmıyorum öylelerine yaşamadan belki bende bilmezdim. İnsan yaşayınca anlıyormuş. Ama Rabbim en hayırlısını versin. Meleklerimizin yanına inşallah bir de bu dünyada evlat sahibi olmayı nasip etsinFazlasıyla hissettik canım. Ama başkaları anlamıyor. Kaybedilen bi bebek değilde eşya gibi davranıyorlar yerine yenisi konulabilen . Yenisini yaparsın olur biter mantigi. Yok görmemişiz dokunmamışız. Kimse anlamiyo. Bizi en iyi biz anlarız.
Atanamadım ve 24 Kasım'da kürtaj oldumZaten o gün benim için buruk geçerdi şimdi benim için tam tuhaf bir tarih oldu
Yarın sorcam ınsallhBana msj geldi canım. Bi ara sor belki kaynamıştır arada
Amiinnn canım AminnnBen kızmıyorum öylelerine yaşamadan belki bende bilmezdim. İnsan yaşayınca anlıyormuş. Ama Rabbim en hayırlısını versin. Meleklerimizin yanına inşallah bir de bu dünyada evlat sahibi olmayı nasip etsin
Rabbim ona da dayanma gücü versin hem zor yaşadığı ama bir yandan da mucizeKızlar bi arkadasim erken doğum yapti ve bebegi hastaydı ama kromozom bozukluğu falan gibi değil baska hastalıkları varmis üzmemek icin sormadim açıkçası.. 1 sene yaşıyor yavrusu ve yavrusu cennete gidiyorbu arada hamile kalıyor cok üzülüyor napcam diye ve oğlunu toprağa gömdüğü gün kizi dunyaya geliyor.. Ne kadar büyük bi mucize.. Cok zor yaşadıklarımız ama rabbim elbet mükafatını vericektir..
Bu yıl ara verdim çalışmaya azıcık ruhen dinlenme molası verdim. Rabbim onda da hayırlı olanı verecektir inşallahİnsallah atanacaksın, pespese guzel haberler gelecek
İnsallahhcnm, hepimizin hakkında hayırlısı olsunBu yıl ara verdim çalışmaya azıcık ruhen dinlenme molası verdim. Rabbim onda da hayırlı olanı verecektir inşallahben umutluyum hem de hepimiz için Biz bu gruptan mutlu çıkacağız bol bol dua edelim her şeyi verecek olan Allah
Hayvanların iyileştirici etkisine hayranım. Kedim var benim de resmen ilacım...❤Benim de tek umudum o .Sonra dönüşte bakalım bu grupta neler yaşayacağız,2021 de bebelerden konuşalım Allahım çok amin
Ara vermek çok iyi gelmedi mi? Ben de bi senedir ara verdim. Atanmayı bekledim olmadi, özeli de gözüm tekrar yemedi iş teklifleri gelse de. Ozel hastanelerin durumu belli...Bu yıl ara verdim çalışmaya azıcık ruhen dinlenme molası verdim. Rabbim onda da hayırlı olanı verecektir inşallahben umutluyum hem de hepimiz için Biz bu gruptan mutlu çıkacağız bol bol dua edelim her şeyi verecek olan Allah
Düşük yaptıktan sonra, eşimin bi sürprizi oldu, bızım de minik bi oğlumuz olduHayvanların iyileştirici etkisine hayranım. Kedim var benim de resmen ilacım...❤
O ne güzel duadır, inşallahNolur buralar gebelik testlerinin çifter çifter çizgileri ile dolsun..sağlıkla gelsin bebisler
Allahimmmm sana geliyorum.. Bal bu bal.. Gerçekten yaralara merhem oluyorlar. Çok iyi gelecek size de.Düşük yaptıktan sonra, eşimin bi sürprizi oldu, bızım de minik bi oğlumuz olducok güzel Bi duyguymuş gercekten, oğluma bakın
Bende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020Atanamadım ve 24 Kasım'da kürtaj oldumZaten o gün benim için buruk geçerdi şimdi benim için tam tuhaf bir tarih oldu
Gercekten yapısık geziyoruz evın ıcınde su an boynumda uyuyor mırlayarak, tam bi bebekAllahimmmm sana geliyorum.. Bal bu bal.. Gerçekten yaralara merhem oluyorlar. Çok iyi gelecek size de.
Bebeğimi 2 hafta önce kaybetmişim 2 hafta sonra fark edildi kürtaj oldum. O iki hafta haberim yokken peşimden hiç ayrılmadı kızım. Banyo kapısında beni bekledi hep kusarken. Kürtajdan sonra da aynı şekilde.. resmen hissetti minik kuşum. Ben ağlarken gözümün içine bakar yavrum. Güzel ömürleri olsun. Inanılmaz sevindim sizin için sağlıkla büyüsün minik oğlan.
Başınız sağolsun. Ben de bu sene 2 büyük kayıp yaşadım çok zor.. sabır versin rabbim.Bende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020
Ben de 2014 Eylul de babamı kaybettim,Bende öğretmenim cnm cok şükür atandım ama malesef 24 kasimda babami kaybettim ve her öğretmenler gününde cok kotu olurum.. 6 sene doldu.. 2014 den nefret ediyorum simdi de 2020
Canım seni zayıflattımı hap benim bugün 5. Gün oldu tek dozla başladım iki gündür sabah akşam almaya başladım zaten diyette yapıyorum ama herkes miğde bulantısı ishal yaptı demiş bende şuan öyle bi etki olmadı hemen başlamışmıydı sendede böyle etkilerDiaformın keser tatlı ihtiyacını, hem de oyle Bı kesiyor kı