- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
YaaAh annelerimiz onlar iyiki var.. Babamın emaneti bana.. Ne zaman annemle biraz kavga etsek rüyama geliyor babam kızıyor bana.. Yada aşırı üzülsem geliyor ruyalarima konuşmuyor benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaAh annelerimiz onlar iyiki var.. Babamın emaneti bana.. Ne zaman annemle biraz kavga etsek rüyama geliyor babam kızıyor bana.. Yada aşırı üzülsem geliyor ruyalarima konuşmuyor benimle
Cok baskaydi bizim bagimiz.. Arkadas gibiydik.. Eşimi anlatırdım ona akıl verirdi bana.. Adet olucagim zaman ağrım olurdu sicak su yapardi.. Hali yikatmazdi karnin agrir bırak derdi.. Temizlik yaptirmazdi ders çalış öğretmen olcaksin kizim sen derdinasip olmadi atandığımi bu dünya gözüyle gormesi..
Yaa kıyamamoyle deme sen hayırlı evlat olmussun dualarında eksık etmiyorsun..ınsallah Rabbım cennetinde ağırlasın babanızıCok baskaydi bizim bagimiz.. Arkadas gibiydik.. Eşimi anlatırdım ona akıl verirdi bana.. Adet olucagim zaman ağrım olurdu sicak su yapardi.. Hali yikatmazdi karnin agrir bırak derdi.. Temizlik yaptirmazdi ders çalış öğretmen olcaksin kizim sen derdinasip olmadi atandığımi bu dünya gözüyle gormesi..
Matematik dedin ya tüyler diken diken şuanSenın bransın ne cnm, benım matematik
Matematiği herkes sevebilirdi aslındaMatematik dedin ya tüyler diken diken şuan
Amin ins cnm amin..Yaa kıyamamoyle deme sen hayırlı evlat olmussun dualarında eksık etmiyorsun..ınsallah Rabbım cennetinde ağırlasın babanızı
Bende nefret ederim kendisindenama benim branşımi da seven olmaz pek ingilizceMatematiği herkes sevebilirdi aslında
En sevdigimmmmm hayatıma giren bütün ingilizce öğretmenlerinin yeri apayrı bende. Canımlar..Bende nefret ederim kendisindenama benim branşımi da seven olmaz pek ingilizce
Yaa ne güzel cok sevindim cnm ama zor diye genelde sevmezler ing dersini. Ben meslek lisesindeyim öcü gibi bakiyolarEn sevdigimmmmm hayatıma giren bütün ingilizce öğretmenlerinin yeri apayrı bende. Canımlar..
Sağlık meslek lisesi okudum ben de ama içinde olacak insanınYaa ne güzel cok sevindim cnm ama zor diye genelde sevmezler ing dersini. Ben meslek lisesindeyim öcü gibi bakiyolar
Sağlık meslek başkadır ya bizimki duz meslekilk yılımda Malatyaya atandım koy okulu bi görecektin harika öğrencilerim velilerim.. Tek sıkıntım eşimden uzaktım 1 yil sonra geldim es durumuyla.. Tercihlerde de aman geleyim yeterki diye her yeri yazdım. Meslek lisesinde ilk yılım faciaydi deliriyodum resmen derslerde.. Simdi 4.yilim meslek lisesinde baya alıştımSağlık meslek lisesi okudum ben de ama içinde olacak insanın
Ben cok severimBende nefret ederim kendisindenama benim branşımi da seven olmaz pek ingilizce
Benım abım de kız meslekte biyoloji ogretmenı, duvara anlatıyorum galıba dıyor hepSağlık meslek başkadır ya bizimki duz meslekilk yılımda Malatyaya atandım koy okulu bi görecektin harika öğrencilerim velilerim.. Tek sıkıntım eşimden uzaktım 1 yil sonra geldim es durumuyla.. Tercihlerde de aman geleyim yeterki diye her yeri yazdım. Meslek lisesinde ilk yılım faciaydi deliriyodum resmen derslerde.. Simdi 4.yilim meslek lisesinde baya alıştım
Kız meslek mezunları benı linc etmeden susayım benBenım abım de kız meslekte biyoloji ogretmenı, duvara anlatıyorum galıba dıyor hep
Benım bursluluk kazanan Bı ogrencım saglık meslege gıttı, saglıkla ılgılı hedefleri oldugu ıcın gıttı, oranın ayrıcalığı var bence dıgerlerıne gore..Sağlık meslek başkadır ya bizimki duz meslekilk yılımda Malatyaya atandım koy okulu bi görecektin harika öğrencilerim velilerim.. Tek sıkıntım eşimden uzaktım 1 yil sonra geldim es durumuyla.. Tercihlerde de aman geleyim yeterki diye her yeri yazdım. Meslek lisesinde ilk yılım faciaydi deliriyodum resmen derslerde.. Simdi 4.yilim meslek lisesinde baya alıştım
Ben şahsen bu meslek için yaratıldığımı düşünüyorum. Iyi ki sağlık meslek ile başlamışım yola. Daha sonra lisans yüksek lisans devam ettim. Umarım ogrenciniz de eğitimin peşini bırakmaz ve güzel yerlere gelirBenım bursluluk kazanan Bı ogrencım saglık meslege gıttı, saglıkla ılgılı hedefleri oldugu ıcın gıttı, oranın ayrıcalığı var bence dıgerlerıne gore..
Kiz meslek bi nebze iyidir kuzum benimkiler kiz erkek karışık okulu düşünkim kimle napmış o ayrılmış öbürü barismis o sevgilisine bakmis ooo olaylar her gün okul çıkışı kavgalar olurBenım abım de kız meslekte biyoloji ogretmenı, duvara anlatıyorum galıba dıyor hep
Bencede cnm sağlık meslek baska puanı da yüksekti onun zatenBenım bursluluk kazanan Bı ogrencım saglık meslege gıttı, saglıkla ılgılı hedefleri oldugu ıcın gıttı, oranın ayrıcalığı var bence dıgerlerıne gore..
Benim üniversite kazanan öğrencilerim var az da olsa hatta biri ing öğretmenligi okuyor suan oyle gurur duyuyorum kiBen şahsen bu meslek için yaratıldığımı düşünüyorum. Iyi ki sağlık meslek ile başlamışım yola. Daha sonra lisans yüksek lisans devam ettim. Umarım ogrenciniz de eğitimin peşini bırakmaz ve güzel yerlere gelir
Şuan çalışıyor, 21 yasında meslege basladı acil tıp teknıkerlıgı okudu..Ben şahsen bu meslek için yaratıldığımı düşünüyorum. Iyi ki sağlık meslek ile başlamışım yola. Daha sonra lisans yüksek lisans devam ettim. Umarım ogrenciniz de eğitimin peşini bırakmaz ve güzel yerlere gelir